Life

Liviu Guță a amânat nunta. Ce se întâmplă cu marele eveniment și ce spune artistul despre femeia care i-a schimbat viața

02.07.2020 | 16:59
Liviu Guta a amanat nunta Ce se intampla cu marele eveniment si ce spune artistul despre femeia care ia schimbat viata
ADVERTISEMENT

Din cauza pandemiei de coronavirus, Liviu Guță și-a amânat nunta până anul viitor. Totul era aranjat și pregătit pentru marele eveniment, până și nașii fuseseră aleși, cinci perchei de părinți spirituali.

Liviu Guță și Roxana Maria au mers la starea civilă în mare secret, dar plănuiau să facă o nuntă mare la care să participe toate neamurile, prietenii și cunoștințele.

ADVERTISEMENT

Artistul s-a căsătorit cu Roxana la doar trei luni de la divorțul de Iuliana, mama celor doi copii ai lui. Pasul pe care l-a făcut Liviu Guță a fost foarte dur criticat în mediul online.

Liviu Guță și-a amânat nunta. Ce spune despre viitoare mireasă

Liviu Guță a divorțat de mama copiilor lui, iar la numai trei luni distanță a mers din nou în fața ofițerului stării civile, alături de Roxana, de această dată, femeia care i-a schimbat complet viața, așa cum spune chiar el.

ADVERTISEMENT

Această femeie a apărut în viața mea la câteva luni după divorț, mă face fericit. Fosta mea soție e bine, copiii bine și toată lumea e fericită!

Vă rog frumos să nu mai judecați voi și să vă vedeți de treaba voastră, de familiile voastre, de copiii vostri și așa mai departe! Este treaba mea ce fac cu viața mea și atât!

ADVERTISEMENT

O iubesc pe Roxana, ne-am logodit, suntem fericiți, compatibili maxim și vom fi fericiți până la sfârșitul vieții! Maria și Mario sunt copiii mei și ai fostei soții (mama copiilor) Iuliana și așa vor rămâne toată viata lor!

Vă mulțumim eu și Roxana pentru urări! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, să fiți fericiți”, a scris Liviu Guță pe facebook.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acest mesaj nu este singular. Se pare că această nouă căsătorie a fost taxată dur de fanii artistului, care îl condamnă că și-a lăsat copiii pentru o altă femeie. Artistul a reacționat în mediul online, de fiecare dată.

 

ADVERTISEMENT