Fotbal intern

Cum se scuză şeful securităţii de pe Arenă: “Petardele erau în stadion”

UPDATE, 11:50 / Ionel Maxim, şeful dispozitivului de stewarzi de la meciul România-Polonia, spune că petardele care au fost aruncate pe Arena Naţională au fost introduse de către jurnalişti:...
13.11.2016 | 11:58

UPDATE, 11:50 / Ionel Maxim, şeful dispozitivului de stewarzi de la meciul România-Polonia, spune că petardele care au fost aruncate pe Arena Naţională au fost introduse de către jurnalişti:

“Poate le-au băgat în stadion cei de la presă! Cred că petardele erau acolo, în stadion, dinainte. Ştiţi cum se face. Şi ce, au fost chiar aşa multe petarde? Le-aţi numărat? Lewandowski s-a aruncat la pămînt că aşa se face la fotbal. Voia să oprească ăla meciul”, a spus Ionel maxim pentru Gazeta Sporturilor.

*********************************************************************************************************

Meci teribil pe Arena Naţională! Petardele şi torţele au fost la putere! VIDEO mai jos cu momentele şoc care au dus inclusiv la întreruperea meciului în ambele reprize, cînd fanii români şi-au dat în petic.

UPDATE Ora 23:38 / Şase minute de prelungire, adică atîtea cîte au trebuit ca să se golească stadionul de fani români, iar la ultimul fluier al lui Skomina să fie în arenă mai mulţi polonezi decît de-ai noştri.

UPDATE Ora 23:30 / Se aud doar cei 3.000 de fani polonezi care cîntă şi fac spectacol. Meciul nu e gata, dar stadionul se goleşte minut cu minut.

UPDATE Ora 23:27 / Încă o petardă a explodat în careul polonez. Skomina i-a făcut semn lui Fabianski să repună mingea în joc. Vrea să termine meciul oricum! Sancţiunile oricum vin, nu mai trebuie să-l şi întrerupă!

UPDATE Ora 23:25 / Lewandowski 0-2!

UPDATE Ora 23:23 / Mai sînt 10 minute plus prelungiri, dar unii suporteri au început să plece acasă. Nu mai credem? E prea multă linişte!

UPDATE Ora 23:01 / Ultimul avertisment de la staţia de amplificare în ceea ce priveşte materialele pirotehnice. Skomina a transmis la margine că la următoarea abatere întrerupe meciul!

UPDATE Ora 22:55 / O petardă aruncată din spatele porţii lui Fabianski l-a lăsat la pămînt pe starul Robert Lewandowski. Meciul a fost oprit timp de 5 minute. Fabianski a mers la margine şi a gesticulat nervos în direcţia băncii sale de rezerve, cerînd insistent să se ia o decizie. Probabil se referea la o retragere de pe teren a echipei sale, fiindu-i teamă să mai stea în poartă cu asemenea pericole în peluza din spatele său!

UPDATE Ora 22:45 / În pauza partidei, fanii Rapidului au avut cîteva clinciuri cu jandarmii, unii dintre ei fiind scoşi din stadion. Au fost suplimentate forţele de ordine în acel sector, creîndu-se un baraj dublu, mai ales că la 20 de metri sînt situaţi ultraşii oaspeţilor.

UPDATE Ora 22:28 / Torţe aprinse în spatele porţii oaspeţilor, apoi un banner “luminat” de acestea, pe care stătea scris “Rapid nu moare!” Fanii de acolo au aruncat apoi spre sectorul polonez şi pe teren, în direcţia portarului. Arbitrul a întrerupt meciul cîteva zeci de secunde, iar de la staţie s-a făcut un apel pentru ca fanii să înceteze cu materialele pirotehnice. Degeaba! Aproape sigur vom fi suspendaţi. FĂRĂ SPECTATORI CU DANEMARCA ÎN MARTIE 2017!

UPDATE Ora 22:23 / Peluza din spatele porţii lui Tătăruşanu este singura care-i încurajează de cîteva minute pe tricolori: “Hai, dă-le gol, hai România, dă-le gol!” Din păcate se joacă mai mult la peluza care face… gălăgie, nu la poarta oaspeţilor. Deci e mai greu cu golul…

UPDATE Ora 22:08 / Fanii români aflaţi la aceeaşi peluză cu cei polonezi au aruncat cu torţe şi fumigene spre sectorul acestora. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor cu tunuri de apă pentru a potoli cele două tabere! Şi românii, şi polonezii au încercat să intre în zona de tampon, care e goală, pentru a ajunge unii la alţii şi a se răfui!

Loading the player…

UPDATE Ora 21:46/ Imediat după primul fluier al partidei, fanii polonezi i-au provocat pe cei din stadion, scandînd în mai multe rînduri: “Ria, ria, Hungaria!”

UPDATE Ora 21:42 / La intonarea imnului Poloniei, din sectorul fanilor oaspeţi s-au aprins cîteva torţe. Au dispărut peste 5 minute. E foarte posibil să avem probleme din acest punct de vedere. Deficienţe de organizare pentru o naţională care şi aşa are “becul roşu” aprins la forul continental.

UPDATE Ora 21:38 / Nebunie pe Arenă la intrarea echipelor pe teren pentru intonarea imnurilor!

UPDATE Ora 21:27 / Galeriile bucureştene s-au înţepat în mai multe rînduri, dar au fost şi momente în care au coalizat şi tot stadionul a scandat “ROMÂNIA, ROMÂNIAAAA!”

UPDATE Ora 21:25 / 20.000 de oameni în stadion. Se intră greu la porţi, deşi controalele sînt destul de sumare.

UPDATE Ora 21:20 / La citirea de la staţie a numelor celor 11 titulari ai lui Daum, cel mai aclamat a fost chiar ultimul, numărul 23, Nicolae Stanciuuuuuuu!!!!

UPDATE Ora 20:55 / Tricolorii au ieşit la încălzire!

UPDATE Ora 20:14 / Jucătorii celor două echipe au ieşit pe teren pentru un prim contact cu gazonul. Chipciu şi Stanciu s-au întreţinut cu colegul lor de la Anderlecht, polonezul Teodorczyk.

UPDATE Ora 20:05 / Tricolorii au ajuns la stadion!

România-Polonia se joacă vineri de la ora 21:45.