Premier League

Liverpool-Leicester 1-1 în Premier League. “Cormoranii” au ratat şansa să se distanţeze la şapte puncte de City

30.01.2019 | 23:46
LiverpoolLeicester 11 in Premier League Cormoranii au ratat sansa sa se distanteze la sapte puncte de City

Liverpool – Leicester 1-1 s-a jucat în etapa a 24-a din Premier League. “Cormoranii” au deschis scorul rapid prin Sadio Mane, însă Harry Maguire a egalat în minutele de prelungire ale primei reprize. Formaţia antrenată de Jurgen Klopp s-a distanţat la cinci puncte de Manchester City.. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 45+2 / GOOOOOL Leicester! Harry Maguire a egalat cu o finalizare demnă de un atacant.

Min. 3 / GOOOOOL Liverpool! Sadio Mane a deschis scorul după un şut din interiorul careului.

UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Liverpool – Leicester.


În clasamentul Premier LeagueLiverpool ocupă primul loc, având 60 de puncte. Leicester City este a zecea, cu 31 de puncte, unul mai mult decât ar fi însemnat jumătate din totalul adunat de The Reds. Discrepanța este evidentă, dar cu toate acestea cele două rezultate puțin scontate din această etapă ne arată că este un campionat unde orice se poate întâmpla în orice moment.

Liverpool – Leicester Live Stream Online pe Eurosport 1

Partida Liverpool – Leicester City se joacă miercuri, 30 ianuarie, de la ora 22:00, pe stadionul Anfield Road din marele oraș portuar al Angliei, în cadrul etapei a 24-a din Premier League. Jocul va putea fi vizionat pe micile ecrane în exclusivitate pentru România pe canalul Eurosport 1. Totodată, puteți accesa și site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări desfășurarea întâlnirii în format LIVE VIDEO.

Klopp are probleme în apărare

În vederea aceste partide problemele pe care le are antrenorul cormoranilor, germanul Jurgen Klopp, țin de compartimentele defensiv și de mijloc. Nu vor putea fi prezenți, din cauza accidentărilor, Joe Gomez și Alexandre Arnold, iar dintre mijlocași Oxade-Chamberlain și Milner, ultimul fiind suspendat pentru cartonaș roșu. Klopp are însă soluții viabile pentru posturile deficitare. Leicester a reușit ultimul egal la Liverpool în 2015 și ultimul succes în anul 2000. Ultimele șase meciuri, indiferent unde s-au jucat, au revenit cormoranilor. La casele de pariuri cota pe succesul gazdelor e aproape modică, doar 1,25, egalul are 6,50 iar o bombă pe Anfield Road, adică victorie Leicester, a primit cota 14,00.

FC Liverpool - Leicester City. Liderul țintește cele trei puncte pentru a se desprinde la 7 puncte de Manchester City
Liverpool – Leicester City. Liderul țintește cele trei puncte pentru a se desprinde la 7 puncte de Manchester City