News

Lia Olguța Vasilescu a fost din nou în centrul atenției. A gafat în direct la TV Antena 3. N-a mai realizat cu cine vorbește

06.04.2019 | 16:17
Lia Olguta Vasilescu a fost din nou in centrul atentiei A gafat in direct la TV Antena 3 Na mai realizat cu cine vorbeste

Lia Olguța Vasilescu a fost în centrul atenției în aceste zile, în principal datorită nunții cu Claudiu Manda. Fostul ministru al Muncii a fost într-o agitație continuă, iar acum a reușit să iasă din nou în evidență, de data aceasta printr-o eroare amuzantă, pe care a făcut-o în direct la Antena 3.

Ce greșeală a făcut Lia Olguța Vasilescu la Antena 3

Lia Olguța Vasilescu a fost invitată în platoul televiziunii de știri pentru a lua parte la o dezbatere ce privea ultimele decizii ale președintelui Klaus Iohannis. Alături de ea, în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu, mai era și liberalul Virgil Guran.

Discuția s-a aprins, iar fostul primar al Craiovei a avut un moment de confuzie, în timp ce îi dădea replica politicianului de la PNL. „Sunt de acord că există în continuare corupție, sunt de acord că există corupție și cred că și domnul Moise este de acord”, a spus Olguţa Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu l-a confundat, la Antena 3, pe Virgil Guran cu Moise Guran

Cum a reacționat Răzvan Dumitrescu la confuzia Olguței Vasilescu

Olguța Vasilescu l-a confundat astfel pe Virgil Guran cu realizatorul de emisiuni radio și TV, Moise Guran. Greșeala a fost sesizată și de Răzvan Dumitrescu, care i-a atras acesteia atenția într-un mod amuzant. „Domnul Virgil. Celălalt răspunde de cutremur…”, a spus acesta.

Soția lui Claudiu Manda a reacționat rapid, încercând să repare greșeala pe care tocmai o făcuse. „Ăăă, scuze!”, a fost reacția acesteia, conform stiridiaspora.ro. Tot în cadrul acelei emisiuni, Vasilescu a avut și o remarcă ironică la adresa lui Klaus Iohannis, spunând despre acesta că este un președinte prea bun, pe care românii nu îl merită.

Fostul ministru al Muncii a mai fost recent în atenția presei pentru o greșeală de la votul privind moțiunea simplă împotriva lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor. Lia Olguța Vasilescu a fost înregistrată cu vot “pentru” moțiune, iar ulterior aceasta a explicat că a fost vorba de o eroare a sistemului electronic de votare.

“Am votat ‘contra’ moțiunii depuse de opoziție, azi. Dacă apare votat ‘pentru’, nu căutați alta explicație decât aceea ca aparatul de vot electronic a dat rateuri toată ziua. Ca sa nu fie dubii…”, a scris Vasilescu, pe contul de Facebook.