News

Liviu Dragnea, întrebat despre data nunții cu Irina Tănase! Când va avea loc marele eveniment

20.04.2019 | 20:00
Liviu Dragnea intrebat despre data nuntii cu Irina Tanase Cand va avea loc marele eveniment

Partidul Social Democrat se află în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc în mai 2019 și, din acest motiv, cele mai importante figuri ale formațiunii politice au plecat într-un turneu prin țară.

Cu acest prilej, Liviu Dragnea s-a aflat în cursul zilei de sâmbătă la Iași, alături de colegii săi din PSD și a susținut o conferință de presă, răspunzând întrebărilor venite din partea jurnaliștilor. Printre subiectele abordate, s-a strecurat și unul ce ține de viața personală a liderului social-democrat, anume data nunții  cu iubita sa Irina Tănase.

Ce spune Dragnea despre ziua nunții cu Irina Tănase

Enigmatic ca de obicei, Liviu Dragnea nu a dorit să ofere foarte multe detalii cu privire la ziua în care își va uni destinele cu Irina Tănase, însă a pecizat că nu știe încă dacă iubita sa va spune „Da”. Totodată, liderul PSD a promis că va anunța de îndată ce va stabili data fericitului eveniment.

Nu, încă nu. O să aflaţi. Nu ştiu (dacă va fi înainte sau după alegerile prezidenţiale – n.r.). Eu mă feresc să vorbesc aşa… Nici măcar nu ştiu dacă acceptă. Mă trezesc că-mi iau angajamente şi…” , a spus  Dragnea, mai în glumă, mai în serios.

Liviu Dragnea are gânduri de însurătoare cu Irina Tănase
Liviu Dragnea are gânduri de însurătoare cu Irina Tănase

Dragnea acuză Opoziția: „Vor să desființeze dreptul de proprietate”

În cadrul conferinței de presă susținute vineri la Botoșani, Liviu Dragnea a făcut o serie de afirmații surprinzătoare. Liderul social-democrat acuză partidele din Opoziție că vor să desființeze dreptul de proprietate, urmând a-i lăsa pe români fără electrocasnicele din case.

Vor să desfiinţeze dreptul la proprietate. Oamenii pot vota cu ei, e o ţară liberă. Dacă nu mai vreţi case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze (n.r. – forma corectă la plural este aragazuri), e în regulă. Dar trebuie să votaţi în cunoştinţă de cauză. Ce au mai zis? Că vor să dea OUG să aresteze toţi pesediştii. Dom’le, este şi asta o opţiune. Se pare că fasciştii de dinainte încep să fie invidioşi, nici ăia nu au făcut-o aşa, pe faţă. Au mai zis, de asemenea, că nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locală şi trebuie desfiinţat, au şi cerut public şi oficial în Parlament să se desfiinţeze acest program” , a declarat Liviu Dragnea.