Fotbal international

Video. Nebunie! Liverpool şi Spurs, thriller cu 2 goluri în prelungiri

Liverpool şi Tottenham au oferit un veritabil thriller pe Anfield, încheiat 2-2. Harry Kane a ratat penalty, însă a reuşit să transforme din a doua încercare, în minutul 90+4.
04.02.2018 | 19:08
Video Nebunie Liverpool si Spurs thriller cu 2 goluri in prelungiri
UPDATE, ora 20:22. Nebunie la meciul dintre Liverpool şi Tottenham. Salah a deschis scorul în minutul 3 pentru “cormorani”, scor care s-a păstrat până în minutul 80 când Wanyama a egalat.
 
Finalul a fost incendiar. Kane a ratat un penalty în minutul 85, iar în minutul 90+2 Salah a readus Liverpool în avantaj cu un super gol. Spurs a mai scos un penalty în minutul 90+4 iar de această dată, Harry Kane nu a mai ratat. 
 
VEZI VIDEO
 

Liverpool şi Tottenham sunt în lupta pentru Top 4. Ambele echipe au avut fluctuaţii de formă, iar acest meci se anunţă cât se poate de interesant. VEZI MECIUL LIVERPOOL – TOTTENHAM LIVE VIDEO AICI
 
Liverpool este neînvinsă pe teren propriu în actuala stagiune şi este favorită în faţa lui „Spurs”. Klopp vrea să îşi ia revanşa după înfrângerea dură suferită în tur, pe Wembley: 1-4. Pentru Tottenham urmează un program infernal: Liverpool, Arsenal şi Juventus (în Liga Campionilor) fiind adversarii lui „Spurs” într-un interval de 9 zile. 

Liverpool – Tottenham LIVE STREAM Premier League. 4 absenţe pentru Klopp

Liverpool – Tottenham LIVE STREAM Premier League. Meciul de pe „Anfield Road” se anunţă foarte disputat, cele 3 puncte fiind foarte importante în cursa pentru Top 4. Manchester City este departe, însă de la locul 2 în jos totul se joacă. Sunt aşteptate goluri de ambele părţi.
 
Liverpool – Tottenham LIVE STREAM Premier League. Gazdele nu pot conta pe Klavan, Lallana, Bogdan şi Clyne. 3 dintre ultimele 6 meciuri directe s-au încheiat la egalitate, „cormoranii” au două victorii, iar „Spurs” a obţinut un succes. 
 
Echipe probabile:
 
Liverpool (4-2-3-1): Mignolet – Gomez, Matip, Van Dijk, Moreno – Can, Wijnaldum – Salah, Oxlade-Chamberlain, Mane – Firmino. Antrenor: Jürgen Klopp.
 
Tottenham (4-2-3-1): Lloris – Aurier, Sanchez, Verthongen, Davis – Dier, Dembele – Erikson, Alli, Son – Kane. Antrenor: Mauricio Pochettino.
 

Liverpool – Tottenham LIVE STREAM Premier League.

 

Tags: