Fotbal intern

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 9-a. Program, rezultate, clasament şi informaţii de ultimă oră. Toate reacțiile după Viitorul – Gaz Metan 4-1

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 9a Program rezultate clasament si informatii de ultima ora Toate reactiile dupa Viitorul  Gaz Metan 41

Fotbalul nostru de primă divizie revine în actualitate, după pauza obligatorie a celor două runde din preliminariile EURO 2020. Etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1 se desfăşoară pe parcursul a patru zile: vineri, 13 septembrie, sâmbătă, 14 septembrie, duminică, 15 septembrie şi luni, 16 septembrie. De departe, meciul care se detaşează de restul partidelor este Craiova – FCSB.


UPDATE, 16 septembrie, ora 23:05/ Toate reacțiile după Viitorul – Gaz Metan:

Răzvan Pleșca, portar Gaz Metan: “Fără intervențiile lui Căbuz cred că s-ar fi terminat 4-4. E bine că a venit această înfrângere, ne trezim. Și etapa trecută ne-a trecut glonțul pe la ureche. Noi nu suntem o echipă care să ne închidem. Poate ar fi fost mai bine să nu atacăm așa mult, poate am fi scos un punct. Am simțit absența lui Marius Constantin, el este liderul nostru

Mihai Velisar, fundaș Gaz Metan: “Am avut multe ocazii, e păcat. Portarul lor a făcut un meci mare. Echipa noastră a făcut un joc bun, pe alocuri am făcut niște greșeli în apărare și asta ne-a costat. Am avut ocazii, e păcat că nu le-am fructificat. Eu mă simt bine aici, suntem pe un drum bun. Nu trebuie să ne afecteze această înfrângere

Edi Iordănescu, antrenor Gaz Metan: “Am venit după o pauză, am sperat că vom continua prestațiile bune de dinainte de pauză. Cred că am pierdut nedrept. Portarul lor a fost excepțional. Simțeam că orice am face nu puteam marca. Este dureros, e o înfrângere, dar este frustrant, am ratat din toate pozițiile. Am avut naivități pe faza defensivă, trebuie să analizăm bine ce am făcut. Trebuie să avem tăria să depășim momentul, trebuie să felicităm echipa adversă. Dar, dacă analizăm jocul, noi am fost echipa mai bună. Totuși, e bine că suntem acolo sus, trebuie să facem pașii corecți și să depășim momentul. Sunt supărat pentru că sunt pus într-o situație delicată. Trebuie să fac foarte multe improvizații. Avem un singur fundaș dreapta care este accidentat, Marian Pleașcă. Azi am avut doar 2 fundași centrali, un singur atacant de meserie. Este supărarea mea cea mai mare. Trebuie să avem mai multe soluții dacă vrem în play-off


UPDATE, 16 septembrie, ora 23:00/ S-a încheiat ultimul meci al rundei. Viitorul câștigă cu Gaz Metan Mediaș, scor 4-1. Au marcat Gabi Iancu (16, 74), Bogdan Țîru (64), Rivaldinho (89-pen), respectiv Ely Fernandes (82).


UPDATE, 16 septembrie, ora 20:00/ Viitorul întâlnește Gaz Metan Mediaș, în epilogul etapei. La gazde, Eric lipsește din lot, așa cum s-a întâmplat și la precedentele partide. Ultimul meci în care brazilianul a evoluat a fost în runda a 5-a, cu FC Botoșani.


UPATE, 15 septembrie, ora 18:18 / Gazonul de pe stadionul “Ion Oblemenco” nu se prezintă în cele mai bune condiţii înainte de U Craiova – FCSB.

Gazonul de pe "Oblemenco" înainte de U Craiova - FCSB
Gazonul de pe “Oblemenco” înainte de U Craiova – FCSB

UPDATE, 14 septembrie, ora 23:16 / Daniel Popa, atacantul lui Dinamo, a suferit o ruptură musculară. La finalul meciului, Dan Nistor a făcut dezvăluirea. “A ieşit că nu a mai putut. A făcut ruptură”, a declarat căpitanul “câinilor”. Daniel Popa a fost introdus pe teren în minutul 74 şi ieşit în ultimul minut.


UPDATE, 14 septembrie, ora 22:53 / Ambulanţa a intrat pe teren în prelungirile meciului Dinamo – FC Botoşani. Eduard Pap şi Sofien Moussa s-au ciocnit, iar utimul a părăsit terenul pe targă, având montat un guler cervical. Atacantul moldovenilor a fost transportat la spital.

https://www.facebook.com/FanatikShow.ro/videos/388038328551062/?__xts__[0]=68.ARApg7uJW4DV5WkYyYvI6GuF8PdseIPyIhhMcdwhw8PGXR0NgerIVjJWGeP9LYwWwwS8KOKK1Xk6x9hrHMypYrcT7otgyMbnyM6GghPgg4x1TD9Vfx4dlG-G1Ne72EbyqA-F-g3Ovrf-JxSHK7ZKNrWPXZsL2AoatjLs_oVD9UZNvlQe8TcUgc-XSPJC_Y-OK-YBMapJOGBVcYqsiRgHkkuLOnrW1yswuIdEZddtv9kKf_8QYjw8VEveRpy5QDZt_E4NDzVYLgkxoKQaWmGTSMmkgP4ArHXdIAB8f5_8H6AVulb2b_FYzAO0xO4IBEA5VFhq79FF0Df3aQlEM724lMeoBRLgVFRWYg0&__tn__=-R


UPDATE, 14 septembrie, ora 22:08 / Fanii lui Dinamo au început să arunce cu petarde, însă George Rădulescu, arbitrul partidei, nu a oprit meciul.


UPDATE, 14 septembrie, ora 21:50/ Dinamo a reușit să înscrie înainte de pauză, dar poziția de offiside a lui Mattia Montini a dus la anularea reușitei. VEZI FAZA AICI


UPDATE, 14 septembrie, ora 21:30/ Aproximativ 4000 de fani sunt prezenți pe Arena Națională pentru meciul Dinamo – FC Botoșani.


UPDATE, 14 septembrie, ora 20:38 / Fanii lui Dinamo au luat cu asalt casele de bilete cu 40 de minute înainte de startul meciului cu FC Botoşani. Peste 300 de persoane stau la coadă pentru a-şi cumpăra un tichet la partida de pe Arena Naţională.

Cozi la bilete înainte de Dinamo - FC Botoşani
Cozi la bilete înainte de Dinamo – FC Botoşani

UPDATE, 14 septembrie, ora 12:00 / Fanii din Peluza “Cătălin Hîldan” au anunţat că s-au vândut 3.200 de bilete pentru meciul Dinamo – FC Botoşani, partidă care se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.


UPDATE, 13 septembrie, ora 23:51 / Istavan Kovacs este arbitrul delegat de CCA pentru derby-ul U Craiova – FCSB. Arbitrul de 34 de ani a mai condus în sezonul actual câte un meci ale celor două rivale: Dinamo – U Craiova 0-2 şi Astra – FCSB 2-1, meci la finalul căruia a fost ţinta un atac xenofob din partea lui Gigi Becali.


UPDATE, 13 septembrie, ora 23:42 / Antrenorul secund al celor de la CFR Cluj, Alin Minteuan, anunță că Dan Petrescu e mulțumit de jocul echipei: ”Acest scenariu nu ni l-am închipuit dinainte. Am câştigat jocul de o manieră destul de categorică. Pereira probabil are ceva muscular, dar vom vedea. Sută la sută e mulţumit Dan Petrescu. Băieţii au avut un comportament foarte bun astăzi. Am discutat cu Cristiano Bergodi, ne-a urat tuturor baftă cu Lazio, pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu”.


UPDATE, 13 septembrie, ora 23:33 / De cinci ori a scos mingea din poarta sa Victor Râmniceanu în meciul cu CFR Cluj. După meci, goalkeeperul ilfovenilor a recunoscut superioritatea campioanei: ”Am avut trei meciuri grele, Viitorul, Craiova și CFR Cluj. Trebuie să fim realiști, azi nu am avut nicio șansă. Ne antrenăm zi de zi și vedem ce va fi în continuare. La fotbal pot apărea eliminări. Suntem un grup, acum se văd caracterele, la greu. Am jucat cu campioana, echipă de grupele Europa League. Fără doi oameni era foarte greu să ținem pasul. Trebuie să punem capul în pământ și să muncim”

Colegul lui Râmniceanu din defensivă, Cosmin Achim, a avut și el o seară neagră, marcându-și un autogol în minutul 51. La final de partidă, Achim a descris ceea ce s-a întâmplat în teren: ”În fața CFR-ului e foarte greu cu doi oameni în minus. S-a rupt echilibrul după cele două cartonașe. Este foarte greu în aceste condiții. Mă bucur doar că am ieșit în regulă, că nu avem accidentați. Ne așteaptă un meci greu acum cu Clinceni. Sper să luăm puncte că altfel situația noastră devine foarte periculoasă.”


UPDATE, 13 septembrie, ora 22:38 / Alin Minteuan l-a introdus în minutul 75 pe Andrei Joca la CFR Cluj. Fotbalistul de 19 ani i-a luat locul lui Ciprian Deac şi a debutat în tricoul campioanei României.


UPDATE, 13 septembrie, ora 21:00 / Lacina Traore a fost titular în formaţia de start a clujenilor, jucând 45 de minute în meciul CFR – Voluntari, după care, la pauză, a fost înlocuit de Omrani. Ivorianul a revenit în tricoul lui CFR Cluj după opt ani. Ultimul meci al atacantului la formaţia din Gruia a fost remiza cu AS Roma, scor 1-1, din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor din sezonul 2010-2011.


UPDATE, 13 septembrie, ora 19:15 / Academica Clinceni – Astra Giurgiu 1-1 a fost primul meci al etapei a 9-a. Gabriel Tamaş şi-a înscris în proprie poartă în minutul 31, acesta fiind imitat de Alexandru Popescu în minutul 45+3. Giurgiuvenii au jucat în 10 din minutul 74, când a fost eliminat Risto Radunovic.


LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 9-a. Academica – Astra, primul meci al rundei

Runda a noua se deschide vineri cu două jocuri. De la ora 17:30 nou promovata Academica Clinceni primeşte vizita Astrei Giurgiu. Iar de la ora 21:00 se va disputa un meci disproporţional prin prisma poziţiilor din clasament, CFR Cluj – Voluntari, dar vorbim despre aceste diferenţe strict statistic, pentru că pe teren se poate întâmpla orice.

Clinceni ocupă locul 12, cu 5 puncte, dar în ultimele două etape a făcut egal acasă cu Sepsi şi la Botoşani, unde a revenit de la 0-2. Astra e echipa care tocmai a administrat Clujului primul eşec din acest sezon, dar după un meci cu mulţi nervi, cu antrenorul Dan Petrescu şi doi jucători ardeleni eliminaţi. În ultimele două deplasări giurgiuvenii au pierdut la Mediaş şi la Craiova.

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 9-a. CFR Cluj va fi fără antrenorul Dan Petrescu pe bancă timp de patru etape

Dinamo caută a treia victorie la rând

George Ţucudean s-a retras temporar din activitate, motivând că nu poate juca atâta timp cât a fost depistat cu probleme cardiace. Chiar şi aşa Clujul e favorită, probabil ivorianul Lacina Traore va fi vârf. Sâmbătă se joacă tot două meciuri: de la ora 18:30 Chindia Târgovişte primeşte la Ploieşti replica lui Sepsi Sfântu Gheorghe, iar seara, de la ora 21:00, avem Dinamo – Botoşani.

Dinamo a reuşit să lege două victorii consecutive şi e acum la doar două puncte de ultimul loc de play-off, ocupat chiar de rivala din acest meci, dar e o noţiune mai mult de imagine, pentru că până la play-off mai sunt multe partide. Botoşani s-a întărit în această săptămână cu trei jucători şi nu a mai învins de cinci etape, deci va veni după puncte la Bucureşti.

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 9-a. Cehul Duşan Uhrin pare a reuşi să readucă pe Dinamo la viaţă

Debutul lui Victor Piţurcă la Craiova

Duminică, 15 septembrie, sunt programate alte două meciuri: Politehnica Iaşi – Hermanstadt, de la ora 18:00 şi marele meci al etapei, de la ora 21:00, Craiova – FCSB, care va marca debutul oficial al managerului Victor Piţurcă în tabăra olteană. FCSB a reuşit legimitarea fundaşului Cristi Manea şi e foarte aproape de semna şi cu fostul vârf al sibienilor, Tsoumou. Interesul în jurul meciului este uriaş şi se aşteaptă un stadion arhiplin.

În fine, luni, 16 septembrie, se pune capăt rundei cu numărul 9 din Casa Pariurilor Liga 1 cu un joc deosebit de interesant, care ar fi el meciul etapei, ţinând cont de locurile din clasament, dar, bineînţeles, nu are impactul de interes al unui Craiova – FCSB. Este vorba de jocul de la Ovidiu, dintre Viitorul lui Gică Hagi şi liderul surpriză Gaz Metan Mediaş, echipa lui Edi Iordănescu fiind şi singura rămasă neînvinsă în acest sezon în prima divizie.

Programul etapei a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1

Vineri, 13 septembrie

ora 17:30 Academica Clinceni – Astra Giurgiu

ora 21:00 CFR Cluj – Voluntari

Sâmbătă, 14 septembrie

ora 18:30 Chindia Târgovişte – Sepsi Sfântu Gheorghe

ora 21:00 Dinamo – Botoşani

Duminică, 15 septembrie

ora 18:00 Politehnica Iaşi – Hermanstadt

ora 21:00 Craiova – FCSB

Luni, 16 septembrie ora 21:00

Viitorul Constanţa – Gaz Metan Mediaş

Clasamentul Casa Pariurilor Liga 1 înaintea etapei a 9-a

Clasamentul înainte de etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1
Clasamentul înainte de etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia