Fotbal international

Liverpool, ofertă de 70 de milioane de euro pentru Insigne. Vezi ce a răspuns Napoli

05.02.2019 | 16:41
Liverpool oferta de 70 de milioane de euro pentru Insigne Vezi ce a raspuns Napoli

FC Liverpool a făcut o ofertă de 70 de milioane de euro clubului italian Napoli pentru atacantul Lorenzo Insigne, singurul jucător get-beget din lotul echipei pregătite de Carlo Ancelotti și care ocupă locul 2 în Serie A, în urma lui Juventus, la acest moment. Antrenorul cormoranilor, germanul Jurgen Klopp, îl place foarte mult pe internaționalul italian, care a reușit opt goluri în actualul sezon. Klopp îl place mult pe italian, după ce acesta a marcat golul victoriei în Napoli – Liverpool în grupele Champions League.

La Liverpool este acum, dintr-o dată multă tensiune, după rezultatele mai puțin faste din ultimele meciuri, care au redus distanța dintre locul 1, ocupat de trupa lui Klopp și poziția secundă, Manchester City, la numai trei puncte. Tehnicianul german și-a pierdut cumpătul a finalul egalului făcut de The Reds în ultima etapă, 1-1, la Londra, cu West Ham United și a sărit să îi ceară socoteală arbitrului.

Liverpool trece printr-o pasă proastă, Klopp e un pachet de nervi

La rândul său, antrenorul londonezilor, chilianul Manuel Pellegrini l-a atacat pe Klopp, spunând că acesta nu știe să câștige decât din ofsaid (golul lui Liverpool a fost din poziție de afară din joc), aluzie și la un meci Malaga -Borussia Dortmund din Champions League adjudecat de nemții, antrenați de Klopp (la Malaga era Pellegrini) tot cu un gol controversat.

Liverpool, ofertă pentru Lorenzo Insigne. Klopp este foarte nervos după ultimele rezultate
Liverpool, ofertă pentru Lorenzo Insigne. Klopp este foarte nervos după ultimele rezultate

Jurgen Klopp crede că Liverpool are mare nevoie din vară de întăriri și a identificat în persoana micuțului, dar bătăiosului Insigne, omul potrivit. Însă răspunsul lui Napoli i-a lăsat, mai mult ca sigur, fără replică atât pe Klopp, cât și pe șefii de pe Anfield Road. Insigne este de vânzare, dar numai la suma dublă oferită de englezi, adică 140 de milioane euro, care este foarte puțin probabil că va fi acceptată.

Tags: