News

Magazinele Auchan din România, închise de urgență! Probleme la sistemul de plată al caselor de marcat

28.06.2019 | 17:55
Magazinele Auchan din Romania inchise de urgenta Probleme la sistemul de plata al caselor de marcat

Magazinele Auchan din România au închis de urgență! Decizia este una temporară și totul se întâmplă din cauza unor probleme la sistemul de plată al caselor de marcat. “Sunt afectate mai multe magazine din mai multe orașe printre care Timișoara și București. Este o problema a sistemului nostru (nu pot fi citite prețurile la casă – n.r.)”, au spus reprezentanții Auchan.

Magazinele Auchan din România, închise de urgență!

Prima oară, problemele au apărut la Craiova. Aici au existat discrepanţe majore între preţurile de la raft şi cele care se înregistrau la casa de marcat. Angajații de la bucătărie, adică cei care încep primii lucrul, au gătit, după care au fost trimiși acasă. Şi la Brașov, cele două hipermarketuri sunt închise. Surse din rândul angajaţilor spun că totul a fost cauzat de un upgrade al sistemului informatic.

Şi timișorenii care au dorit să meargă în prima parte a zilei la cumpărături în magazinele Auchan au avut surpriza să le găsească pe toate închise. Conducerea a luat decizia să nu riște nimic și a preferat să renunțe la o zi de lucru și încasări. “În momentul de față, ne confruntăm cu o serie de defecțiuni tehnice care fac ca sistemele din unele magazine Auchan să funcționeze intermitent. Pentru a nu impacta experiența clienților, activitatea magazinelor afectate de incident a fost suspendată temporar, până la remedierea problemelor.

Magazinele Auchan din România, închise de urgență! Auchan
Auchan vrea să plece de pe piața italiană. Sursa foto – facebook

Probleme pentru Auchan în Italia

Întreaga noastră echipă lucrează intens la repunerea în funcțiune a sistemelor în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru inconveniente și vă mulțumim pentru înțelegere”, a fost mesajul reprezentanților Auchan. De altfel, compania are probleme serioase. Auchan Retail a luat decizia de a-și restructura business-ul din Italia și vinde acum majoritatea magazinelor pe care le deține către competitorul local Conad.

Tranzacția este una uriașă. Cu peste 1.600 de magazine operate la nivelul Italiei pe toate formatele, atât hypermarket, cât și supermarket, ultra-conveniece și online, Auchan Retail Italia operează sub brandurile Auchan și Simply. Fie că vorbim de în franciză sau patronaj integral, Auchan avea o acoperire geografică puternică în Italia. De remarcat că afacerea nu include cele 33 de supermarketuri proprii din Sicilia și nici cele 50 de farmacii Lilapois și așteaptă acum acordul autorităților de concurență

 

Tags: