Fotbal international

LIVE BLOG La Liga etapa a 4-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Real Madrid, victorie cu emoţii! Hazard, debut pentru “galactici”

14.09.2019 | 14:32
LIVE BLOG La Liga etapa a 4a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Real Madrid victorie cu emotii Hazard debut pentru galactici

După pauza echipelor naţionale, care a adus Spania foarte aproape de calificarea matematică la turneul final al Euro 2020, La Liga revine la treabă în weekend cu meciurile etapei a 4-a. O etapă care promite din lecturarea partidelor mult spectacol şi în care va fi interesant de urmărit evoluţiile celor trei pretendente la titlu, Barcelona, campioana en titre, Atletico Madrid, actualul lider şi Real Madrid.


UPDATE, 14 septembrie, ora 15:54 / Real Madrid – Levante 3-2 (Benzema 25, 31, Casemiro 41 / Mayoral 49, Melero 75) a fost al doilea meci al etapei a 4-a din La Liga. În minutul 60, Eden Hazard a fost introdus pe teren. VEZI AICI GOLURILE.


UPDATE, 14 septembrie, ora 13:25 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Real Madrid – Levante. Eden Hazard este doar rezervă la formaţia lui Zinedine Zidane.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro – Lucas, J. Rodriguez, Kroos, Vinicius – Benzema

Levante: Abaris – Miramon, Vezo, Duarte, Postigo, Clerc – Rochina, Vukcevic, Campana, Morales – Mayoral


UPDATE, 13 septembrie, ora 23:45 / Mallorca – Athletic Bilbao 0-0 a fost primul meci al etapei a 4-a din La Liga. Ambele echipe au avut câte un penalty ratat prin Prats (82), respectiv Aduriz (90+6).


LIVE BLOG La Liga etapa a 4-a. Barcelona – Valencia, derby-ul rundei.

Etapa a 4-a din La Liga se deschide vineri seară, cu partida din insulele Baleare, dintre Mallorca şi Athletic Bilbao. Apoi, pe parcursul următoarelor două zile se vor juca şi celelalte meciuri, patru sâmbătă, cu toate echipele care vor intra săptămâna viitoare în acţiune în grupele Champions League şi duminică ultimele cinci, pentru că din acest sezon Liga a interzis să se mai joace şi luni.

Evident, cel mai aşteptat joc este Barcelona – Valencia, programat sâmbătă seară, de la ora 22:00 pe Nou Camp şi în care se vor afla faţă în faţă campioana şi ocupanta locului 4 din precedente ediţie. Barca nu îi va avea nici acum pe teren pe Leo Messi, Luis Suarez şi Ousmane Dembele, cel mai mult îngrijorând situaţia argentinianului. Atacul catalan va fi format din puştiul de 16 ani, Ansu Fati, Griezmann şi alt jucător de la tineret, Carles Perez. Valencia va veni cu un nou antrenor, Marcelinho fiind înlocuit cu fostul barecelonez Albert Celades.

LIVE BLOG La Liga etapa a 4-a. În schimb, la Barcelona Messi nu va juca nici acum şi va intra puştiul Ansu Fati

Nici Alvaro Morata nu va fi la Atletico Madrid

În aceste condiţii va fi un meci foarte greu pentru Barcelona şi şansele Valenciei, o echipă ucigătoare pe contraatac, cresc simţitor. De problemele catalanilor pot profita cele două forţe din Madrid. Lideru Atletico, singura echipă cu punctaj maxim, joacă la San Sebastian, cu Real Sociedad, fără accidentatul Alvaro Morata, dar există în loc un Diego Costa.

LIVE BLOG La Liga etapa a 4-a. Alvaro Morata e out la Atletico. Diego Costa va fi vârf

Real Madrid primeşte acasă vizita lui Levante şi este mare favorită, deşi singurul meci de pe teren propriu, din acest sezon ,cu modesta Valladolid, s-a încheiat 1-1. Vestea excelentă pentru Zinedine Zidane este refacerea jucătorului cumpărat în vară cu 100 de milioane euro, belgianul Eden Hazard, ceea ce sporeşte clar forţa echipei.

Programul etapei a 4-a din La Liga

Vineri, 13 septembrie ora 22:00

Mallorca – Athletic Bilbao

Sâmbătă, 14 septembrie

ora 14:00 Real Madrid – Levante

ora 17:00 Leganes – Villarreal

ora 19:30 Real Sociedad – Atletico Madrid

ora 22:00 Barcelona – Valencia

Duminică, 15 septembrie

ora 13:00 Eibar – Espanyol

ora 15:00 Alaves – Sevilla

ora 17:00 Celta Vigo – Granada

ora 19:30 Valladolid – Osasuna

ora 22:00 Betis Sevilla – Getafe

Clasament La Liga înaintea etapei a 4-a

LIVE BLOG La Liga etapa a 4-a