Fotbal intern

Lorena, fiica lui Flavius Stoican, se iubeşte cu un fotbalist de la U Craiova. Galerie foto

09.10.2018 | 16:09
Lorena Stoican este îmbrăţişată de Andrei Burlacu, fotbalistul de la CS U Craiova alături de care trăieşte o poveste de iubire de câteva luni

Lorena Stoican, fiica antrenorului de la FC Poli Iaşi, se iubeşte cu Andrei Burlacu, fotbalistul echipei U Craiova. Cei doi au o relaţie de mai bine de trei luni, iar atacantul lui Devis Mangia a avut ocazia să îşi cunoască “socrii”. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Lorena Stoican a crescut înconjurată de oamenii de fotbal din România, iar tânăra handbalistă de la SCM Craiova a avut întotdeauna lipici la fotbalişti. Fiica lui Flavius Stoican s-a iubit câţiva ani cu fundaşul Valentin Gheorghe de la Astra Giurgiu, dar distanţa dintre Craiova şi Ploieşti şi-a spus cuvântul. Astfel, cei doi au pus capăt relaţiei în vara anului 2018.

Un fotbalist de la CS Universitatea Craiova se iubeşte cu Lorena, fiica lui Flavius Stoican

Lorena Stoican nu a stat foarte mult timp singură şi a decis să îi acored o şansă lui Andrei Burlacu. Internaţionalul român U21 a pus ochii pe fiica antrenorului de la FC Poli Iaşi în momentul în care tânăra a fost invitată alături de echipa SCM Craiova la meciurile oltenilor din Liga 1 Betano, iar acesta a curtat-o intens.

Astfel, Lorena Stoican şi Andrei Burlacu şi-au oficializat relaţia în urmă cu câteva luni, iar fotbalistul de la CS U Craiova a avut ocazia să îi cunoască pe părinţii frumoasei handbalistei, iar aceştia şi-au dat acceptul pentru ca cei doi să continue povestea de iubire.

Lorena Stoican s-a fotografiat zâmbind alături de Andrei Burlacu în scurta lor vacanţă din vară
Lorena Stoican şi Andrei Burlacu şi-au petrecut vacanţa de vară împreună

S-a iubit cu Dorin Rotariu?

În perioada în care Flavius Stoican era antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, Lorena a fost surprinsă de mai multe ori în anturajul lui Dorin Rotariu. Cei doi locuiau în acelaşi complex rezidenţial care este deţinut de finanţatorul lui Dinamo Bucureşti.

Lorena Stoican s-a pozat cu Dorin Rotariu
Lorena Stoican şi Dorin Rotariu

„Lorena şi tatăl său au o relaţie excelentă, se stimulează unul pe celălat şi sunt la curent cu tot ce se întâmplă în carierele lor sportive. În familia noastră, se vorbeşte despre fotbal şi handbal de dimineaţă până seara” – Maria Stoican, mama Lorenei şi soţia lui Flavius

Lorena Stoican sărutându-l pe Valentin Gheorghe
Lorena Stoican şi Valentin Gheorghe, fotbalistul lui Astra Giurgiu