News

Liviu Dragnea, la munca de jos! Lucrează la atelierul auto al Penitenciarului Rahova

Autor: Alexandru Năstase | 03.07.2019 | 12:51
Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare. Sursa foto - facebook

Liviu Dragnea a trecut la munca de jos! După ce a depășit perioada de carantină din Penitenciarul Rahova, fostul lider al social democraților a optat să lucreze pentru a-și mai reduce din condamnare. Deși se spunea că Dragnea va munci la bucătăria penitenciarului, acesta a optat pentru un loc de muncă neașteptat. Dragnea prestează acum la atelierul auto al Penitenciarului Rahova, conform fostului secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea, la munca de jos!

Întrebat ce mai face fostul lider al PSD, Ștefănescu a răspuns, încercând să pară cât mai convingător: „E puternic, să stiti. Foarte puternic. Lucreaza la baza auto. El este inginer mecanic”, a mai spus fostul secretar general al PSD-ului. Vă readucem aminte că Liviu Dragnea își ispășește o pedeapsă de 3 ani și jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul președinte al PSD a propus o listă de cereri către conducerea penitenciarului Rahova, închisoarea în care și-a petrecut până acum zilele de carantină și pentru care a optat după condamnarea definitivă pe care a primit-o pe 27 mai. Dragnea a cerut să nu fie mutat la o altă închisoare și a explicat că și-ar dori să lucreze la atelierul auto. „Cu siguranță că va fi un regim de detenție semi-deschis, ceea ce înseamnă că sunt foarte mari șanse să fie mutat la Jilava, având în vedere că acolo sunt mai multe celule pentru acest regim.

Liviu Dragnea, la munca de jos! Liviu Dragnea
Liviu Dragnea lucrează la atelierul auto al Penitenciarului. Sursa foto – facebook

Lucrează la atelierul auto al Penitenciarului Rahova

O altă solicitare pe care Liviu Dragnea ar fi făcut-o, și despre care vă vprbesc în exclusivitate, este aceea că își dorește să lucreze la popota penitenciarului, adică la cantină, la mâncare, sau la garaj”, a spus jurnalistul Antenei 3, Roxana Ciucă despre situația în care se afla Dragnea în urmă cu doar câteva zile. Între timp, fostului lider PSD i s-a aprobat cererea de a lucra la atelierul auto.

Liviu Dragnea are parte de un tratament preferențial în Penitenciar. Astfel, potrivit Legii 254/2013, privind executarea pedepselor, Dragnea a fost inclus în categoria persoanelor care trebuie supravegheate atent în spatele gratiilor.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!