News

Liviu Dragnea, mesaj tranșant pentru Mircea Badea: “Nu ne vom opri aici”

24.05.2019 | 16:55
Liviu Dragnea mesaj transant pentru Mircea Badea Nu ne vom opri aici
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea are un mesaj tranșant pentru Mircea Badea, după ce realizatorul de la Antena 3 a criticat-o pe Viorica Dăncilă pentru că a spus că va participa la referendumul pe justiție inițiat de Klaus Iohannis. Dragnea nu a vrut să comenteze decizia lui Dăncilă, ci s-a luat de un alt aspect cu care Badea nu este de acord.

Mircea Badea nu e de acord cu subvențiile date pentru studenți. Ce i-a răspuns Liviu Dragnea

Prezentatorul de televiziune a spus că nu este de acord cu faptul că studenții circulă gratuit cu trenurile CFR, iar președintele PSD i-a spus că guvernul nu se va opri aici, dorind să spună că și elevii vor beneficia de această gratuitate. ”Știu că ne-a certat Mircea Badea foarte mult pentru că am dat gratuitate studenților pe tren. Eu nu regret acest lucru și nu ne vom opri aici cu facilitățile”, este mesajul clar al lui Dragnea.

ADVERTISEMENT

Acest anunț nu este unul nou. Recent, ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că și elevii merită să circule gratis cu trenul și că acest lucru va fi posibil în curând. Prezent la Sibiu, demnitarul a spus că guvernul are în plan acordarea de călătorii și pentru elevii din clasele I-VIII, nu doar pentru cei care învață în universități.

Mircea Badea nu vrea ca elevii să circule gratis. Sursa foto: Antena 3

Ministrul Muncii promite călătorii gratuite și pentru elevi

Nu avem nicio intenţie să scoatem subvenţiile pentru studenţi din calcul. Noi le-am dat, noi le vom păstra. Considerăm că studenţii circulă în acest moment, mult mai des decât elevii.

ADVERTISEMENT

Probabil, pe viitor ne vom gândi şi la extinderea acestei măsuri, dar acum suntem în această situaţie şi noi asigurăm că atât timp suntem la guvernare, nu avem de gând să o scoatem. Pe viitor ne putem gândi şi la extinderea acestei măsuri şi la elevi”, a mărturisit ministrul Muncii la Sibiu, notează cancan.ro.