Sporturi

Live VIDEO Simona Halep – Ashleigh Barty, în optimi la Cincinnati 2018 la TV Online pe Digi Sport

17.08.2018 | 16:01
Live VIDEO Simona Halep  Ashleigh Barty in optimi la Cincinnati 2018 la TV Online pe Digi Sport

Simona Halep – Ashleigh Barty se vede live stream pe Digi Sport. Transmisiunea online va începe la ora 18:00. Simona Halep a obținut  calificarea în partida cu Ajla Tomljanovic, primul pentru ea la actuala ediție a open-ului din Cincinnati deoarece a avut liber în turul inaugural. Urmează o altă jucătoare din Australia, dar de o valoare clar superioară față de Tomljanovic. Este vorba despre Ashleigh Barty, locul 16 WTA.

Simona Halep și Ashleigh Barty sunt la cea de-a doua confruntare directă în circuitul feminin. Prima a venit chiar la turneul premergător, Rogers Cup 2018, în semifinalele turneului canadian. A fost o victorie facilă pentru cea mai bună tenismenă a lumii, în minimul de seturi, care avea să și câștige trofeul după finala cu Sloane Stephens.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

Partida dintre Simona Halep și Ashleigh Barty se va juca vineri, de la ora 18:00, pe terenul central. Dacă se impune, liderul mondial are meci și în sesiunea de seară. O înfruntă pe Lesia Tsurenko în ultimul meci al zilei pe terenul trei, sâmbătă dimineață, în jurul orei 04:00 a României. Tsurenko a avut noroc și și-a asigurat deja calificarea de astăzi. A trecut de Ekaterina Makarova.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE STREAM – turul 3 – Rogers Cup 2018

Simona Halep ar fi așteptată să revină pe teren în jurul orei 21:00 a Canadei, ora 04:00, vineri dimineață, în România. Doar că, imediat după ce liderul mondial a reușit să treacă de Tomljanovic, ploaia s-a pornit din nou în Ohio. Noi amânări, ceea ce înseamnă că și partidele programate pe central s-ar putea întinde mai mult decât se așteptau organizatorii.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE ONLINE pe Digi Sport.

După încheieirea partidei dintre Angelique Kerber și Madison Keys, pe central sunt programate partidele pe care le vor disputa Novak Djokovic și Roger Federer. Rămâne de văzut dacă aceștia se vor mișca suficient de repede astfel încât Simona Halep să poate fi strecurată de organizatori pentru un meci astăzi. În caz contrar, meciul dintre Simona Halep și Ashleigh Barty ar putea fi mutat miercuri. Ceea ce ar însemna că Simona Halep ar fi nevoită să joace două meciuri întregi în aceeași zi.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

Casele de pariuri o dau pe Simona Halep ca mare favorită în fața australiencei Ashleigh Barty, pe care a bătut-o și în sferturile de finală. Pentru o victorie, liderul mondial a primit o cotă de 1,45. În vreme ce succesul lui Barty aduce o cotă de 2,75. 2,18 este cota pentru o victorie a Simonei Halep în mininum de seturi, în vreme ce Barty are cotă 1,73 pentru a lua minimum un set.

“A fost extrem de dificilă această situație, provocată de faptul că am fost nevoite să așteptăm atât de mult. Dar sunt foarte fericită că am reușit să trec de acest meci complicat. Mă simt bine și sunt bucuroasă că voi avea ocazia să joc din nou peste doar câteva ore, tot în această seară”, a declarat Simona Halep după victoria obținută cu Ajla Tomljanovic în turul 2 al competiției din Ohio, debutul pentru liderul mondial, care a avut bye în prima rundă.