Fotbal intern

LIVE BLOG etapa 2 din Liga 1. Program, rezultate și informații de ultima oră. Toate detaliile de la Dinamo – Universitatea Craiova 0-2. Oltenii, alături de Eugen Neagoe. “Am trecut prin emoții foarte puternice!”

LIVE BLOG etapa 2 din Liga 1 Program rezultate si informatii de ultima ora Toate detaliile de la Dinamo  Universitatea Craiova 02 Oltenii alaturi de Eugen Neagoe Am trecut prin emotii foarte puternice

Etapa a 2-a din Liga 1, sezonul 2019 – 2020 a început vineri, 19 iulie, și se termină luni, 22 iulie, cu partida dintre Sepsi OSK și FCSB, ora 21.00, pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Toate meciurile sunt transmise de Telekom Sport, Digi Sport și Look TV, iar toate fazele importante sunt LIVE VIDEO pe FANATIK.


UPDATE, 21 iulie, ora 23.35. Corneliu Papură (antrenor Universitatea Craiova): “E bine că am câștigat după 25 de ani. Eu nu cred că eram certat cu fanii Craiovei. În momentul în care nu ne iese jocul vor riposta. Sunt multe lucruri pozitive în jocul de azi. Eu zic că am dominat meciul, am avut posesie. Nu este ușor să joci împotriva lui Dinamo cu jucători care nu sunt pe postul lor. Acka a avut o entorsă și nu s-a antrenat toată săptămâna, dar a arătat caracter și a jucat tot meciul. Eu am mâncat o pâine cu Eugen, au jucat cu el și am trecut prin emoții foarte puternice. Am înțeles că este bine și sper să revină cât mai repede. El știe cel mai bine ce trebuie să facă. Nu pot să îi dau sfaturi. Sunt alături de el. Sper să fie sănătos și să își îndeplinească orice dorință. Probabil s-au strâns foarte multe lucruri. Se strâng multe și la un moment dat cedează. Eu nu știu de nicio ofertă pentru Cicâldău. Am văzut la televizor. Este ok dacă se decide ca el să meargă, o să se găsească un alt jucător.”


UPDATE, 21 iulie, ora 23.30. Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova): “O să fiu cu gândul al el și sper ca să fie ok zilele acestea. Îi înțeleg. E o situație grea. Sper ca Dinamo să fie ce a fost. Îmi doresc din tot sufletul să fie din nou o echipă puternică. O să treacă perioada aceasta și pentru noi. Am câștigat cu greu, dar e important că am luat punctele și mergem mai departe. Suntem favoriți și trebuie să trecem de turul 2 din Europa League. Nu avem nicio scuză dacă nu o să trecem. Sunt fericit că am câștigat pe terenul lui Dinamo după 25 de ani. Urmează cu FCSB. Sperăm să batem tot anul ăsta. Vreau să îmi iau revanșa și la Botoșani. Acolo nu am mai bătut de cinci ani.”


UPDATE, 21 iulie, ora 23.20. Alex Cicâldău (Universitatea Craiova): “O să sărbătorim, dar de mâine începem treaba că joi ne așteaptă un meci greu în deplasare. Toată lumea spunea că ne-am chinuit cu fiecare echipă, iar acum am arătat că merităm victoria. Nu vreau să vorbesc de Dinamo. Am dominat jocul de la cap la coadă și nu ne-au pus probleme. Trebuie să uităm de meciul cu Dinamo și să ne concentrăm la partidele din Europa League. Trebuie să o ținem tot așa. Nu vreau să vorbesc despre transferul meu acum. Eu acum mă concentrez la ceea ce am de făcut la Craiova. Gazonul de aici a fost mai slab decât cel de la Craiova, dar ambele echipe au jucat pe același gazon”.


UPDATE, 21 iulie, ora 23.10. Dinamo a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-2, iar echipa antrenată de Eugen Neagoe a suferit al doilea eșec în noul sezon din Liga 1. Ultrașii de la PCH i-au huiduit pe jucătorii de la Dinamo când aceștia se îndreptau spre zona destinată acestora. De partea cealaltă, ultrașii olteni i-au atacat pe dinamoviști. “Serie B, Serie B”, au strigat fanii lui U Craiova.


UPDATE, 21 iulie, ora 20:52 / Înainte de începerea meciului, Eugen Neagoe a explicat alegerile pe care le-a făcut pentru primul 11: ”Cred că este normal să existe schimbări în echipă. Am făcut o a doua repriză slabă cu Viitorul în care am primit 4 goluri. Crețu mi-a dat foarte multă încredere, s-a antrenanat foarte bine și o să vedeți că este un jucător bun. Chiar dacă au doi jucători indisponibili, ceilalți nouă sunt practic titulari indiscutabili la Craiova. În mare parte, bănuiam că așa vor juca. Surpriza este că Martic joacă fundaș central”. De partea cealaltă, Corneliu Papură a dezvăluit că Ivan Martic era singura soluție pentru postul de fundaș central: ”A fost complicat să facem linia de fund pentru acest meci, avem mulți accidentați, dar știu că cei pe care i-am ales vor face față. Martic era singura soluție viabilă pentru postul de fundaș central. Jocul cred că se va decide în plan mental. Gazonul este nedemn de o asemenea arenă”.


UPDATE, 21 iulie, ora 20:23 / Gazonul de pe Arena Națională arată execrabil la meciul Dinamo – Craiova. Terenul de pe cel mai mare stadion al țării a fost afectat de concertul lui Ed Sheeran şi de evenimentul în care Halep şi-a prezentat trofeul de la Wimbledon. VEZI MAI MULTE POZE ÎN GALERIA FOTO


UPDATE, 21 iulie, ora 20.10. Mihai Teja (antrenor Poli Iași): “Am luat trei puncte acasă și e important că am jucat în fața suporterilor. Felicit jucătorii. Au avut determinare, agresivitate. Le mulțumesc suporterilor că au venit într-un număr atât de mare. Suntem fericiți pentru cele patru puncte. Băieții se antrenează bine și Dumnezeu ne-a ajutat. Voi avea mereu o relație foarte bună cu jucătorii mei. Este foarte importantă relația cu jucătorii pentru că ei intră pe teren și decid meciurile.”


UPDATE, 21 iulie, ora 20.00. Cosmin Frăsinescu (Poli Iași): “Mă bucur că am înscris și vreau să îi dedic băiatului meu acest gol. Mă bucur că suporterii au venit într-un număr mare la stadion. Am făcut un joc bun și am avut multe oportunități să înscriem. Mă așteptam să facem un joc bun, știam ce am făcut la antrenamente și eram pozitivi.”


UPDATE, 21 iulie, ora 20.00. Poli Iași s-a impus în fața celor de la Astra Giurgiu, scor 1-0, după golul înscris de Frăsinescu în minutul 43. Gruparea din Copou a adunat 4 puncte din două etape, iar giurgiuvenii au un singur punct.


UPDATE. 21 iulie, ora 19.00. EXCLUSIV: Eugen Neagoe, mari surprize în primul 11!  Piscitelli – Ciobotariu, Klimavicius, Popescu, Sin – Mrzljak, Răuţă -Bru, Creţu, Montini – D.Popa

Echipa de start a Craiovei: Pigliacelli – Borța, Martic, Acka, Bancu – Ivanov, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, M. Roman, Baiaram


UPDATE, 21 iulie, ora 18.00. Vezi aici video cu toate fazele meciului Astra Giurgiu – Poli Iași


UPDATE, 21 iulie, ora 16.51. Informaţiile FANATIK spun că Eugen Neagoe s-a decis asupra echipei de start pe care o va folosi la meciul cu oltenii. Antrenorul “câinilor” are de gând să trimită în teren următorul prim 11: Piscitelli – Moura, Klimavicius, Ciobotariu, Sin – Răuţă, Mrzljak – Brito, Bru, Moldoveanu- Montini

Ar fi debutul portarului italian la Dinamo, după ce Straton a fost titular în prima etapă, la umilinţa cu Viitorul (0-5). Singura dilemă o reprezintă folosirea lui Brito, care ar urma să intre în locul lui Sorescu, după prestaţia slabă a acestuia din urmă la meciul cu Viitorul.


UPDATE, 21 iulie, ora 16.15. Cătălin Golofca a fost titular în meciul câștigat de FC Botoșani în fața celor de la FC Voluntari, scor 4-1, în etapa a doua din Liga 1, sezonul 2019 – 2020, dar mijlocașul a jucat 20 de minute fără să știe că are fractură de piramidă nazală. Acesta a primit o lovitură puternică în față în minutul 70 și a avut nevoie de îngrijirimedicale. Fostul fotbalist al FCSB-ului a încheiat partida pe teren, dar apoi a ajuns la spital, iar medicii i-au transmis că a suferit o fractură de piramidă nazală cu deplasare. Doctoriii-au pus nasul la loc și o să fie nevoit să folosească o mască de protecție următoarea perioadă.

Cătălin Golofca pe patul de spital după ce a suferit o fractură de piramidă nazală cu deplasare
Cătălin Golofca pe patul de spital după ce a suferit o fractură de piramidă nazală cu deplasare

UPDATE, 20 iulie, ora 23.20. Ilie Poenaru (antrenor Academica Clinceni): “Nu au voie să primească patru goluri din faze fixe. Am lucrat la asta înainte de meci. Nu știu dacă ne-au surprins cu ceva în afara fazelor fixe. Nu au fost concentrați și au pierdut oamenii din marcaj. Sper să nu se mai repete asta și să nu mai primim goluri din faze fixe. Am primit 7 goluri în două etape și e foarte mult. Anumiți jucători nu înțeleg ce lucrăm. Sunt foarte supărat, sunt mâhnit. Eu înțeleg să fim bătuți de CFR, dar nu în maniera asta. Cred că e vorba și de lipsa de experiență. Se vede că au calitate, valoare, dar trebuie să schimbe anumite lucruri la ei. Ce să se spună dacă o să luăm patru goluri de la FCSB din faze fixe? Că suntem blat? Când vreodată? Am cerut deja întăriri. Le-am transmis că la Iași nu mă interesează cum jucăm , dar vreau 3 puncte. Gata! S-a terminat! Nu mai concep asemenea lucruri!”.


UPDATE, 20 iulie, ora 23.10. Răzvan Patriche (Academica Clinceni): “Am primit cam multe goluri în două meciuri. În seara asta am luat patru goluri din faze fixe. Știam că sunt puternici, că se bazează pe faze fixe și centrări din părți laterale, dar în seara asta nu am putut să îi blocăm. A fost o revedere frumoasă cu Dan Petrescu. Acum e mai liniștit față de cum era când lucram împreună. Am avut și emoții că am jucat cu campioana României.”


UPDATE, 20 iulie, ora 23.10. Mike Cestor (CFR Cluj): “Am știut că o să fie un meci greu, dar a fost important că am înscris repede. Nu am fost surprins că am fost titular. Am venit aici ca să joc. Am venit la CFR Cluj pentru că e campioana, că au un antrenor bun, experimentat. El ne cere din ce în ce mai mult în fiecare zi. Joc unde mă pune antrenorul.”


UPDATE, 20 iulie, ora 23.05. Valentin Costache (CFR Cluj): “Am făcut un meci bun. Am executat fazele fixe foarte bine și sperăm să continuăm tot așa. Înainte de meci exersăm fazele fixe. Antrenorului îi place să înscriem din faze fixe. Ei au făcut un meci foarte bun cu cei de la Craiova. Am început noi mai bine meciul și am avut noroc că ne-au ieșit fazele fixe. Mă ambiționează mult mai mult. Antrenorul vrea mereu mai mult de la tine.”


UPDATE, 20 iulie, ora 23.00. Adrian Păun (CFR Cluj): “Știam că ne așteaptă un meci greu. Mă bucur că am fost ales căpitan și am încercat să îmi fac treaba cât mai bine. Mă bucur că am câștigat. Am înscris repede două goluri. Lucrăm foarte mult la fazele fixe și e bine că am înscris și așa. Lucrăm zi de zi ca să înscriem din faze fixe. Azi am reușit! O să primim o mică ceartă și pentru golul primit. Era un meci perfect dacă nu îl luam.”


UPDATE, 20 iulie, ora 22.50. Academica Clinceni a fost învinsă de CFR Cluj, scor 1-4, în etapa a doua din Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Golurile oaspeților au fost înscrise de Cestor (min. 11), Costache (min. 15), Itu (min. 45+5) și Aurelio (min. 72), iar pentru gazde a marcat Dobrescu în minutul 90+2. Andrei Răuță, fotbalistul celor de la Academica Clinceni, a fost eliminat în minutul 58 după ce a încasat al doilea cartonaș galben. Campioana României a adunat 4 puncte din două etape, iar nou promovata rămâne cu zero puncte.


UPDATE, 20 iulie, ora 22.00. Robert Ion, fotbalistul împrumutat de Academica Clinceni de la FCSB, a vrut să intre în zona vestiarelor pentru a-și saluta coechipierii înaintea meciului cu CFR Cluj, dar nu a fost recunoscut și a fost blocat de două ori pentru că nu avea legitimație. “Sunt fotbalist, joc la Clinceni. Vreau să merg și eu la vestiare să îi salut pe băieți. Da, sunt fotbalist”, a spus Robert Ion, conform gsp.ro. Stewarzii nu i-au permis accesul până ce un delegat i-a adus o legitimație.

Robert Ion nu a fost lăsat de stewarzi să intre în zona vestiarelor. Sursă foto: gsp.ro

UPDATE, 20 iulie, ora 20.40. Vezi aici video cu toate fazele meciului Academica Clinceni – CFR Cluj!


UPDATE, 20 iulie, ora 20.20. Marius Croitoru (antrenor FC Botoșani): “Chiar dacă am început puțin mai slab meciul, băieții au dat dovadă de caracter și au întors rezultatul. Nu vorbim de play-off, haideți să fim realiști. Suntem o echipă în formare. Ne mai trebuie 1-2 jucători pe care sperăm să-i aducem. Mergem la victorie cu FCSB. Le-am transmis băieților că respectăm orice echipă în afara terenului, dar pe teren e război, cine e mai bun să câștige. Vreau să ajung să joc cu mai mulți juniori pentru că ei sunt viitorul.”


UPDATE, 20 iulie, ora 20.05. Cristiano Bergodi (antrenor FC Voluntari): “După ce am înscris am făcut câteva greșeli și ne-au penalizat. Nu a fost ușor că au întors rezultatul. Nu e ușor ca să avem încredere. Nu avem atacanți și așa am jucat și cu Sepsi. Nu e ușor! Suntem în întârziere cu construirea echipei. Ne trebuie jucători. Cei care au jucat în față nu au dat randament și am avut probleme. Au fost mai buni decât noi. Ne trebuie fundași, mijlocași și atacanți.”


UPDATE, 20 iulie, ora 20.00. George Miron (FC Botoșani): “Mă bucur foarte mult că am reușit să înscriu astăzi. Eram siguri că o să întoarcem scorul după ce au înscris din penalty. Au plecat câțiva jucători foarte importanți, dar au venit jucători foarte buni.”


UPDATE, 20 iulie, ora 19.00. Gabriel Deac (FC Voluntari): “Dacă reușeam să intrăm la pauză la egalitate era bine. Mai sunt lucruri de pus la punct. Trebuie să mai vină jucători. Speră să nu mai fim în situația de anul trecut. Noi jucăm orice meci la victorie. Sperăm să arătăm mai bine cu Astra și să luăm cele trei puncte.


UPDATE, 20 iulie, ora 19.50. FC Botoșani a învins-o pe FC Voluntari, scor 4-1, în etapa a doua din Liga 1. Golurile moldovenilor au fost înscrise de Miron (min. 20), Balaur (min. 27 autogol), Ashkovski (min. 61) și Papa (min. 90). Pentru ilfoveni a înscris Laidouni (min. 12 penalty).


UPDATE, 20 iulie, ora 18.00. Vezi aici toate fazele meciului FC Botoșani – FC Voluntari!

Echipele de start pentru Botoșani – Voluntari:
Botoșani: Pap – Haruț, Miron, Chindriș, Soiledis – Papa, Rodriguez – Golofca, Ongenda, Ashkovski – Ofosu
Voluntari: Mitrev – Ricardinho, Balaur, Armaș, Vlad – Căpățînă, Gorobsov – Costin, Laidouni, Gheorghe – Deac


UPDATE, 20 iulie, ora 16.25. Azi, de la ora 18.00, are loc meciul dintre FC Botoșani și FC Voluntari. În prima etapă din sezonul 2019 – 2020 moldovenii au remizat pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-2, iar FC Voluntari a terminat la egalitate cu Sepsi OSK, scor 0-0, pe stadionul Anghel Iordănescu.


UPDATE, ora 23:10. Virgil Ghiță (Viitorul): „Suntem fericiți pentru victorie, dar nu a fost un joc foarte bun al nostru. Eric a înscris un gol frumos. Chindia a fost o adversară pe măsură în această seară, au avut multe ocazii. De poimâine o să ne gândim la meciul cu belgienii, acum ne gândim la ce am făcut bine și ce am făcut rău în acest meci. Obiectivul nostru e să intrăm în play-off”


UPDATE, ora 23:10. Gabi Iancu (Viitorul): „În această seară nu am făcut un meci foarte bun, am avut puține ocazii, iar Chindia a jucat foarte bine. Eu mă simt bine fizic, trec mult mingi pe la mine. Sper să continuăm tot așa. Nu mă gândesc la plecare. Vreau să câștigăm trofee sezonul acesta. Va fi dificil cu Gent, dar vom da totul ca să ne calificăm”


UPDATE, ora 23:05. Viorel Moldovan (antrenor Chindia): „Păcat, meritam mai mult. Am făcut un joc excelent, mai ales tactic. Viitorul e echipa cu cea mai bună dinamică de joc din Liga 1. Am reușit să le blocăm multe acțiuni de atac. Chiar puteam marca și noi la un momentat dat. Normal că am avut și probleme, dar le-am gestionat excelent. După primirea golului am schimba sistemul, am trecut în 4-4-2. Programul e infernal în acest început de sezon, dar știu ce am lucrat. Avem potența necesară să ne batem de la egal la egal cu orice adversar. Fără efort nu poți să faci față la acest nivel”


UPDATE, ora 23:00. Eric (Viitorul): „Mă bucur pentru gol, dar a fost munca întregii echipe. Am avut un meci mult mai dificil decât cel cu Dinamo. Sper să-l depășesc pe Wesley și să fac istorie”


UPDATE, ora 22.53. Viitorul a înregistrat cel de-al treilea succes fără gol primit în noul sezon. După victoriile 1-0 cu CFR Cluj din Supercupa României, respectiv 5-0 cu Dinamo în prima etapă din Liga 1, echipa lui Hagi s-a impus cu 1-0 în disputa cu nou-promovata Chindia Târgoviște. Unicul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Eric în minutul 54. VIDEO CU REZUMATUL


UPDATE. Vezi aici toate fazele meciului Chindia Târgovişte – Viitorul!

UPDATE, ora 20.35. Gică Popescu (preşedinte Viitorul): “Va fi un meci interesant pentru că noi venim după o victorie importantă în faţa lui Dinamo. O să întâlnim o echipă care arată foarte bine, care are un antrenor cu experienţă. O să fie un meci greu, iar noi vom încerca să repetăm experienţa din primul meci al acestui sezon. Gică Hagi a ales să facă 7 schimbări ţinând cont de faptul că vom juca şi în Europa League săptămâna viitoare.”


UPDATE, ora 20.25. Darius Olaru (Gaz Metan): “Terenul ne-a creat probleme. În prima repriză nu am putut să îi deschidem, dar în repriza a doua lucrurile au fost diferite şi am câştigat meciul. Meciul cu Chindia l-am dominat cap-coadă, dar ne-au egal pe final. Ne bucurăm foarte mult că am reuşit acum să câştigăm cele trei puncte. Jucăm un fotbal ofensiv şi asta ne ajută să înscriem. Ne dorim să fim mereu sus şi să obţinem victoria mereu. Avem un început mai lejer de campionat, iar noi ne dorim să obţinem victoria meci de meci.”


UPDATE, ora 20.20. Iliu Mureşan (oficial Hermannstadt) “Arbitrajul din această seară a influenţat rezultatul. E clar! Sunt nişte lucruri de discutat. Brigada a făcut nişte greşeli. Nu a fost penalty, a fost simulare. Au fost deştepţi că au cerut un penalty care nu a fost. Eliminarea lui Cordea a fost corectă, dar înainte trebuia să arate un henţ. Sunt doi arbitri care vin cu un aer de superioritate. Le cerem doar să fie corecţi. Nu ştiu de ce nu există un dialog între oficialii echipelor şi arbitrii”.


UPDATE, ora 20.10. Costel Enache (Hermannstadt): “Din păcate lucrurile au fost într-un singur sens. Eu am fost mulţumit de echipa mea până ca arbitrul să intervină. De acolo s-au dezechilibrat lucrurile. Nu aveam ce să facem. Am făcut şi noi greşeli şi trebuia să gestionăm situaţia. Nu a fost penalty, iar cartonaşul roşu a fost dat incorect. Am trecut peste asta. Am jucat cu un adversar bun, dar în condiţiile astea este greu să ţii meciul. Am avut câteva oportunităţi, dar jocul a fost încâlcit, iar miza a fost foarte importantă. Noi încercăm să ţinem ritmul dacă aşa se cântă. Eu am fost pro pentru regula U21, dar trebuie să începem de jos şi nu să forţăm lucrurile de aici. Anumiţi jucători sunt prea cruzi pentru nivelul ăsta. Cu un jucător U21 mergea, dar acum e mai greu cu doi. Jucăm după alte reguli… Am jucat la peste 30 de grade şi nu am avut pauză de hidratare. Arbitrul ne-a spus că sunt 18 grade”.


UPDATE, ora 20.05. Daniel Tătar (Hermannstadt): “Nu este uşor. Nu ştim ce se poate întâmpla, dar avem şi noi nevoie să fim lăsaţi în pace. Să ni se dea ceea ce trebuie să ni se dea. Nu se mai poate. Am suferit un an întreg. Să ni se spună dacă deranjăm pe cineva. Eu cred că am făcut două partide bune. Am făcut un joc bun cu FCSB şi a fost păcat că am pierdut. Azi am început bine, am dominat jocul, iar după ce am primit cartonaş roşu s-au schimbat lucrurile”


UPDATE, ora 20.00. Ionuţ Larie (Gaz Metan Mediaş): “Nu ştiu dacă am trăit aşa ceva. E important că am câştigat cele trei puncte. Am decis să rămân pentru că am ştiut că Edi rămânea antrenor. Ne dorim să ajungem în play-off şi să nu fim ciuca bătăilor acolo. Cred că vom intra în play-off dacă o să meargă lucrurile aşa. Avem potenţial mai mare, dar echipa nu este mai bună decât cea de anul trecut.”


UPDATE, ora 19.50. Meciul dintre Hermannstadt şi Gaz Metan s-a încheiat cu victoria echipei antrenate de Edward Iordănescu, scor 0-2. Marius Constantin a înscris din penalty în minutul 49, iar Nasser Chamed a majorat avantajul în minutul 71. Sebastian Colţescu a eliminat doi jucători de la gazde. Cordea a primit roşu după o intrare asupra lui Neluţ Roşu în minutul 45+1, iar Dâlbea a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. VEZI AICI REZUMATUL!


UPDATE, ora 17.20. Vezi aici meciul dintre Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș

Echipele de start:

Hermnnstadt: Novo – Mățel, Dandea, Luchin, Tătar – Cordea, Dumitriu, Dâlbea, Caiado – Buzan, Tsoumou
Gaz Metan: Pleașcă – Crețu, Constantin, Larie, Cikarski – Droppa, Roșu – Fernandes, Olaru, Drăghici – Buș


LIVE BLOG etapa 2 din Liga 1. Programul, rezultatele și toate informațiile le ai pe FANATIK

Primul meci al rundei cu numărul 2 are loc vineri, 19 iulie, atunci când Hermannstadt primește vizita celor de la Gaz Metan, ora 18.00. În aceeași zi ae joacă și meciul dintre Chindia Târgoviște și Viitorul Constanța, ora 21.00. Runda continuă sâmbătă, 20 iulie, atunci când au loc alte două partide.

FC Botoșani primește vizita celor de la FC Voluntari, sâmbătă, ora 18.00, pe stadionul Municipal. Al doilea meci al zilei are loc între Academica Clinceni, echipă nou promovată în Liga 1, și CFR Cluj, campioana României din ultimele doua sezoane, de la ora 21.00.

Dinamo, debut cu stângul în sezonul 2019 – 2020

Astra Giurgiu se deplasează în Copou pentru meciul cu Poli Iași, duminică, 21 iulie, ora 18.00. Cel mai important meci al rundei are loc pe Arena Natională, acolo unde Dinamo primește vizita celor de la Universitatea Craiova. “Câinii”trebuie să se revanşeze după prima etapă, când au fost umiliţi de FC Viitorul Constanța, scor 0-5.

Partida dintre Sepsi OSK și FCSB va închide runda cu numărul 2. Elevii lui Bogdan Andone vor să continue cu o victorie în sezonul 2019 – 2020, după ce au învins-o pe Hermannstadt cu 4-3 în prima rundă. Meciul are loc la Sfântu Gheorghe, de la ora 21.00, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

Ioan Hora în partida Sepsi OSK - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Ioan Hora în partida Sepsi OSK – FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Iată programul complet:

Vineri, 19 iulie:

  • Hermannstadt – Gaz Metan, ora 18.00
  • Chindia Târgoviște – Viitorul, ora 21.00

Sâmbătă, 20 iulie:

  • FC Botoșani – Voluntari, ora 18:00
  • Academica Clinceni – CFR Cluj, ora 21.00

Duminică, 21 iulie:

  • Poli Iași – Astra Giurgiu, ora 18:00
  • Dinamo – Universitatea Craiova, ora 21:00

Luni, 22 iulie

  • Sepsi OSK – FCSB, ora 21.00