News

Lia Olguța Vasilescu, replică acidă pentru Rareș Bogdan: „L-a huiduit cineva și nu s-a simțit confortabil? Ghinion!”

13.05.2019 | 14:19
Lia Olguta Vasilescu replica acida pentru Rares Bogdan La huiduit cineva si nu sa simtit confortabil Ghinion

Continuă șicanele între principalele două partide politice, PSD și PNL. Unul dintre membrii marcanți ai social-democraților, fostul ministru Lia Olguța Vasilescu, l-a ironizat pe Rareș Bogdan, primul pe lista PNL la europarlamentare, după ce liberalii au fost huiduiți în timpul unui miting organizat la Tecuci. De altfel, PNL-iștii au susținut că cei care i-au contestat au fost puși de către cei de la PSD.

Lia Olguța Vasilescu, replică tăioasă pentru Rareș Bogdan și Ludovic Orban

„Eu știam că numai tinerii frumoși și liberi fluieră și huiduie… Și doar pe PSD-iști… Cum? L-a huiduit cineva pe domnul Rareș și el nu s-a simțit confortabil, că el știe că pe el îl iubește absolut toată lumea? Ghinion! Ce greu le e ăstora, când iau contact cu lumea reală… Nu sunt trimiși de noi, că noi am avea mai mulți participanți ca voi la orice adunare ați organiza și nu vrem să vă eclipsăm!

Credeți că nu am găsi și noi oameni care să vă înjure și să dea cu pietre, așa cum ați făcut voi la Iași sau Galați? Sau să vină cu bâta dupa voi, așa cum vă îndeamnă Orban să faceți contra PSD-iștilor? Dar atunci care ar mai fi diferența între noi și voi?”, este mesajul transmis de Olguţa Vasilescu, potrivit Antena 3.

Rareș Bogdan, ironizat de Lia Olguța Vasilescu după mitingul PNL de la Tecuci *foto: ziarultecucean.ro

De unde a pornit replica Olguței pentru PNL-iști

Liberalii au fost în acest weekend într-un turneu prin Moldova și au poposit și în municipiul Tecuci, din județul Galați. Delegația PNL prezentă în orașul gălățean a fost formată din oameni importanți ai partidului, printre care se numără președintele PNL Ludovic Orban și primii doi oameni aflați pe lista liberalilor la europarlamentare, jurnalistul Rareș Bogdan și fostul europarlamentar Siegfried Mureșan. Pe parcursul vizitei, liberalii au fost admonestați de către simpatizanți PSD, iar Orban a avut o reacție destul de dură:

„Tot ce a putut să facă PSD-ul la Tecuci, în condiţiile în care noi, sute de liberali am mers şi am dat mâna cu tecucenii şi am fost primiţi foarte bine, au găsit câţiva romi, probabil beneficiari ai ajutorului social, pe care i-au adus şi cu copiii ca să ne huiduie. Cât de ticălos şi de nemernic să fii să ajungi să-i foloseşti pe copii pentru interesele tale mizerabile?

Niciun om cu scaun la cap din Tecuci nu a venit să ne spună ceva rău nouă, liberalilor. Toţi oamenii pe care i-am întâlnit ne-au privit cu favorabilitate şi cu speranţă şi putem să-i convingem pe toţi să aibă încredere în Partidul Naţional Liberal”, a spus liderul PNL la Galaţi, la prezentarea candidaţilor PNL la europarlamentare, potrivit stiripesurse.ro.