Fotbal international

Luka Modric și Antonio Conte la Inter Milano?! Italienii vor să revoluționeze clubul după eliminarea din Champions League

15.12.2018 | 13:15
Luka Modric si Antonio Conte la Inter Milano Italienii vor sa revolutioneze clubul dupa eliminarea din Champions League

Inter Milano a fost eliminată din Champions League, după 1-1 pe teren propriu cu PSV Eindhoven, iar patronii chinezi ai clubului vor să facă revoluție pe San Siro. Tehnicianul Luciano Spalletti ar urma să fie demis, anunță presa sportivă din Italia, iar în locul lui va fi adus Antonio Conte. În plus, Inter îl vrea și pe Luka Modric, proaspătul câștigător al trofeului Balonul de Aur 2018.

Eliminarea din Champions League nu le-a picat deloc bine chinezilor, care se așteptau ca Interul să treacă de faza grupelor, dar vor trebui să se mulțumească pentru moment cu primăvara Europa League. Prea puțin pentru un club de talia lui Inter! Beppe Marotta a fost numit în funcția de director executiv și are obiectivul de a reconstrui clubul din Milano. Acest lucuru ar putea începe chiar cu schimbarea antrenorului Luciano Spalletti, în locul lui urmând să vină Antonio Conte, care a mai lucrat cu Marotta la Juventus Torino.

Luka Modric și Antonio Conte sunt doriți de Inter Milano

Gruparea italiană dorește să îl transfere și pe Luka Modric, proaspătul câștigător al trofeului Balonul de Aur 2018, însă fotbalistul croat este foarte aproape să semneze o nouă înțelegere cu Real Madrid, valabilă până în 2020. Modric a mai fost dorit pe San Siro după terminarea Campionatului Mondial din Rusia, competiție pe care Croația a terminat-o pe locul 2, după ce a fost învinsă în finală de Franța cu scorul de 4-2. Italienii speră însă că Modric își dorește o provocare nouă pe final de carieră și poate fi tentat să joace alături de coechipierii de la națională Ivan Perisic, Marcelo Brozovic și Sime Vrsaljko.

“Există o mare dorință ca Interul să fie dus cât mai sus cu putință. Clubul ar trebui să fie în topul fotbalului european”, a declarat Beppe Marotta. Fanii lui Inter au însă altă preferință pentru banca tehnică. Un sondaj arată că majoritatea îl dorește pe Diego Simeone în funcția de antrenor.