Pariuri sportive

LOVEŞTE PENTRU SUPERCÂŞTIG ÎN LUPTA SECOLULUI!

"O să-i rup capul şi-o să joc fotbal cu el" declara tupeistul irlandez Conor McGregor înaintea meciului de 1 miliard de dolari contra neînvinsului Floyd Mayweather Jr. Un meci anunţat în iunie,...
27.08.2017 | 00:06
LOVESTE PENTRU SUPERCASTIG IN LUPTA SECOLULUI

“O să-i rup capul şi-o să joc fotbal cu el” declara tupeistul irlandez Conor McGregor înaintea meciului de 1 miliard de dolari contra neînvinsului Floyd Mayweather Jr. Un meci anunţat în iunie, la capătul unor tratative care au durat mai bine de un an. O partidă care se anunţă a fi cel mai urmărit eveniment sportiv din istorie, peste Finala Campionatului Mondial de fotbal din 2014, Germania – Argentina de pe miticul Maracana. Meciul din Las Vegas va fi transmis în direct în 225 de ţări.

Cele mai mari cote pentru Mayweather – McGregor. Pariază la Superbet.ro

Încrezător în victoria cu numărul 50 a carierei (un succes care ar stabili un nou record în boxul profesionist fiindcă ar depăşi performanţa legendarului Rocky Marciano) Mayweather a declarat că va miza 750.000 dolari pe propriul triumf. Marele favorit e cunoscut ca fiind şi un parior pasionat şi inspirat. Dar în acest moment, chiar dacă lupta are un favorit cert, pariurile cele mai multe sunt puse pe victoria lui McGregor, văzut de către unii specialişti drept un Muhamad Ali Alb. Tu pe cine pariezi în acest meci? La Superbet.ro, victoria lui outsider-ului irlandez are cota 4.00. Dar pariul nebun este cel pe o remiză. Cota 30.0 pentru X la Superbet.ro!

Vezi toate pariurile oferite de Superbet.ro pentru Floyd vs Conor:

49 de victorii Mayweather, dintre care 26 prin K.O. McGregor n-are în palmares atâtea lupte câte K.O.-uri a administrat Mayweather adversarilor săi. Irlandezul a luptat de 24 de ori, a câştigat 21 de meciuri şi a pierdut 3. Dar între cele 21 de victorii, 18 au fost obţinute prin K.O. Specialiştii apreciază că meciul ar putea fi decis în reprizele 6, 7 sau 8. Intervalul în care se va face diferenţa. Totuşi, dacă vrei adrenalină pură, încearcă un pariu ofensiv: cotă 29.0 ca Mayweather să câştige în runda 1, cotă 25.0 ca McGregor să se impună în chiar prima repriză a disputei! În intervalul indicat de specialişti, cota lui Mayweather coboară la 12.0 (victorie în repriza 5, 6 sau 7), în vreme ce a lui McGregor urcă până la ameţitoarea cotăpâ 101.0 (victorie în runda 8)!

Profită de oferta specială Superbet.ro pentru Mayweather vs McGregor.

Cei doi sportivi au ajuns în Las Vegas, ultima conferinţă de presă a avut loc, totul e pregătit! Intră şi tu în ring prin pariurile pe care le pui. Poţi da pariul anului în acest meci în care la 40 de ani, Mayweather pretinde că este mai motivat şi mai capacitat ca niciodată. Va reuşi fenomenul McGregor la cei 29 de ani ai săi şi 0 meciuri de box în palmares o victorie care ar cutremura lumea sportului? N-ai cum să te eschivezi de la un aşa pariu. Loveşte pentru supercâştig!

Pune la Superbet.ro pariul câştigător pe Mayweather vs McGregor

https://www.superbet.ro/pariuri-speciale/S9144