Fotbal international

Lyon – PSG 2-1. Prima înfrângere a sezonului pentru parizieni în Ligue 1! Video

03.02.2019 | 23:38
Lyon  PSG 21 Prima infrangere a sezonului pentru parizieni in Ligue 1 Video

PSG a pierdut pentru prima oară în acest sezon de Ligue 1. Parizienii au fost răpuși pe terenul lui Lyon, scor 1-2, la fel cum s-a întâmplat și în sezonul precedent. PSG a deschis scorul repede prin Di Maria, în minutul 7. 

Totuși, Lyon a avut forța de a întoarce rezultatul grație golurilor înscrise de Dembele și de Fekir. Parizienii au forțat în ultimele 20 de minute, dar Anthony Lopes a fost în zi de excepție.

PSG rămâne cu 56 de puncte, în timp ce Lyon a ajuns la cota 43 și și-a consolidat poziția a treia în clasament. Obiectivul lyonezilor însă este locul 2, de care îi separă trei puncte în acest moment. În Franța, doar primele două clasate merg direct în grupele Ligii Campionilor.


Min. 49 / GOOOOOL Lyon! Nabil Fekir a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri.

Min. 33 / GOOOOL Lyon! Moussa Dembele a egalat cu o lovitură de cap.

Min. 7 / GOOOOL PSG! Angel Di Maria a deschis scorul.

UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Lyon – PSG.

Partida Lyon – PSG se dispută duminică, 3 februarie, cu începere de la ora 22:00 în cadrul etapei a 23-a din Ligue 1, fiind epilogul etapei. Va fi un examen mult mai greu pentru liderul detașat al campionatului francez, ca urmare a lungii indisponibilități a vedetei echipei, brazilianul Neymar. Acesta a suferit în meciul de Cupa Ligii cu Strasbourg o accidentare similară cu cea de la începutul anului 2018, fractura degetului mic de la pciorul drept. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Atunci Neymar a stat pe bară până aproape de plecarea cu naționala la turneul final al CM din Rusia, după ce a fost operat de medicul Braziliei. PSG nu are motive de îngrijorare în privința competiției interne, unde e lider neînvins, cu 18 succese și două remize, trei meciuri mai puțin jucate și tot are 1o puncte peste locul secund, Lille. Lyon e pe 3,dar în condițiile actuale, fără Neymar, meciul poate avea orice deznodământ, inclusib primul eșec din această stagiune. Problema parizienilor este că Neymar nu va putea juca nici una dintre cele două manșe din optimile Champions League, cu Manchester United.

Lyon – PSG Live Stream Online pe Digi Sport 4

Meciul Lyon – PSG are loc duminică, 3 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Parc Olympique, în cadrul etapei a 23-a din Ligue 1. Partida va fi transmisă în direct și în exclusivitate în România de către Digi Sport 4. Dacă nu aveți cum să vizionați pe micul ecran meciul de la Lyon, puteți accesa site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

Lyon - PSG va fi un meci deschis, care promite și goluri multe
Lyon – PSG va fi un meci deschis, care promite și goluri multe

Ligue 1 se vede Live Video pe FANATIK.RO

Neymar nu este singura accidentare importantă din lotul echipei pregătite de Thomas Tuchel. Și importantul mijlocaș italian Marco Verratti nu va fi pe teren, având o problemă la gleznă. Chiar și așa lotul de care dispune PSG rămâne foarte valoros și este foarte posibil ca în linia de mijloc să apară și achiziția din iarnă, Paredes, transferat de la Zenit Sankt Petersburg, pentru 40 de milioane euro. La casele de pariuri cota pentru succesul PSG este de 1,85, iar cea pentru victoria lui Lyon 3,90. Egalul valoreză 3,45.