Fotbal intern

LIVE BLOG etapa 10 play-off Liga 1 Betano. Alibec și-a anunțat plecarea de la Astra! Echipa lui a câștigat 3-2 cu Sepsi. Toate reacțiile

20.05.2019 | 23:00
LIVE BLOG etapa 10 playoff Liga 1 Betano Alibec sia anuntat plecarea de la Astra Echipa lui a castigat 32 cu Sepsi Toate reactiile

FANATIK vă oferă un LIVE BLOG cu toate meciurile din etapa a 10-a a play-off-ului, ultima din sezonul 2018 – 2019. Runda a început sâmbătă, 18 mai, iar ultima partidă a avut loc luni, 20 mai. Toate meciurile sunt transmise de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.


UPDATE, 20 mai, ora 23:23 / Denis Alibec, atacant Astra: ”Am făcut un meci foarte bun, am jucat fotbal și am meritat victoria. Nu am jucat cu frâna de mână trasă, dacă jucam așa sigur pierdeam. Nu mai contează câte zile de odihnă ai când joci o finală. Am înțeles că mâine (n.r. – marți) se vor rezolva problemele cu banii. Finala cred că va fi ultimul meu meci la Astra. În proporție de 80-90% va fi ultimul meci”.


UPDATE, 20 mai, ora 23:15 / Costel Enache, antrenor Astra: ”Cred că vom fi mai liniștiți în zilele dinaintea finalei. S-a vorbit destul de mult de partea financiară, eu îmi doresc să rămân optimist și nu vreau să vorbesc despre lucruri negative. Filip Mrzljak este la final de contract nu are de ce să primească oferte la club. Mai vem doi jucători aflați la final de contract, dar vom vedea ce vom face. Eu mai am un an de contract, dar putem să discutăm dacă lucrurile nu sunt așa cum ne dorim cu toții. Viitorul a arătat că e într-un moment foarte bun. E o echipă cu un apetit ofensiv de-a dreptul îngrijorător, dar o finală îți dă puteri nebănuite. Sunt numeroase lucruri de pus la punct la club, dar nu vreau să dezvolt acum”.


UPDATE, 20 mai, ora 23: 10 / Marin Barbu. antrenor Sepsi. A anunțat, practic, că a fost ultimul său meci pe banca echipei din Covasna: ”Trebuie să felicităm echipa și fostul staff pentru acest sezon excelent. Toată lumea e dezamăgită de evoluția din play-off, dar cu toții trebuie să învățăm din ce ni s-a întâmplat. Se putea mai mult de locul 6, dar a apărut sentimentul de automulțumire după calificarea în play-off. Am avut doi copii de 16 ani pe bancă și îmi pare rău că am greșit echipa și nu i-am băgat titulari. Tandia a intrat și el în ritmul echipei și de aceea nu s-a mai ridicat la nivel înalt. I-am dat banderola ca să-l responsabilizzez, pentru că el face parte din categoria jucătorilor mari. Nu știu ce se va întâmpla la nivelul de antrenor, este moda cu cei tineri. În primele două ligi mai sunt doar eu și Mulțescu dintre cei mai în vârstă. Nu-mi fac iluzii ca să nu intru în depresie”.


UPDATE, 20 mai, ora 23:06 / Romario Moise, mijlocaș Astra: ”A fost un meci spectaculos, deschis, cu două echipe care au jucat fotbal. A fost un antrenament bun pentru finala Cupei României. Dezamăgirea e că nu am putut să ne batem pentru un loc mai sus. Ne-am gândit și la problemele financiare, dar sperăm să trecem și peste aceste probleme. Avem promisiuni că se vor rezolva în această săptămână. Șansele în finală sunt egale”.


UPDATE, 20 mai, ora 23:02 / Roland Niczuly, portar Sepsi: ”Atât s-a putut, în seara asta am rămas doar 15 jucători. Despre antrenor trebuie să decidă conducerea, dar sper să facă o alegere bună. Nu cred că problema a fost că a plecat Eugen Neagoe, problema am fost noi jucătorii. Trebuia să demonstrăm mult mai mult. Am vrut locul 4, dar în play-off ne-a fost destul de greu”.


UPDATE, 20 mai, ora 22:54 / Astra Giurgiu a învins Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-2 în ultimul meci al actualei ediții a play-off-ului Ligii 1 Betano. Pentru învingători au înscris Mrzljak (13), Balaure (28) și Moise (63), în timp ce pentru oaspeți au înscris Tandia (43) și Erico (autogol, 90+2). Clasamentul final al play-off-ului îl puteți găsi aici.


UPDATE, 20 mai, ora 22:25 / Astra a majorat scorul cu Sepsi, scor 3-1, în minutul 63. Romario Moise a înscris din pasa la Alibec


UPDATE. 20 mai, ora 21.46. 2-1 în minutul 43 al meciului Astra-Sepsi. Tandia a redus din diferenţă pentru oaspeţi.


UPDATE, 20 mai, ora 21.30. Minutul 28. Scorul este acum 2-0 pentru Astra după golul lui Balaure. Jucătorii de la Sepsi se ceartă între ei pe teren. Sântean şi Jovanovic îşi reproşează fără menajamente felul în care au tratat faza. Sepsi joacă de parcă e deja în vacanţă.


UPDATE, 20 mai, ora 21.16. Scorul este acum 1-0 pentru Astra. Mrzljak, care poartă şi banderola de căpitan a gazdelor, a deschis scorul în minutul 13.


UPDATE. 20 mai, ora 21.13. Scorul este 0-0 în acest moment. Terenul e îmbibat cu apă, dar se prezintă încă destul de bine. Nu a fost nicio ocazie de gol până în acest moment


UPDATE. 20 mai, ora 21.00. A început partida. La Giurgiu plouă, stadionul e gol, cu greu poţi să spui că sunt 200 de spectatori.


UPDATE, 20 mai, ora 20.55. Aici poate fi urmărită partida, fază cu fază: LIVE ASTRA-SEPSI


UPDATE, 20 mai, ora 20.37. Echipele de start din ultimul meci al play-off-ului:

Astra: Lazar – Butean, Bejan, Erico, Radunoivic – Biceanu, Mrzljak, Moise – V.Gheorghe, Alibec, Balaure

Rezerve: Miguel- Dima, Crişan, Chiriac, Romario, Begue, Hambo

Antrenor: Costel Enache

Sepsi: Niczuli – G.Moura, Rudol, Jovanovic, F.Ştefan – Carnat, Velev, Karnitskiy, Khamis- Sântean, Tandia

Fejer- I.Fulop, Vaşvari, Popescu, Hamed, Viera

Antrenor Marin Barbu


UPDATE, 19 mai, ora 23:12 / Mihai Teja: ”Mă bucur că am câștigat acest meci, deși punctele nu mai contau. Îi felicit pe jucători, sunt niște băieți minunați. Le mulțumesc suporterilor și celor care au fost alături de mine. Cred că am făcut lucruri bune. Sper ca Steaua să facă performanță în viitor, deoarece aici sunt condiții foarte bune. Ne-am dorit să câștigăm acest meci, pentru că le-am spus băieților că pentru mine ei sunt adevărații campioni. Mă bucur că galeria a fost alături de mine, iar lumea mi-a scandat numele. De continuat nu se mai poate continua, dar vreau să antrenez. Am pasiune și vreau să mă întorc repede în fotbal. Cred că lucurile au mers bine, singurul regret este că nu am luat titlul. Golul lui Teixeira a fost extraordinar. Cu cât trec anii peste el devine tot mai bun. I-am spus că ar putea să mai joace 3-4 ani, dar el zice că nu știe dacă mai poate fizic. Unii dintre acești jucători îi veți vedea în campionate mai puternice. Cred că FCSB are șanse în sezonul viitor să ajungă în grupele Europa League”.

Teja, ultima conferinta de presa la FCSBGol de CNN marcat de Teixeira cu CFR ??? http://bit.ly/2LVnRSS

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 19. Mai 2019


UPDATE, ora 22:54 / Dan Petrescu: ”Nu a fost un meci cu intestitate mare, nici nu am putut pregăti bine jocul. Părea un meci de Antalya sau de Cipru. În prima repriză meritam 3-4 goluri, dar în repriza a doua a jucat ei mai bine, au dat un gol extreordinar și cred că un egal era mai echitabil. A fost bun meciul pentru mine să văd şi alţi jucători care nu au jucat până acum. Acum o să analizez ce să fac în continuare. Sunt 2 jucători cărora li se termină împrumutul Manea și Boli. Cu Manea e greu să-l mai păstrăm, dar la Boli avem speranțe că putem să-l ținem măcar până în iarnă. Vor fi și jucători care vor pleca. Ioniță are contract cu noi, iar în această vacanță vom stabili ce și cum să fie toată lumea fericită. Va fi greu pentru orice echipă din România să ajungă în grupe. Cu 3-4 achiziții vom încerca să prindem grupele Europa League. Vrem să fim o nucă tare şi să nu ieşim prea repede din competiţie. Să fim organizaţi, disciplinaţi şi să încercăm să ne batem cu orice echipă. Iulian Călin nu era un arbitru de nivelul acestui meci. Trebuia un arbitru FIFA. Au fost mai multe faze…eu nu înțeleg aceste hențuri. Anul trecut am fost la comisii cu acest arbitru și mi s-a părut arogant. Așa a fost și în seara asta, arogant. Mihai Teja regretă că pleacă de la FCSB. Cred că ar fi meritat şi merită să i se acorde şansă în continuare. Nu e nicio problemă dacă voi fi adversar cu Edi Iordănescu, am fost eu adversar cu prieteni mai apropiați, Hagi, Lăcătuș”.

Dan Petrescu, conferinţă de presă după meciul cu FCSB!Arlauskis a fost înjurat de galeria stelista!Cum le-a răspuns portarul lui CFR: http://bit.ly/2QdZGxy

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 19. Mai 2019


UPDATE, 19 mai, ora 22:41 / Andrei Vlad: ”Nu trebuie să începem iar cu erou. A fost un meci de vacanță, nu trebuie să ne agităm prea tare. Golul lui Teixeira a fost de senzație, cred că este golul de retragere. Îi dorim multă baftă în viitor alături de copii lui. Să ne odihnim și noi oasele și apoi mergem să facem o figură frumoasă la Euro de tineret. Am văzut ce a declarat patronul, dar acum intrăm în vacanță și vedem ce va fi din sezonul viitor. Cel care se va pregăti mai bine va fi titular. Mihai Teja și-a luat la revedere și ne-a îmbărbătat pentru sezonul viitor și ne-a spus să avem încredere în noi”.


UPDATE, 19 mai, ora 22:37 / Ovidiu Hoban: ”Am discutat cu conducerea și am ajuns la un acord să mai rămân un an. Trebuia să ne concentrăm mai mult și cel puțin să nu fi pierdut în această seară. Obiectivul nostru este să ajungem în grupele unei cupe europene și sper să ne atingem scopul. Execuția lui Teixeira a fost fabuloasă”.


UPDATE, 19 mai, ora 22:34 / Cristian Manea: ”Trebuia să marcăm cel puțin gol pentru a sta liniștiți. A fost un henț al lor în careu, dar asta e. Am terminat, sunt bucuros că am adunat 100 de meciuri în Liga 1. Nu știu nimic de oferta de la Roma, acum vreau în vacanță. Cred că mi s-ar potrivi Serie A, dar sper să ajung la o echipă bună. Cu Țucudean în față și Culio la mijloc cu siguranță le era mai greu celor de la FCSB. Au câștigat norocos cu execuția fabuloasă a lui Teixeira”.


UPDATE, 19 mai, ora 22:22 / FCSB a învins CFR Cluj cu scorul de 1-0 în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Betano. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Filipe Teixeira în minutul 53, cu o foarfecă superbă. Ioan Hora a ratat un penalty în minutul 50. La finalul jocului, Mihai Teja s-a îmbrățișat cu fiecare jucător în parte, iar apoi a mers la galeria FCSB-ului pentru a-și lua rămas bun. LIVE VIDEO FCSB – CFR Cluj


UPDATE, 19 mai, ora 21:52 / Giedrius Arlauskis a făcut o criză de nervi după golul încasat de CFR Cluj. Imediat după ce Teiexeira a deschis scorul cu o execuție de poveste, portarul lituanian s-a repezit la Coechipierul său Valentin Costache și l-a certat pentru că și-a scăpat adversarul din marcaj. Arlauskis a țipat la colegul aproape un minut.


UPDATE, 19 mai, ora 21:43 / Portarul Giedrius Arlauskis a protesta vehement după ce arbitrul Iulian Călin a dictat penlaty pentru FCSB, care în cele din urmă a fost ratat de Ioan Hora. După acel moment, galeria bucureștenilor l-a înjurat pe lituanian, iar acesta le-a răspuns fanilor încercând să-i provoace să-l înjure și mai tare.


UPDATE, 19 mai, ora 20:41 / Galeria celor de la FCSB au afișat un banner prin care și-a exprimat nemulțumirea pentru ratarea pentru al patrulea an consecutiv al titlului de campioană: ”Ne-am săturat! Cât vă mai bateți joc?”.


UPDATE, 19 mai, ora 20:30 / Meciul de pe Arena Națională se desfășoară într-o atmosferă tristă în tribune fiind prezenți aproximativ 2.000 de spactatori. Galeria celor de la FCSB l-au înjurat de Marius Șumudică, tehnician despre care s-a scris că ar putea să-l înlocuiască pe Mihai Teja.


UPDATE, 19 mai, 20:00. Atmosferă dezolantă în tribune la FCSB – CFR Cluj. Cu jumătate de oră înainte de meci, mai puţin de 500 de spectatori pe Naţional Arena.


UPDATE, 19 mai, 19:00. FANATIK vă prezintă în exclusivitate cele două formaţii trimise în teren de FCSB şi CFR Cluj. Echipa campioanei a fost anunţată de vineri. FCSB are doar 5 rezerve, printre care şi Florentin Matei, aflat la ultimul meci pentru roş-albaştri. Mijlocaşul este dorit de CFR Cluj

FCSB: Vlad – Benzar, I Cristea, Bălaşa, Morais – Nedelcu, Teixeira – Man, Fl. Tănase, Coman – Hora

CFR: Arlauskis – Manea, A. Mureşan, Boli, Peteleu – Males, Hoban, Djokovic – Costache, Omrani, Păun


UPDATE, 19 mai. După ce a făcut parte din lotul FCSB-ului pentru meciul câștigat pe terenul celor de la Sepsi OSK, scor 5-1, FANATIK a aflat că Adrian Stoian a fost lăsat să plece în vacanță de Mihai Teja. Antrenorul vicecampioanei României nu l-a inclus în lotul roș-albaștrilor pentru duelul cu CFR Cluj, iar mijlocașul a plecat la Craiova alături de familia sa.


UPDATE, 19 mai. La finalul meciului dintre Universitatea Craiova și FC Viitorul Constanța, scor 1-2, Ianis Hagi a fost surprins de o fană a gazdelor. Tânăra i-a cerut atacantului să facă o poză, iar apoi l-a pupat. Vezi aici VIDEO cu reacția lui Ianis.


UPDATE, 19 mai. Dan Petrescu s-a duelat cu FCSB de 18 ori din postura de antrenor principal, iar bilanțul nu este favorabil pentru antrenorul CFR-ului. “Bursucul” a obținut 4 victorii în fața vicecampioanei României, 7 remize și a fost învins de 7 ori.


UPDATE, 19 mai. CCA a decis ca derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj să fie arbitrat de Iulian Călin. Acesta o să fie ajutat de asistenții George Neacșu și Marius Badea, iar Lucian Rusandu a fost delegat arbitru de rezervă. Cristian Nica și Mihai Stancu au fost aleși ca observatori.


UPDATE, 19 mai. FCSB se duelează cu CFR Cluj în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano, azi, de la ora 20.30, iar casele de pariuri o văd pe formația pregătită de Mihai Teja favorită să câștige derby-ul de pe Arena Națională. O victorie a roș-albaștrilor a primit o cotă de 1.80, iar cea a ardelenilor 4.45. Un rezultat de egalitate între cele două formații a primit cota 3.70.

3.55 este cota pentru o victorie a FCSB-ului la o diferență de un singur gol, iar la o diferență de două goluri este de 5.25. De partea cealaltă, CFR Cluj are cota 6.00 pentru o victorie la un gol peste vicecampioana României și 12.75 pentru două reușite în fața echipei lui Mihai Teja.


UPDATE, 19 mai. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, reacție dură la adresa lui Isaac Donkor după meciul U Craiova – Viitorul, scor 1-2 (Martic 15/ Mihăila 70 aut., Drăguș 90+3). “Dacă în România poate să joace “Doncur” ăla, înseamnă că fotbalul nostru a luat-o razna. Dar la Craiova e o treabă serioadă în conducere. Craiova o să scape de acești jucători slabi. Acum, cu un milion iei fotbaliști buni. Eu, dacă aș fi președinte la Craiova, l-aș lăsa pe antrenorul ăsta (n.r. Corneliu Papură) sau pe Cârțu. Papură e antrenor bun, dar n-are cu cine. Dacă i se aduc 2-3 jucători, la anul va fi altceva. Vom avea 0 echipe în grupele cupelor europene. La Craiova sunt doar 3-4 fotbaliști. Nu poți să faci performanță fără bani. A făcut Hagi pentru că a crescut jucătorii acolo. E greu în altă parte fără bani”, a declarat Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.


UPDATE, 18 mai, ora 23:27 / Corneliu Papură: ”La un asemenea meci este un gest care nu trebuia să existe. Fără acel roșu cred că puteam să câștigăm. Cât am avut ritm, adversarul nu s-a apropiat de poartă. Am avut neșansă la acel autogol. După meci evit discuțiile pentru că toți suntem cu nervii întinși, dar vom analiza și vom vedea de ce am ajus aici. Nu am reușit să ținem ritmul din prima repriză și de aceea nu am câștigat astăzi. N-ar fi o mare fericire să ratăm Europa, nu ar fi un sezon bun. Atât s-a putut. Au fost și neșanse, și accidentarea lui Koljic, golgeterul echipei. Plus pe final mulți accidentați și suspendați. Vom vedea dacă voi mai rămâne la echipă. Cu siguranță că la finala Cupei voi fi fan Viitorul”


UPDATE, 18 mai, ora 23:21 / Stephen Acka: ”Prima repriză am dominat, dar în a doua repriză ne-am relaxat. Nu îmi explic ce s-a întâmplat, nu am jucat rău, dar a venit autogolul lui Mihăilă. Autogolul nu ne-a demoralizat, mai aveam mult de jucat, dar apoi a venit roșul lui Ferreira și asta a fost meciul. Acum țin pumnii Viitorului să câștige finala cu Astra și să jucăm și noi în Europa. Nu am vorbit cu Tiago, a plecat și el supărat la vestiar, o să vorbim mai încolo. Așa a fost să fie, mergem mai departe și vom vedea ce va fi anul viitor”.


UPDATE, 18 mai, ora 23:14 / Gheorghe Hagi: ”La cum eram în noiembrie și decembrie, sunt mulțumit cu acest loc 3 la final. Am făcut un meci mare, chiar dacă în prima repriză am jucat slab. Știam că întâlnim o echipă bună care știe fotbal. În partea a doua am fost mai agresivi și au venit și golurile. În prima repriză ei au fost mai iuți, dar a fost un mecu foarte bun între două echipe care se băteau pentru Europa. Craiova este pentru mine clubul cel mai bine organizat și cel mai complet, dar noi i-am întrecut. Încercăm să ne menținem nivelul și să jucăm un fotbal bun. Am demonstrat că suntem la nivelul echipelor bune din campionat. În Cupă vom juca pentru noi, întotdeauna jucăm pentru noi. Este un trofeu important și gândim să-l câștigăm. Mai avem o săptămână, nu discutăm acum de plecări. Drăguș a venit la mine, mă ascultă, l-am liniștit. Are calități extraordinare, un jucător tânăr trece și prin astfel de momente, dar un mentor trebuie să-l aducă pe drumul cel bun. Obiectivele mele sunt să antrenez un club care să facă lucruri importante în Europa și la un moment dat o echipă națională cu pretenții”.


UPDATE, 18 mai, ora 23:08 / Denis Drăguș: ”Am început mai greu. În majoritatea meciurilor cu Craiova am fost conduși, dar ne-am revenit. Nu s-a schimbat nimic la mine, știam că dacă muncesc îmi voi reveni. Puteam marca mai mult de cele 7 goluri înscrise în acest sezon. Dar mai important e că echipa a terminat pe podium și suntem în finala Cupei. Dacă nu o băga Mihăilă în poartă, nu știu dacă reușeam să marchez. Meciurile cu Craiova au fost mereu dure, cu conflicte pe teren și în declarații”.


UPDATE, 18 mai, ora 22:03 / Valentin Cojocaru: ”Ne bucurăm că am reușit să întoarcem scorul și să ne asigurăm calificarea în cupele europene. Trebuie să fim mai agresivi în finala Cupei, dar sunt fericit că suntem în cupele europene. Înainte o aveam pe Poli Iași pe care o băteam mereu, acum a venit rândul Craiovei. Acum ei trebuie să țină cu noi ca să ajungă în Europa. Sunt bucuros că am piciorul întreg, Ferreira putea să-mi rupă piciorul. Fotbalul nu se joacă așa, noi jucăm un fotbal curat. Nu știu de ce a intrat așa”.


UPDATE, 18 mai, ora 22:55 / FC Viitorul se impune pe terenul Craiovei cu scorul de 2-1. Oltenii au deschis scorul prin Martici (16), dar trupa lui Hagi a întors rezultatul prin autogolul lui Mihăilă (70) și reușita lui Drăguș (90+3). Viitorul își asigură loc de Europa League, în timp ce Craiova trebuie să aștepte finala Cupei României.   VIDEO U Craiova – Viitorul


UPDATE, 18 mai, ora 22:50 / Valentin Mihăilă a terminat meciul cu lacrimi în ochi pe banca de rezerve după ce și-a marcat un autogol. Nereușita sa a fost una decisivă în întoarcerea rezultatului de către Viitorul și ratarea locului 3 de către olteni.


UPDATE, 18 mai, ora 22:25 / Suporterii Universităţii Craiova au afişat un banner surprinzător în repriza secundă a meciului cu Viitorul: “Promisiuni şi iluzii deşarte / Nu vă mai credem, vrem rezultate”.


UPDATE, 18 mai, ora 20:19 / Suporterii FCU Craiova, formație patronată de Adrian Mititelu, s-au bătut cu fanii echipei U Craiova din Liga 1 Betano. Conform Pro X, incidentele au avut loc în fața localului deținut de Gică Craioveanu și Nicolae Calancea.


UPDATE, 18 MAI, 20:00 / Alex Cicâldău şi Alex Mateiu au fost premiaţi în această seară de fanii Universităţii Craiova. Mijlocaşul naţionalei U-21 a fost premiat pentru cel mai frumos gol al oltenilor, în meciul cu Sepsi, în timp ce Mateiu a fost desemnat cel mai bun jucător al Craiovei în acest sezon.

Premiile primite de Cicâldău şi Mateiu din partea fanilor Craiovei
Premiile primite de Cicâldău şi Mateiu din partea fanilor Craiovei

UPDATE, 18 mai, ora 19:53 / Echipele de start la meciul care decide podiumul:

Craiova: Pigliacelli – Martic, Tiago, Acka, Bancu – Mateiu, Fedele, Cicâldău – Bărbuţ, An. Cristea, Mihăilă

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer – Vînă, T. Băluţă, Houri – I. Hagi, Rivaldinho, Drăguş


UPDATE, 18 mai, ora 18:12 / Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, este criticat vehement de fostul mare atacant Marcel Răducanu. ”Trebuie să ai linişte ca să faci performanţă. Trebuie să-l lase în pace pe antrenor. Nu există nicăieri în lume ce se întâmplă la Steaua. Nu-l înţeleg pe patron. Vede că de 4 ani se tot chinuie să ia campionatul şi tot face chestii din astea. Nu-i înţeleg nici pe antrenori, care ştiu ce-i aşteaptă când se duc acolo. Nu îmi dau seama de ce tot acceptă. Cum să accepţi aşa ceva? Becali crede că el face cele mai bune transferuri şi cea mai bună echipă. Atunci, ce-i mai trebuie antrenor? Mai dă banii degeaba şi pe antrenor… Aici, în Germania, şi cred că peste tot în lume, nu există aşa ceva, să te bagi peste antrenor, să-l suni în timpul meciului, bagă-l pe-ăla, scoate-l pe celălalt!”, a spus Marcel Răducanu pentru prosport.ro.


UPDATE, 18 mai. Eric de Oliveira a făcut show la antrenamentul oficial susținut de FC Viitorul Constanța înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Brazilianul a înscris un gol din corner. Acesta ar putea să ajungă la meciul 200 în Liga 1 Betano dacă o să fie folosit de Gică Hagi în etapa a 10-a din play-off.

Magie braziliană la antrenamentul oficial înaintea duelului de ? de mâine! #SuperEric

Gepostet von Academia de fotbal Gheorghe Hagi am Freitag, 17. Mai 2019


UPDATE, 18 mai. Meciul dintre Universitatea Craiova și FC Viitorul Constanța o să fie arbitrat de centralul Marcel Bîrsan (București). Acesta o să fie ajutat de Radu Ghinguleac (București) și Valentin Avram (București). Arbitru de rezervă a fost ales de CCA Viorel Adrian Cojocaru (Galați), iar observator Aron Huzu (Sibiu).


UPDATE, 18 mai. Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României, a ales cei mai buni 3 jucători în acest sezond in Liga 1 Betano. Fostul antrenor al FCSB-ului nu a fost impresionat de niciun fotbalist de la fosta sa echipă. “Vinicius, Cicâldău și Ianis Hagi”, a spus Mirel Rădoi pentru TV Digi Sport.


UPDATE, 18 mai. Cristi Manea, tot mai aproape de transferul la AS Roma. De ce depinde mutarea. VEZI DETALII AICI.


UPDATE, 18 mai. E ca și plecat de la CFR Cluj, dar Dan Petrescu insistă ca să rămână. Decizia luată de titularul campioanei României. VEZI DETALII AICI.


UPDATE, 18 mai. Gică Hagi, toate detaliile despre transferul ratat la Universitatea Craiova. Promisiune pentru olteni înaintea meciului din runda a 10-a. VEZI AICI DETALII.


UPDATE, 18 mai. Romario Benzar a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, iar fundașul vicecampioanei României a avut o reacție ciudată. Acesta nu a dorit să comenteze foarte mult în legătură cu situația lui Mihai Teja, iar când a fost întrebat ce a învățat de la antrenorul roș-albaștrilor în ultimele luni a răbufnit: “Am învățat multe, nu pot să dau detalii. Te pricepi… vă pricepeți la fotbal ca să vă dau detaliile?”. Un alt jurnalist prezent în sala de conferințe i-a atras atenția fundașului, iar acesta și-a cerut scuze. “Da, așa este, și îmi cer scuze!”

Romario Benzar a comentat și în legătură cu evoluția FCSB-ului. “Am pierdut multe puncte cu echipele mai mici, care ne-au costat. Este vina noastră, a celor care intrăm pe teren. Principala vină este la noi, la jucători, noi intrăm pe teren și trebuie să fim mai motivați cu echipele mici. Un titlu se câștigă cu echipele mici. În play-off am avut un parcurs relativ bun, dar ne-au costat punctele pierdute în fața echipelor mici”, a mai spus fundașul FCSB-ului.


UPDATE, 18 mai. Mihai Teja, declarații uluitoare după ce a fost dat afară de la FCSB . VEZI AICI DETALII.


LIVE BLOG play-off Liga 1 Betano. Toate informațiile despre etapa a 10-a le ai aici

Etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1 Betano poate produce schimbări în clasament doar în ceea ce privește ocupantele locurilor 3 și 4, deoarece CFR Cluj a câștigat titlul încă din runda a 9-a, după ce s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 1-0. Pe locul 2 se află FCSB, cu 45 de puncte, iar Viitorul Constanța și Universitatea Craiova au 36. Pe ultimele două locuri sunt Astra Giurgiu și Sepsi OSK.

Primul meci al rundei are loc sâmbătă, 8 mai, de la ora 21.00, pe stadionul “Ion Oblemenco”, atunci când Universitatea Craiova va primi vizita celor de la Viitorul Constanța, iar acest durl va decide ocupanta poziției a 3-a în clasamentul play-off-ului. În cazul unui rezultat de egalitate, atunci oltenii lui Corneliu Papură vor rata poziția care îi poate duce în Europa League și vor trebui să îi susțină pe elevii lui Gică Hagi la partida din finala Cupei României, cu Astra Giurgiu. Dacă Viitorul se va impune în Cupă, atunci U Craiova o să joace în cupele europene.

Mario Camora și Iulian Cristea în meciul jucat de CFR Cluj cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Mario Camora și Iulian Cristea în meciul jucat de CFR Cluj cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

FCSB – CFR Cluj, derby fără miză

Derby-ul rundei cu numărul 10 din play-off are loc duminică, 19 mai, pe Arena Natională, de la ora 20:30. FCSB spera ca partida din ultima rundă a play-off-ului să decidă câștigătoarea titlului în sezonul 2018 – 2019, dar CFR Cluj nu a întâmpinat probleme în runda precedentă și a câștigat trofeul în fața suporterilor, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Șansele ca Dan Petrescu să își menajeze titularii în partida cu FCSB sunt mari, deoarece antrenorul campioanei a hotărât să le dea șanae și fotbaliștilor care nu au evoluat foarte mult. Ardelenii pot profita de situația de la FCSB, formație care este în căutarea unui nou antrenor principal, după ce Gigi Becali a anunțat că renunță la Mihai Teja. Favorit să preia banca tehnică este Edi Iordănescu.

Ultima partidă a etapei 10 din play-off are loc luni, 20 mai, de la ora 21.00, pe stadionul Marin Anastasovici. Astra Giurgiu se duelează cu Sepsi OSK. Cele două formații sunt despărțite în clasament de patru puncte. Astra Giurgiu e pe locul 5, cu 24 de puncte, iar covăsnenii au 20 de puncte și sunt pe 6.

Programul etapei 10 din play-off-ul Ligii 1 Betano

  • Universitatea Craiova – Viitorul Constanța, sâmbătă, ora 21.00
  • FCSB – CFR Cluj, duminică, ora 20:30
  • Astra Giurgiu – Sepsi OSK, luni, ora 21.00
Tags: