Fotbal intern

Lukasz Gikiewicz a fugit de la FCSB și e într-o vacanță continuă. A mers să vadă meciul Croația – Ungaria. FOTO

11.10.2019 | 11:31
Lukasz Gikiewicz a fugit de la FCSB si e intro vacanta continua A mers sa vada meciul Croatia  Ungaria FOTO
ADVERTISEMENT

Lukasz Gikiewicz a fugit de la FCSB, informație dezvăluită de FANATIK, iar atacantul polonez este într-o vacanță continuă. Mai mult, jucătorul care refuză să se prezinte la antrenamentele vicecampioanei României profită din plin de timpul liber. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.38 este cota pentru Georgia – Irlanda. Vezi aici toate cotele!

Lukasz Gikiewicz a fugit de la FCSB și e într-o vacanță continuă

Polonezul în vârstă de 32 de ani a plecat din România de aproape trei săptămâni, toate acestea după ce Bogdan Argeș Vintilă i-a transmis că nu se mai bazează pe serviciile sale și a fost trimis la echipa a doua a FCSB-ului, iar acesta își petrece majoritatea timpului la plajă, în Croația, alături de familia sa.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Lukasz Gikiewicz a profitat din plin de meciurile care au loc în preliminariile Campionatului European 2020 și a mers să vadă partida dintre Croația și Ungaria, scor 3-0. Polonezul s-a pozat purtând tricolul Croației și s-a bucurat la final de rezultat.

Atacantul Lukasz Gikiewicz s-a fotografiat la meciul jucat de Croația cu Ungaria, scor 3-0

Gikiewicz n-a impresionat la FCSB

Lukasz Gikiewicz a ajuns la FCSB pe 1 august 2019 și are contract cu vicecampioana până în iunie 2020. Atacantul în vârstă de 31 de ani nu a impresionat în tricoul roș-albaștrilor și a fost trecut pe lista plecărilor. Oficialii roș-albaștrilor i-au propus acestuia rezilierea contractului, dar a refuzat și nici nu a mai rămas să se pregătească cu FCSB 2.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 200.000 de euro, Lukasz Gikiewicz a bifat 4 meciuri în tricoul vicecampioanei Românieim dintre care 1 în Europa League și a oferit două pase decisive. Pe parcursul carierei, atacantul polonez a jucat pentru Motor Lubawa, Drweca NML, Olimpia Elblag, Wigry Suwalki, Unia Janikowo, Polonia Bytom, LSK Lodz, Slask Wroclaw, Omonia Nicosia, Tobol Kostanaya, AEL Limassol, Levski Sofia, Al Wahda, Ratchaburi, Al Faisaly, Al Batin și Hajer.

  • 13 puncte din 6 meciuri a adunat Croația în Grupa E din preliminariile EURO 2020
  • 4 victorii, un egal și o înfrângere are Croația în Grupa E

 

Tags: