Life

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 3 februarie 2024, un produs pe care românii îl adoră. E din marca Pilos și are o reducere uriașă. Se va vinde ca pâinea caldă la prețul acesta

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 3 februarie 2024, un produs pe care românii îl adoră din marca Pilos. Cât va costa în weekend?
02.02.2024 | 18:15
Lidl baga la oferta de sambata 3 februarie 2024 un produs pe care romanii il adora E din marca Pilos si are o reducere uriasa Se va vinde ca painea calda la pretul acesta
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 3 februarie 2024, un produs pe care românii îl adoră. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 3 februarie 2024, o mulțime de produse. Unul dintre ele însă este adorat de români și e din marca Pilos. Cel mai probabil o să se vândă ca pâinea caldă în toate magazinele din țară.

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 3 februarie 2024, un produs pe care românii îl adoră

Începe Super Weekend la Lidl de sâmbătă, 3 februarie 2024. Iar clienții s-au obișnuit deja ca la fiecare final de săptămână să curgă cu oferte. De această dată însă, reducerile sunt de-a dreptul fabuloase.

ADVERTISEMENT

În magazinele Lidl din întreaga țară găsim o gamă largă de produse. De la diferite alimente la prețuri avantajoase, până la produse de îngrijire personală ori unelte din gama celebră Parkside. 

Iar prețurile sunt unele cât se poate de accesibile. Ce urmează însă de sâmbătă, 3 februarie 2024, la Lidl? În Super Weekend, un produs adorat de români va avea un preț redus cu 40%.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre brânza proaspătă de vaci de la Pilos, o gamă extrem de accesibilă. Aceasta se vinde cu doar 3,95 de lei la Lidl în acest weekend, în loc de prețul inițial de 6,59, conform catalogului publicat de retailer.

Reduceri semnificative în Super Weekend

Iar aceasta nu este singura reducere semnificativă din Super Weekend. Cei care vor să se delecteze cu un cordon bleu de curcan o pot face fără griji. Și la acest produs, prețul este redus cu 40%, de la 21,99 lei la 12,99 lei.

ADVERTISEMENT

La ofertă mai sunt și bananele. În acest caz vorbim despre o reducere de 30%. Un kilogram costă doar 4,89 lei, în loc de 6,99 lei prețul inițial. Și lista de oferte continuă în Super Weekend la Lidl.

Conform catalogului publicat de marele retailer, carnea de porc pentru gulaș are și ea un preț îndrăzneț. O caserolă de 600 de grame costă doar 12,99 lei, față de prețul inițial de 17,99 lei. Este vorba despre o reducere de 27%.

ADVERTISEMENT

Un alt produs care face parte din oferta Lidl este hârtia prosop pentru bucătărie. Cei care ajung în magazine în Super Weekend pot achiziționa role de bucătărie de la Pufina, cu trei straturi, pentru doar 17,99 lei. În cazul acestui produs însă, stocurile sunt limitate.

ADVERTISEMENT