News

Liliana, șoferița din România care petrece Paștele în parcare, singură: ”Cine vrea să vină, e bine venit! Am cozonac, ouă!”

Liliana este șoferița din România care spune că petrece Paștele în parcare, singură. Mesajul postat de femeie pe o pagină de socializare.
15.04.2023 | 17:14
Liliana soferita din Romania care petrece Pastele in parcare singura Cine vrea sa vina e bine venit Am cozonac oua
Liliana, șoferița din România care va petrece Paștele singură, într-o parcare. Mesajul româncei. Sursa foto: Facebook / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liliana, șoferița din România care petrece Paștele în parcare, singură. Aflată pe traseu în perioada sfintelor sărbători Pascale, o femeie din România este nevoită să petreacă această sărbătoare departe de casă.

Liliana, șoferița din România care va petrece Paștele singură, într-o parcare. Mesajul româncei

Nu toți românii au șansa de a petrece Paștele în sânul familiei. Liliana, o femeie din România care lucrează ca șofer pe o mașină de marfă, nu va fi alături de cei dragi cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului.

ADVERTISEMENT

Aceasta a postat un mesaj emoționant și deopotrivă trist pe grupul de Facebook ”Voluntari în Europa”. Liliana spune că, în perioada sărbătorilor, va fi singură, într-o parcare de pe ruta Arad – București.

Încă din debutul postării sale, femeia, de origine din Tulcea, spune că îi este rușine oarecum să-și prezinte situația. Apoi îi invită pe cei care trec prin zonă să petreacă alături de ea aceste sărbători deosebite.

ADVERTISEMENT

”Bună seara! Nu știu cum să încep postarea, chiar îmi este rușine! Sunt șoferiță pe comunitate, am descărcare luni în București. O să fac Paștele singură pe parcare.

Dacă e cineva dintre colegii pe traseul meu Arad București și vrea sa facem pastele pe parcare ar fi bine venit! Cozonac, ouă am, ceva cumpărături o să fac dimineața. E greu singuri pe parcare. Sărbători fericite!”, a transmis femeia.

ADVERTISEMENT

Mesajul Lilianei a stârnit numeroase reacții. Ce i-au transmis internauții

Cum era de așteptat, mesajul oarecum trist al șoferiței a stârnit mai multe reacții. Majoritatea oamenilor i-au urat acesteia să aibă parte de un Paște fericit, chiar și în aceste condiții de singurătate și departe de familie.

Paște fericit și binecuvântat! / ”Sigur vei găsi pe cineva să ți se alăture! Gânduri bune!” / ”Asta este una din neplăcerile meseriei. Sărbători fericite să ai colega!” / ”Nu văd de ce vă e rușine? Că munciți? Rușine e să furi, să dai în cap”, spun o parte din membrii grupului.

ADVERTISEMENT

În același timp, o parte dintre internauți au invitat-o pe femeie să petreacă împreună Paștele. ”Poți veni la Câmpina, îl facem împreună” / ”Dacă aveți traseu prin Brașov vă aștept cu drag. Eu locuiesc în Zărnești Brașov și va primesc cu drag”, îi transmit alte persoane.

Se pare că în situația Lilianei mai sunt și alte persoane. La același mesaj, alți șoferi au spus că, din cauza meseriei, vor fi departe de casă în perioada Paștelui: ”Paște fericit și drumuri bune. Și eu tot singur pe stradă la Nettental, Germania”, spune Adrian.

ADVERTISEMENT