Fotbal intern

CFR Cluj – FCSB live video. Vezi meciul online

16.09.2018 | 16:18
Live Video CFR Cluj – FCSB, online pe Telekom Sport, Digi Sport și Look TV. Fază de joc din FCSB - CFR Cluj

Cel mai tare meci al acestei runde, CFR Cluj – FCSB, are loc în Gruia şi este prima ciocnire dintre cele două cluburi din noul sezon. Derby-ul dintre campioana şi vicecampioana ediţiei trecute se va disputa de la ora 21:00 şi va putea fi urmărit live stream pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV şi online pe FANATIK.RO. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 16. September 2018

Live Video CFR Cluj – FCSB, online pe Telekom Sport, Digi Sport și Look TV

Duelul CFR Cluj – FCSB, care poate fi ultimul meci pentru cei doi antrenori, Antonio Conceicao şi Nicolae Dică, va fi live pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look TV. În acelaşi timp, toate fazele importante, precum şi cele mai noi ştiri din Gruia vor fi online pe FANATIK.RO, care va transmite partida în format live video, începând cu ora 21:00. Pentru a viziona CFR Cluj – FCSB în format live stream o poţi face accesând acest link.

Când se joacă CFR Cluj – FCSB, Live Stream la TV Online

În cazul în care nu se poate urmări live online partida CFR Cluj – FCSB, atunci ca o altă modalitate de a viziona derby-ul din Gruia este accesând acest link. În prima confuntare dintre cele mai bune echipe ale stagiunii trecute, meciul are loc pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, începând cu ora 21:00. Comisia Centrală a Arbitrilor a l-a delegat pe Radu Petrescu pentru a oficia acest meci, urmând să fie asistat la cele două linii de către Adrian – Radu Ghinguleac şi Mircea – Mihail Grigoriu. Robert Dumitru este arbitrul de rezervă, iar Nicolae Grigorescu a fost desemnat observator de joc.

Echipele probabile CFR Cluj – FCSB. Ce probleme au Conceicao şi Dică

Cele două cluburi au probleme de lot, avându-i accidentaţi pe Ciprian Deac şi Mihai Pintilii. Jucătorul ardelenilor a suferit o accidentare în meciul cu Malmo, din preliminariile Champions League, când campionii României au fost eliminaţi de clubul din Suedia. De partea cealaltă, Mihai Pintilii s-a lovit la naţională, în meciul de debut în Liga Naţiunilor, 0-0, cu Muntenegru, şi va lipsi pentru o perioadă de timp mai îndelungată. Ghinionul pentru “roş-albaştri” este cu atât mai mare cu cât Nicolae Dică îl rugase pe Cosmin Contra să nu-l utilizeze integralist dacă scorul îi va permite, pentru a-l menaja pe jucător în vederea meciurilor de la echipa de club.

CFR Cluj: Collado – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Djokovic, Males, Culio – Ioniță, Țucudean, Omrani

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălașa, Al. Stan – Nedelcu, Popescu – Man, Tănase, Coman – Gnohere

CFR Cluj – FCSB, etapa 9 Liga 1 Betano – cote și ponturi la pariuri

Casele de pariuri o dau favorită pe CFR Cluj, campioana având o cotă de 2,05 la victorie, iar “roş-albaştrii” sunt cotaţi la 3,05. Un egal, după ce în 2017 – 2018 s-au înregistrat patru remize din tot atâtea jocuri între cele două echipe, este cotat la 3,10.

Live Video CFR Cluj – FCSB, online pe Telekom Sport, Digi Sport și Look TV. Fază de joc din FCSB - CFR Cluj, cu Mihai Pintilii în centrul acţiunii. Mijlocaşul "roş-albaştrilor" va absenta de această dată
Live Video CFR Cluj – FCSB, online pe Telekom Sport, Digi Sport și Look TV. Fază de joc din FCSB – CFR Cluj, cu Mihai Pintilii în centrul atenţiei, în cadrul meciului de pe Arena Naţională