Premier League

Luke Shaw l-a impresionat pe Mourinho! ”Poate deveni un jucător capabil să ne ajute”

27.07.2018 | 21:09
Luke Shaw la impresionat pe Mourinho Poate deveni un jucator capabil sa ne ajute

Fundașul stânga al echipei Manchester United, Luke Shaw, l-a impresionat pe managerul Jose Mourinho în stagiul de pregătire din această vară, iar portughezul a luat decizia să-l păstreze în lot și pentru sezonul viitor, deși în trecut l-a criticat pentru prestațiile sale și pentru faptul că s-a îngrășat.

După declarațiile managerului portughez, Luke Shaw a intrat într-un program drastic de slăbire și a ajuns într-o formă fizică de invidiat. ”Mi-a trimis un mesaj și am discutat cu el. Mi-a dat încredere că poate deveni un jucător capabil să ajute echipa”, a spus Mourinho, conform cotidianului britanic The Independent.

Luke Shaw l-a impresionat pe Mourinho: ”Mă asemăn cu Wayne Rooney”

”Vreau să ajung în cea mai bună formă din cariera mea. Muncesc din greu ca să arăt de zece ori mai bine decât în trecut. Desigur, oamenii pot spune că sunt gras dar eu îmi cunosc corpul. Din acest punct de vedere mă asemăn cu Wayne Rooney”, a declarat Luke Shaw, care l-a impresionat pe Jose Mourinho în stagiul de pregătire din SUA.

Fundașul stânga al echipei Manchester United, Luke Shaw, l-a impresionat pe managerul Jose Mourinho în stagiul de pregătire din această vară, iar portughezul a luat decizia să-l păstreze în lot și pentru sezonul viitor
Fundașul stânga al echipei Manchester United, Luke Shaw, l-a impresionat pe managerul Jose Mourinho în stagiul de pregătire din această vară, iar portughezul a luat decizia să-l păstreze în lot și pentru sezonul viitor

Luke Shaw, în vârstă de 23 de ani, a fost achiziționat de Manchester United de la Southampton în vara anului 2014 pentru 37 de milioane de euro, sumă care l-a făcut la acel moment cel mai scump fundaș stânga din istorie.

La finalul actualului sezon, presa engleză a scris că Jose Mourinho se va despărți de Luke Shaw, pe care îl trecuse pe lista de transferuri alături de francezul Anthony Martial, italianul Matteo Darmian și olandezul Daley Blind.

Managerul portughez chiar îi găsise un înlocuitor lui Shaw. Portughezul a vrut să-l aducă pe Old Trafford pe algerianul Faouzi Ghoulam de la vicecampioana Italiei, SSC Napoli.

Primele formații care și-a exprimat dorința de a-l transfera pe fundașul care în 2015 se accidenta grav și lipsea de pe teren aproximativ un an au fost Chelsea Londra și Tottenham Hotspur.