Fotbal intern

LIVE BLOG play-out Liga 1 Betano. Dinamo trimite un fotbalist la Rapid! Apărătorul semnează zilele următoare

24.05.2019 | 11:06
LIVE BLOG playout Liga 1 Betano Dinamo trimite un fotbalist la Rapid Aparatorul semneaza zilele urmatoare

FANATIK vă oferă un LIVE BLOG cu toate informațiile despre meciurile care au avut loc în etapa 12 din play-out-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Partidele sunt transmise de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante sunt LIVE VIDEO pe FANATIK.


UPDATE, 24 mai. Facundo Mallo nu a impresionat la Dinamo, iar fotbalistul care a jucat 3 meciuri pentru formația antrenată de Mircea Rednic va ajunge la Rapid București, anunță gsp.ro. Fundașul în vârstă de 24 de ani a fost dorit de Daniel Pancu la formația care va evolua în Liga 2 începând cu sezonul 2019 – 2020, iar Mallo va semna cu Rapid zilele următoare.

Facundo Mallo în meciul Dinamo - FC Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu
Facundo Mallo în meciul Dinamo – FC Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu

UPDATE, 24 mai. Ioan Mărginean, oficialul formației Gaz Metan, a dezvăluit că își va da demisia dacă Edi Iordănescu pleacă la FCSB. “Eu vreau să îi propun domnului Iordănescu un contract pe încă trei ani. Dacă pleacă Iordănescu, plec ș eu. Vă anunț acum, ca să își facă calculele cei care vor să îmi ia locul, cu sunt 100 care vor. Dacă pleacă Edi Iordănescu mâine, trebuie să înțelegeți că și eu am plecat. Mă las de fotbal și nu mă mai apuc cât trăiesc. E singurul om în care am investit sentimente, pentru mine nu există varianta asta. Edi Iordănescu nu pleacă, vreau să îi propun un contract pe încă trei ani și în condițiile în care pleacă, eu mă las de fotbal. Și eu am oferte să plec în altă parte, noi am venit împreună, vrem să realizăm mai mult. În baza unui contract cu Iordănescu o să continuăm, dar așa, pentru că există un loc d emai bine să oferim un fotbal mai bun și de perspectivă în acest an să atacăm play-off-ul din prima etapă, nu să vedem dacă avem sau nu jucători”, a spus Ioan Mărginean, conform Telekomsport.ro.


UPDATE, 23 mai, ora 23:24 / Marius Şumudică i-a oferit o replică promptă lui Edi Iordănescu. “Am trecut pe deasupra bazarului. Am văzut că au apărut şi nişte nori. Poate atunci mi-au apărut problemele. O să-i cer lui Edi numărul unui neurolog. Are el relaţii la Spitalul Militar. El face parte dintr-o familie cu legături în armată. Edi e un tip foarte docil. Poate am avut o criză la înălţime. Nu ştiu ce l-a supărat. Eu am făcut o glumă mai mult. Se făcea o comparaţie între mine şi el, cine ar putea să ajungă la FCSB. Am spus că este mai documentat. Eu sunt un tip mai de scandal, mai de “mahala”. E un antrenor foarte bun, fără nicio ironie. Are rezultate notabile. Eu îi transmit baftă. Eu mereu am spus că este un antrenor potrivit pentru FCSB. Îmi menţin această declaraţie. Am luat-o pe urmele lui Rednic. Îi cer scuze lui Edi Iordănescu dacă s-a supărat. Nu voi putea fi antrenor la FCSB, trebuie exclusă această variantă”, a declarat Marius Şumudică la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.


UPDATE, 23 mai, ora 22:45 / “Am fost informat de cei din prejma mea, mi s-a transmis exact ce a declarat. Nu vreau să stric o prietenie cu Șumudică, una care are mult timp în spate. Cred că, ținând cont de drumul lung făcut, cinci-șase ore în avion din Arabia Saudită, poate a obosit. La zece mii de metri, mintea își joaca feste. Probabil de asta a făcut aceste declarații. Eu îl etichetez ca pe un personaj pitoresc, cu multe glume în ieșirile lui mediatice. În ciuda faptului că e la mii de km distanță, e prezent permanent în spațiul media de la noi. Îmi amintesc un episod. Mă uitam la un program de sport. Șumudică vorbea în direct. Am schimbat tot la un program de profil și l-am găsit tot pe el. Nu mi-am dat seama nici până astăzi cum era în două locuri în același timp. Fiind atât de implicat, cred că o parte din drepturile TV pentru Liga 1 ar trebui redirecționat și către el. Face rating” – Edi Iordănescu (Gaz Metan Mediaş)


UPDATE, 23 mai, ora 22:22 / Gaz Metan o umileşte pe Voluntari în ultimul meci al etapei a 12-a din play-out, scor 4-0, după golurile lui Caiado (32), Rondon (68 pen.), Olaru (86) şi Ely Fernandes (90+3). Aici a fost livetext Gaz Metan Mediaş – FC Voluntari

Clasamentul actualizat:


UPDATE, 23 mai, ora 22:19 / Gaz Metan – Voluntari 4-0. Umilinţă la Mediaş după golul din prelungiri al lui Ely Fernandes.


UPDATE, 23 mai, ora 22:13 / Gaz Metan – Voluntari 3-0. Olaru, noul transfer al lui FCSB, duce scorul la 3-0.


UPDATE, 23 mai, ora 21:56 / Gaz Metan – Voluntari 2-0. Rondon majorează diferenţa dintr-un penalty în minutul 68.


UPDATE, 23 mai, ora 21:04 / Gaz Metan – Voluntari 1-0. Caiado deschide scorul în minutul 32.


UPDATE, 22 mai, ora 23:36 / “Am avut situaţii să marcăm. Am încercat un sistem nou şi le-am dat şansa tuturor internaţionalilor noştri să joace. A fost un meci echilibrat în prima repriză. Am avut probleme după meciul de la Chiajna. Montini a lipsit din cauza că am jucat pe acel super teren. Am jucători care au făcut bătături. Am evaluat situaţia unor jucători. Dinamo nu e dependentă de Montini sau Nistor. Echipa asta e formată cu jucători care au venit în iarnă. Mai avem de muncă. Ne lipseşte omogenitatea. M-a deranjat arbitrajul. Trebuia să fie 2-1. Ne dădea un penalty, apoi lor şi la final ne mai dădea încă unul nouă. Cu Răduţ nu am mai vorbit din iarnă. Nu vor fi schimbări masive. Ne trebuie calitate şi oameni care să facă diferenţa. Eu știu ce vreau. Am discutat deja cu mai mulți jucători. Săptămâna asta vom mai semna, în afară de Ziggy Gordon, cu un jucător foarte bun din România. Vom aduce exact jucătorii de care avem nevoie. Românul va fi liber de contract. Ce, noi avem bani de transferuri? – Mircea Rednic (Dinamo)


UPDATE, 22 mai, ora 23:18 / “Vreau să-mi felicit jucătorii pentru ceea ce au realizat în acest an. Am fost aproape în ultima etapă să intrăm în play-off. Înainte de meci am avut câteva probleme cu doi jucători. Mă bucur că ne-am salvat matematic. A fost un sezon destul de dificil. În momentele grele am fost lângă jucători. Au fost voci care i-au criticat. Niciodată nu m-am plâns de programul campionatului. Trebuie să fim conştienţi că mai sunt două etape. Au fost mulţi oameni dezamăgiţi pentru rezultate, dar jocul ne dă speranţe. Ne-am văzut de treabă şi am stat departe de scandal. Sunt multe lucruri de pus la punct” –  Flavius Stoican (Poli Iaşi)


UPDATE, 22 mai, ora 23:12 / “Azi meritam victoria. Am avut multe ocazii şi trebuia să primim un penalty. Dinamo nu stă într-un jucător, nu se va întâmpla asta niciodată. Nu se poate tot timpul să marcăm, din păcate. Când eram mic eu nu aveam ce are copilul meu. Asta mă motivează. E bine că nu am primit gol. Sper să marcăm la următoarele meciuri. Sunt vieţile antrenorilor în joc, nu înţeleg greşelile de arbitrilor. Îmi voi da viaţa pentru echipa naţională. Momentan sunt în lotul lărgit, până atunci trebuie să aşteptăm” – Dan Nistor (Dinamo).


UPDATE, 22 mai, ora 23:04 / “Am întâlnit o echipă foarte bună. Am avut câteva ocazii, dar din păcate nu am câştigat. Locul 1 în play-out rămâne obiectivul nostru. Sper să mergem la Botoşani şi să câştigăm cele trei puncte. Ne-a lipsit şi Montini. În seara asta am încercat să jucăm cu trei fundaşi centrali şi am făcut o treabă bună în prima repriză” – Ricardo Grigore (Dinamo).


UPDATE, 22 mai, ora 22:56 / Dinamo – Poli Iaşi 0-0 s-a jucat în etapa a 12-a din play-out-ul Ligii 1 Betano. “Câinii” pierd primele puncte pe teren propriu în play-out, însă rămân pe primul loc până la meciul lui Gaz Metan Mediaş cu FC Voluntari, partidă programată să se joace joi.

Clasamentul din play-out-ul din Liga 1 Betano după Dinamo - Poli Iaşi 0-0
Clasamentul din play-out-ul din Liga 1 Betano după Dinamo – Poli Iaşi 0-0

LIVE VIDEO Dinamo – Poli Iaşi


UPDATE, 22 mai, 21:30 / Fanii lui Dinamo au fost la meciul de handbal din complexul Ştefan cel Mare, acolo unde “dulăii” au luat titlul pentru a 4-a oară consecutiv, iar apoi au plecat acasă, ignorând duelul “câinilor” din play-out.


UPDATE, 22 mai, 20:30 / Echipele de start la Dinamo – Iaşi

Dinamo: Mandanda – Ciobotariu, Klimavicius, R. Grigore – Dussaut, N’Diaye, Nistor, Aliji – Zenke, Papazoglou, Sorescu

Poli Iaşi: Ruben Mino – L. Rus, Mihalache, Frăsinescu, Bădic – Cioinac, Qaka, Nascimento – Almada, Garros, P. Petre


UPDATE, 22 mai, 20:24 / Dunărea Călăraşi a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 2-0, după golurile lui Luchin (76) şi Ammari (90+4). După acest rezultat, echipa lui Alexa urcă pe loc de baraj, 25 de puncte faţă de cele 24 ale celor de la Hermannstadt, în timp ce Concordia este prima formaţie din Liga 1 Betano care retrogradează. Aici a fost liveTEXT Dunărea Călăraşi – Concordia Chiajna


UPDATE, 22 mai, 20:04 / Dunărea Călăraşi – Chiajna 1-0. Luchin a deschis scorul în minutul 76.


UPDATE, 22 mai, 19:53 / Victor Rîmniceanu şi Cristi Sîrghi au fost luaţi cu ambulanţa după o ciocnire cap în cap în meciul Dunărea – Concordia. În locul portarului  a intrat veteranul Caparco, iar Sîrghi a fost înlocuit de Luchin. VIDEO


UPDATE, 21 mai,  ora 20:29 / S-a terminat meciul Hermannstadt – FC Botoşani 0-2. Golurile moldovenilor au fost înscrise de Mihai Roman (85) şi de Cătălin Golofca (90+3).

Clasamentul din play-out după Hermannstadt - FC Botoşani 0-2
Clasamentul din play-out după Hermannstadt – FC Botoşani 0-2

UPDATE, 21 mai, ora 20:26 / Hermannstadt – FC Botoşani 0-2. Cătălin Golofca a înscris în minutul 90+3.


UPDATE, 21 mai, ora 20:19 / Hermannstadt – FC Botoşani 0-1. Mihai Roman a deschis scorul în minutul 85, după un şut din interiorul careului.


UPDATE, 21 mai, ora 20:15 / Răzvan Oaidă a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaş galben.


UPDATE, ora 19:37 / A început repriza a doua din Hermannstadt – FC Botoşani. Moldovenii au avut cele mai mari ocazii în primele 45 de minute. Marcel Holzmann, jucătorul accidentat în finalul primei reprize, a fost transportat la spital, iar din primele informaţii ar fi suferit un traumatism carnio-cerebral deschis.


UPDATE, 21 mai, ora 19:13 / În mintul 40 al meciului Hermannstadt – FC Botoşani, Holzmann s-a lovit cu capul de unul dintre adversari şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. Din primele imagini părea că fundaşul moldovenilor şi-a spart capul, din moment ce sângera abundent. În locul fundaşul austrian a intrat pe teren Aristidis Soiledis. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Accidentare gravă în Hermannstadt - FC Volnuntari (sursă foto: Telekom Sport)
Accidentare gravă în Hermannstadt – FC Volnuntari (sursă foto: Telekom Sport)

UPDATE, 21 mai, ora 18.32. A început partida. Scorul este 0-0 în acest moment. Hermannstadt trebuie neapărat să câştige pentru a egala la puncte Voluntariul. Sibienii sunt acum pe loc de baraj şi speră să evite şi acest loc. În plus, ocupanta primului loc retrogradabil, Dunărea Călăraşi, e la doar două puncte distanţă. De cealaltă parte, Botoşaniul nu mai are nicio miză. DESFĂŞURAREA MECIULUI POATE FI URMĂRITĂ LIVE AICI: Hermannstadt- Botoşani LIVE


UPDATE, 21 mai, ora 17:45 / FC Hermannstadt – FC Botoşani este primul meci al etapei a 12-a din play-out-ul Ligii 1 Betano. Au fost anunţate formaţiile de start.

Hermannstadt: Căbuz – Măţel, Dandea, Stoica, Tătar – Dâlbea, Dumitriu – Jazvic, Tsoumou, Serediuc – Blănaru

FC Botoşani: Fraisl – Patache, Piţian, Burcă, Holzmann – Rodriguez, Târşa – Fabbrini, Ongendam Golofca – Roman


LIVE BLOG play-out Liga 1 Betano. Informații despre meciurile din etapa 12

Primul meci al etapei 12 din play-out-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018-2019 este FC Hermannstadt – FC Botoşani, de la ora 18:30. Sibienii ocupă locul 12, poziţie care permite calificarea în barajul pentru rămânerea în prima ligă din România. Formaţia antrenată de Vasile Miriuţă are nevoie de o victorie pentru nu pierde contactul cu FC Voluntari, echipa de pe poziţia a 11-a, care are un avans de trei puncte. De cealaltă parte, FC Botoşani este în mare formă, obţinând patru victorii şi o remiză în ultimele cinci etape din play-out.

Miercuri, 22 mai, de la ora 18:30, Dunărea Călăraşi primeşte vizita Concordiei Chiajna. Cele două formaţii ocupă ultimele poziţii în clasament, care duc în Liga 2. Formaţia antrenată de Dan Alexa are nevoie de cele trei puncte pentru a se apropia de locul 12, care duce în barajul pentru rămânerea în Liga 1 Betano. Călărăşenii au bifat o remiză în ultimele trei etape, iar în play-out au câştigat un singur meci pe teren propriu. Concordia Chiajna pare condamnată la retrogradare, fiind la opt puncte în spatele lui FC Hermannstadt. În cazul unei victorii a sibienilor, coroborată cu o înfrângere sau un egal al ilfovenilor în meciul cu Dunărea Călăraşi, Concordia va fi matematic retrogradată.

Dinamo ocupă primul loc în play-out-ul Ligii 1 Betano înainte de etapa a 12-a (sursă foto: sportpictures.eu)
Dinamo ocupă primul loc în play-out-ul Ligii 1 Betano înainte de etapa a 12-a (sursă foto: sportpictures.eu)

Dinamo vrea primul loc în play-out

Tot miercuri, dar de la ora 21:00, se joacă meciul Dinamo – Poli Iaşi. “Câinii” au un singur obiectiv în play-out, clasarea pe primul loc, iar pentru acest lucru au nevoie de victorie în meciul din etapa a 12-a. Formaţia antrenată de Mircea Rednic este neînvinsă pe teren propriu, având cinci victorii în tot atâtea meciuri. De cealaltă parte, Poli Iaşi nu a mai câştigat “afară” de trei meciuri, obţinând în acest timp două puncte.

Joi, de la ora 20:30, Gaz Metan Mediaş şi FC Voluntari joacă ultimul meci al etapei a 12-a din play-out-ul Ligii 1 Betano. Formaţia antrenată de Edi Iordănescu se bate cu Dinamo pentru primul loc, ardelenii fiind în spatele “câinilor” la două puncte. Medieşenii nu au pierdut niciun meci pe teren propriu în play-out, obţinând trei victorii şi două remize. FC Voluntari luptă să scape de emoţiile retrogradării, echipa lui Cristiano Bergodi fiind prima deasupra linie. Ilfovenii au un avans de trei puncte faţă de FC Hermannstadt, echipa de pe locul 12, care duce în barajul pentru rămânerea în Liga 1 Betano. În deplasare, FC Voluntari a obţinut două victorii, două egaluri şi o înfrângere, fiind una dintre cele mai bune echipe la acest capitol din play-out.

Programul etapei 12 din play-out-ul Ligii 1 Betano:

  • FC Hermannstadt – FC Botoşani (marţi, ora 18:30)
  • Dunărea Călăraşi – Concordia Chiajna (miercuri, ora 18:30)
  • Dinamo – Poli Iaşi (miercuri, ora 21:00)
  • Gaz Metan Mediaş – FC Voluntari (joi, ora 20:30)

Toate meciurile din play-out-ul Ligii 1 Betano sunt transmise de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport. Cele mai importante faze ale duelurilor din runda cu numărul 12 vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.