Fotbal international

Liverpool pregătește o mutare colosală pe piața transferurilor! Își ia atacant de 80 de milioane de euro

08.06.2019 | 22:40
Liverpool pregateste o mutare colosala pe piata transferurilor Isi ia atacant de 80 de milioane de euro

Liverpool a câștigat UEFA Champions League pentru a șasea oară în istoria clubului, învingând-o în marea finală de la Madrid, pe Tottenham. Jurgen Klopp pregătește deja noul sezon, marea provocare fiind acum câștigarea titlului în Premier League. 

Liverpool pregătește o mutare colosală pe piața transferurilor!

„Cormoranii” vor să-și întărească atacul, compartiment care a stat foarte bine în ultimii doi ani, cu tripleta Salah-Firmino-Mane. Klopp vrea să-i aducă brazilianului un concurent serios pe post. L`Equipe dezvăluie că Liverpool a pregătit o ofertă colosală pentru starul lui Lille: 80 de milioane de euro.

Englezii sunt nevoiți să plătească această sumă din cauza concurenței, Bayern, Inter, Arsenal și Manchester United dorind la rândul lor să-l transfere. Pepe a avut un an grozav la Lille, pentru care a marcat 22 de goluri și a oferit 11 assist-uri. Vârsta îl ajută de asemenea: doar 24 de ani are atacantul lui Lille.

Nicolas Pepe este foarte aproape de un transfer la Liverpool
Nicolas Pepe este foarte aproape de un transfer la Liverpool

Antrenorul lui Lille a anunțat imediat după încheierea sezonului că Pepe nu va mai continua în Ligue 1: “Pepe va pleca, aşa e viaţa, aşa e fotbalul în ziua de azi. Este deja o bătălie între multe echipe din Europa. Are o decizie grea de luat. Sper că nu se va grăbi, va studia bine oferta şi va alege ce este cel mai bine pentru el,” declarase resemnat la finalul sezonului Cristophe Galtier, antrenorul lui Lille.

Liverpool se va despărți în această vară de Sturridge, clubul făcând deja un anunț oficial în acest sens. Klopp îi mai are la dispoziție în ofensivă pe Shaqiri, dar și pe Origi, ultimul marcând goluri extrem de importante pentru Liverpool pe parcursul acestui sezon.

Interesant este că înainte de a ajunge la Lille, Pepe nu a avut cifre deloc grozave. La Lille însă marchează pe bandă rulantă, având 37 de goluri înscrise în 79 de meciuri.