Sport

FANATIK.RO, confirmat! ISB a propus micşorarea contractului drepturilor TV! Maximum 22 de milioane EURO pentru Liga 1!

UPDATE Ora 12:50 / Informaţia oferită în EXCLUSIVITATE, luni, la ora 16:00, de FANATIK.RO a fost confirmată! În urmă cu puţin timp, Florin Prunea, preşedintele lui CSMS Iaşi, a ieşit din...
26.05.2015 | 23:58
FANATIKRO confirmat ISB a propus micsorarea contractului drepturilor TV Maximum 22 de milioane EURO pentru Liga 1
ADVERTISEMENT

UPDATE Ora 12:50 / Informaţia oferită în EXCLUSIVITATE, luni, la ora 16:00, de FANATIK.RO a fost confirmată! În urmă cu puţin timp, Florin Prunea, preşedintele lui CSMS Iaşi, a ieşit din sediul LPF şi a dezvăluit că la Adunarea Generală a LPF de astăzi, ISB a propus micşorarea sumelor de bani pentru drepturile TV din Liga 1.

“Am primit o informare astăzi şi o propunere a unei alte sume de bani pentru anii următori pentru drepturile TV. S-au prezentat motivele, cu care însă eu nu sînt de acord. Nu s-a hotărît încă. Vom avea în viitorul apropiat o nouă Adunare Generală în care vom decide dacă vom accepta sau nu.”

ADVERTISEMENT

MAI VEDEM LIGA 1 LA TV? TOATE REACTIILE SEFILOR DIN FOTBALUL ROMANESC DUPA ANUNTUL ISB!!! 

……………………….

Azi are loc o nouă Adunare Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal din România. Ceea ce, în mod normal, ar fi fost o simplă şedinţă de sfîrşit de sezon are toate şansele să se transforme într-un eveniment de cotitură pentru fotbalul românesc, un adevărat cataclism financiar.

FANATIK.RO a aflat din surse federale că ISB nu vrea să mai dea 28,5 milioane de Euro +TVA (aproximativ 35 de milioane de Euro brut!!)/ sezon de Liga 1 şi Cupa Ligii.

ADVERTISEMENT

ULTIMĂ ORĂ! LPF a schimbat programul ultimei etape! La ce oră se decid TITLUL şi retrogradatele 

FANATIK.RO dezvăluie că ISB va propune marţi cluburilor maximum 22 de milioane de Euro +TVA/an, invocînd prăbuşirea interesului pentru întreg fotbalul românesc din ultima perioadă. În cazul în care cluburile vor refuza, există posibilitatea ca ISB să se retragă din afacere, ajungîndu-se la o adevărată catastrofă, chiar la falimentul fotbalului autohton, pentru că majoritatea echipelor trăiesc exclusiv din drepturile TV. E greu de crezut că mai există astăzi cineva pe piaţă dispus să ofere 35 de milioane de Euro pentru un fotbal falimentar atît ca imagine, cît şi din punct de vedere al conţinutului.

EXCLUSIV!!! CE A SCRIS COLTESCU IN RAPORT DUPA INCIDENTELE DE LA GIURGIU!!! DETALIUL CARE SCHIMBA TOTUL!!!

FANATIK.RO a aflat că disputa va fi una crîncenă, pe muchie de cuţit, mai ales că noul sezon începe foarte repede, pe 11 iulie.

ADVERTISEMENT

Vom reveni cu amănunte.