Life

Livia Graur de la Prima TV, depistată cu varianta Omicron: “Stau în permanență cu masca în casă”

Livia Graur de la Prima TV a fost testată pozitiv cu COVID-19, varianta Omicron. Știrista este vaccinată cu schema completă, inclusiv cu doza booster.
19.02.2022 | 10:29
Livia Graur de la Prima TV depistata cu varianta Omicron Stau in permanenta cu masca in casa
ADVERTISEMENT

Livia Graur, prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV, a fost depistată pozitiv cu virusul SARS – CoV – , varianta Omicron. Este vaccinată cu schema completă, inclusiv cu doza booster.

Prezentatoarea de televiziune va rămâne izolată în casă timp de cinci zile. Vedeta stă cu masca în casă pentru ca fiica ei, Renata, să nu contacteze virusul.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Livia Graur a avut simptome ușoare ale bolii, cum ar fi răgușeală și frisoane. Vedeta va reveni pe micile ecrane începând de săptămâna viitoare.

Livia Graur de la Prima TV, depistată cu varianta Omicron

După doi ani în care s-a feric de îmbolnăvirea de COVID-19, Livia Graur a fost depistată recent cu varianta Omicron.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV este vaccinată cu trei doze și se află în izolare la domiciliu timp de cinci zile. A făcut o formă ușoară a bolii, cel mai probabil datorită vaccinului, așa cum a precizat în cadrul unui interviu.

Din păcate, deși m-am ferit timp de doi ani, iată că m-a atins și pe mine. Mare noroc am avut însă să fac o formă foarte ușoară!

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă cele trei doze de vaccin au contribuit la asta sau ce anume, dar cert este că am avut câteva frisoane și vocea puțin schimbată.

Așa am decis să fac test. Ulterior, doar o stare de nas înfundat și răgușeală ușoară”, a declarat Livia Graur pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ales să mai poarte masca prin casă pentru că este contagioasă și vrea să o protejeze pe Renata, fiica ei. Mănâncă singură și chiar face baie cu masca, după care are grijă să dezinfecteze și să aerisească încăperea.

“Azi m-am trezit ca și cum nu aș avea nimic. Cred însă că, totuși, sunt încă purtătoare și contagioasă, așa că stau în permanență cu masca în casă, astfel încât să încerc să o feresc pe cât posibil pe Renata de virus.

E o întreagă tevatură să mănânc, stau singură în bucătărie, apoi aerisesc și dau cu spray dezinfectant. Nici măcar baie nu fac fără mască!

Nu știu dacă va ajuta la ceva, dar măcar am conștiința împăcată că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să o feresc, mai ales că sunt izolată cu ea în casă 5 zile.”, a mai declarat Livia Graur pentru sursa citată.

Marți, 22 februarie, Livia Graur se va întoarce la pupitrul știrilor Focus de la ora 14:00, la Prima TV.

ADVERTISEMENT
Tags: