Premier League

Liverpool, asalt pentru Dybala! Suma uriaşă pe care o oferă cormoranii

06.07.2018 | 15:33
Liverpool asalt pentru Dybala Suma uriasa pe care o ofera cormoranii

Liverpool este gata de asalt pentru starul argentinian al lui Juventus, Paulo Dybala! Iminenta sosire a lui Cristiano Ronaldo la Torino pune serios în discuţie utilitatea păstrării argentinianului în sistemul tactic al lui Massimiliano Allegri. Şi de acest lucru vrea să profite Jurgen Klopp, care şi-ar asigura un jucător cu aceleaşi calităţi pe care le are braziianul Coutinho, vândut în iarna lui 2018 la Barcelona, pentru 160 de milioane euro.

Pentru a-i convinge pe torinezi să renunţe la Dybala Liverpool a pregătit o ofertă cu adevărat aproape imposibil de refuzat. Nu mai puţin de 180 de milioane euro sunt dispuşi să plătească şefii americani ai clubului din oraşul Beatleşilor pentru ca Juventus să accepte transferul. O sumă cu adevărat impresionantă şi cu un profit imens pentru Juventus, pentru că a plătit doar 40 de milioane de euro lui Palermo pentru argentinian, deci ar fi pe plus cu 140 de milioane.

Liverpool, asalt pentru Dybala! Şi jucătorul ar urma să aibă un megasalariu

Desigur, va conta mult în ecuaţia operaţiunii, care ar putea fi una dintre marile manevre de mercato ale acestei veri, care va fi şi poziţia jucătorului, care mai are contract cu Juventus pentru încă doi ani. Şi sistemul tactic pe care îl gândeşte Massimiliano Allegri pentru o echipă în care personajul cheie devine Cristiano Ronaldo va conta mult în luarea unei decizii atât de către clubul italian, cât şi de jucător.

Liverpool, asalt pentru Dybala. Oferta pentru Juventus e uriaşă, 180 de milioane euro. Dybala ar urma să aibă salariu anual de 12 milioane
Liverpool, asalt pentru Dybala. Oferta pentru Juventus e uriaşă, 180 de milioane euro

Cu siguranţă şi pentru Dybala trecerea pe Anfield Road ar fi avantajoasă. Pentru că la Juventus argentinianul abia a obţinut să aibă acelaşi salariu cu compatriotul său Gonzalo Higuain, în  timp ce la Liverpool ar urma să primească anual 12 milioane. O afacere care are şanse importante de a se concretiza şi care rămâne de acum un punct de maximă atenţie atât pentru mass-media din Italia cât şi din Marea Britanie.

Tags: