Life

Locul din Europa care i-a înnebunit pe turiștii străini. Mulți merg acolo doar pentru mâncare și peisaje

Un loc din Europa i-a înnebunit complet pe turiștii străini. Mâncarea e ieftină, delicioasă, iar oportunitățile de distracție sunt numeroase.
19.06.2023 | 13:03
Locul din Europa care ia innebunit pe turistii straini Multi merg acolo doar pentru mancare si peisaje
Locul din Europa care i-a înnebunit pe turiștii străini. Sursă foto: Pinterest, The Sun / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Există un loc din Europa care atrage turiștii ca un magnet. Mulți spun că se simt acolo ca în Rio de Janeiro. Toată lumea e îmbrăcată cu rochii de flamenco, însă prețurile din zonă sunt complet neașteptat de mici.

Locul din Europa care i-a înnebunit pe turiștii străini

Dacă vrei o vacanță ca la carte, acest loc din Europa ar putea fi cea mai bună alegere. Mulți vin aici pentru distracție, mâncare, dar și pentru voie bună. Este vorba despre orașul El Puerto de Santa Maria din Andaluzia, Spania.

ADVERTISEMENT

Oricine ajunge aici se bucură de spectacole de flamenco, jocuri și nu numai, în special dacă prin vreun festival. Cei care au ajuns în această locație de vis din Europa spun că atmosfera este precum una dintr-o poveste. Mai mult de atât, nu se compară cu nicio altă zonă din Spania.

Cazarea nu este deloc una scumpă și nici mâncarea. Astfel, dacă vrei să faci economie în vacanță, acest loc din Europa este unul cu adevărat perfect. O persoană care a ajuns aici spune că s-a bucurat da un mic dejun delicios, alături de o cafea și un suc de portocale pentru doar patru lire sterline.

ADVERTISEMENT

După un calcul simplu, vorbim despre aproape 20 de lei. ”În timp ce majoritatea turiștilor optează pentru un mic dejun dulce de churros cu ciocolată, eu am vrut ceva mai tradițional. La o scurtă plimbare de hotel, am găsit Cafeteria Kambembo.

O cafea, un pahar de suc de portocale și pâine prăjită servită cu un tub de sos de roșii picant numit salmorejo m-au costat mai puțin de 4 lire sterline. De asemenea, știam că nu puteam părăsi orașul fără să gust un Cafe Bombon , un espresso puternic servit cu lapte condensat îndulcit”, a spus o turistă, potrivit The Sun.

ADVERTISEMENT

Cât costă un platou cu fructe de mare și un pahar de vin

Și să nu credeți că doar micul dejun este ieftin în acest loc superb din Europa. Turista respectivă spune că alături de un grup de alte câteva persoane, a ajuns la un restaurant deosebit. Servirea a fost una promptă, iar prețurile neașteptat de mici.

Un platou generos cu fructe de mare servit ca la carte, format din caracatițe, scoici și nu numai, a costat doar 15 lire sterline de persoană, adică mai puțin de 90 de lei. La această masă se mai adaugă și un pahar de vin alb, care, evident, a intrat în aceeași sumă.

ADVERTISEMENT

Iar dacă ajungi în acest loc trebuie să vezi neapărat și Turnul Guzman, dar și catedrala orașului. De asemenea, Callejon del Duende, cea mai îngustă stradă din oraș merită văzută și ea.

Pentru cei care chiar vor o vacanță activă în Europa, cu bani puțini, dar și cu o mâncare delicioasă, această zonă din Spania poate fi alegerea perfectă. Numeroase persoane aleg să vină aici și se bucură de un sejur de vis.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților