Lucian Filip în locul suspendatului Bogdan Planic. Cum arată primul 11 al lui Vintilă pentru Voluntari – FCSB. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste   
în FCSB
06/02/2020, 15:09
Lucian Filip în locul suspendatului Bogdan Planic. Cum arată primul 11 al lui Vintilă pentru Voluntari – FCSB. EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Florinel Coman si Lucian Filip discuta cu arbitrul central Iulian Calin in meciul de fotbal dintre Sesi OSK Sfantu Gheorghe si FCSB, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe, luni 22 iulie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Bogdan Vintilă are mai multe probleme de lot pentru restanța pe care FCSB o are de disputat la Voluntari. Poate cea mai importantă absență este a sârbului Bogdan Planic, suspendat o etapă după eliminarea de la Cluj.

FANATIK a aflat că locul acestuia va fi luat în centrul apărării de către Lucian Filip, deși a existat și varianta ca Filip să urce în linia de trei din fața defensivei.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,45 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

Lucian Filip îi ia locul lui Bogdan Planic ca stoper stânga în Voluntari – FCSB

Trei absențe are Bogdan Vintilă pentru meciul cu Voluntari de pe 6 februarie, ora 20. Dacă Planic a devenit indisponibil după ce Kovacs i-a arătat roșu direct la Cluj, la faza din minutul 77, cu faultul la Deac, alți doi titulari au probleme medicale: Panțîru și Ovidiu Popescu.

FANATIK a dezvăluit a doua zi după partida de la Cluj că Ionuț Panțîru are o situație mai dificilă decât se credea. Fundașul stânga va reveni abia pentru meciurile din play-off, adică peste o lună.

În locul lui Panțîru, contra Voluntariului, va evolua Aristidis Soiledis, care revine după accidentarea din finalul anului 2019. La Cluj a jucat Momcilovici, cu Voluntariul intră grecul.

S-a luat în discuție ca Soiledis să joace stoper stânga, în locul suspendatului Bogdan Planic, dar decizia finală a fost păstrarea grecului la postul de bază și înlocuirea sârbului cu Lucian Filip, cel mai vechi jucător din lotul actual al roș-albaștrilor.

Iese Dragoș Nedelcu, intră Darius Olaru, iar tripleta de atac rămâne neatinsă

Unul dintre jucătorii care l-au dezamăgit mult pe Gigi Becali la meciul din Gruia, Dragoș Nedelcu, va fi probabil doar rezervă. Nu același lucru este valabil pentru Moruțan, alt „răstignit” de către patron.

Ce prim 11 a pregătit Bogdan Vintilă pentru Voluntari – FCSB:

Bălgrădean – Crețu, Cristea, Filip, Soiledis – Olaru, Oaidă, Moruțan – Tănase – Man, Coman.

FANATIK a scris despre păstrarea lui Olimpiu Moruțan în primul 11, chiar dacă Becali părea decis, la cald, să-i arate banca de rezerve pentru meciurile următoare. Astfel că linia de trei din fața defensivei va avea un singur nume nou față de derby-ul cu CFR: Darius Olaru în locul lui Nedelcu.

Bogdan Vintilă a pregătit meciul de la Voluntari, care poate urca FCSB pe locul 2 în cazul unei victorii, cu aceeași tripletă ofensivă devenită clasică la ultimele meciuri: căpitanul Florin Tănase în spatele vârfurilor Dennis Man și Florinel Coman.

Închide ×