News

Liliana, șoferița din România care petrece Paștele în parcare, singură: ”Cine vrea să vină, e bine venit! Am cozonac, ouă!”

Liliana este șoferița din România care spune că petrece Paștele în parcare, singură. Mesajul postat de femeie pe o pagină de socializare.
15.04.2023 | 17:14
Liliana soferita din Romania care petrece Pastele in parcare singura Cine vrea sa vina e bine venit Am cozonac oua
Liliana, șoferița din România care va petrece Paștele singură, într-o parcare. Mesajul româncei. Sursa foto: Facebook / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liliana, șoferița din România care petrece Paștele în parcare, singură. Aflată pe traseu în perioada sfintelor sărbători Pascale, o femeie din România este nevoită să petreacă această sărbătoare departe de casă.

Liliana, șoferița din România care va petrece Paștele singură, într-o parcare. Mesajul româncei

Nu toți românii au șansa de a petrece Paștele în sânul familiei. Liliana, o femeie din România care lucrează ca șofer pe o mașină de marfă, nu va fi alături de cei dragi cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului.

ADVERTISEMENT

Aceasta a postat un mesaj emoționant și deopotrivă trist pe grupul de Facebook ”Voluntari în Europa”. Liliana spune că, în perioada sărbătorilor, va fi singură, într-o parcare de pe ruta Arad – București.

Încă din debutul postării sale, femeia, de origine din Tulcea, spune că îi este rușine oarecum să-și prezinte situația. Apoi îi invită pe cei care trec prin zonă să petreacă alături de ea aceste sărbători deosebite.

ADVERTISEMENT

”Bună seara! Nu știu cum să încep postarea, chiar îmi este rușine! Sunt șoferiță pe comunitate, am descărcare luni în București. O să fac Paștele singură pe parcare.

Dacă e cineva dintre colegii pe traseul meu Arad București și vrea sa facem pastele pe parcare ar fi bine venit! Cozonac, ouă am, ceva cumpărături o să fac dimineața. E greu singuri pe parcare. Sărbători fericite!”, a transmis femeia.

ADVERTISEMENT

Mesajul Lilianei a stârnit numeroase reacții. Ce i-au transmis internauții

Cum era de așteptat, mesajul oarecum trist al șoferiței a stârnit mai multe reacții. Majoritatea oamenilor i-au urat acesteia să aibă parte de un Paște fericit, chiar și în aceste condiții de singurătate și departe de familie.

Paște fericit și binecuvântat! / ”Sigur vei găsi pe cineva să ți se alăture! Gânduri bune!” / ”Asta este una din neplăcerile meseriei. Sărbători fericite să ai colega!” / ”Nu văd de ce vă e rușine? Că munciți? Rușine e să furi, să dai în cap”, spun o parte din membrii grupului.

ADVERTISEMENT

În același timp, o parte dintre internauți au invitat-o pe femeie să petreacă împreună Paștele. ”Poți veni la Câmpina, îl facem împreună” / ”Dacă aveți traseu prin Brașov vă aștept cu drag. Eu locuiesc în Zărnești Brașov și va primesc cu drag”, îi transmit alte persoane.

Se pare că în situația Lilianei mai sunt și alte persoane. La același mesaj, alți șoferi au spus că, din cauza meseriei, vor fi departe de casă în perioada Paștelui: ”Paște fericit și drumuri bune. Și eu tot singur pe stradă la Nettental, Germania”, spune Adrian.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Chintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Chintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Mini eclere făcute în casă. Rețeta pentru un desert perfect în doar câțiva...
Mini eclere făcute în casă. Rețeta pentru un desert perfect în doar câțiva pași
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze