Life

Magda Vasiliu, după ce fiul ei a împlinit 12 ani și s-a vindecat de cancer: ”Mă simt depășită (…) e obraznic de multe ori”

Magda Vasiliu, una dintre cele mai cunoscute vedete TV de la noi, trece prin momente pline de fericire acum, după ce fiul ei s-a vindecat de cancer și a împlinit 12 ani de viață.
19.02.2022 | 15:40
Magda Vasiliu dupa ce fiul ei a implinit 12 ani si sa vindecat de cancer Ma simt depasita  e obraznic de multe ori
Magda Vasiliu, după ce fiul ei a împlinit 12 ani și s-a vindecat de cancer, zâmbește, în sfârșit, fericită Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După ce a depășit perioada dificilă prin care a trecut alături de fiul ei, Magda Vasiliu reușește să zâmbească din nou. Stabilită, spun ea, definitiv în Italia, țara în care a emigrat pentru a-și putea trata fiul de cancerul de care a suferit micuțul, fosta prezentatoare TV de la Prima TV a serbat, pe 17 februarie 2022, 12 ani de la momentul în care a devenit mamă.

Magda Vasiliu zâmbește fericită la 12 ani de când a devenit mamă

”Acum fix 12 ani eram pe masa de operație, după o cezariană făcută un pic înainte de termen, pentru că așa a fost să fie. Cu anestezie generală. Așa că pe Vlad l-am văzut abia a două zi, pe 18 februarie. Prima întâlnire a fost una care m-a făcut să mă întreb dacă voi fi o mamă bună sau nu”, a scris Magda Vasiliu pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare de la Prima TV a recunoscut că, acum 12 ani, habar nu avea cum trebuie să arate un bebeluș, iar prima imagine cu fiul ei nu corespundea cu ceea ce și-a imaginat ea că va fi.

”Mă așteptăm la un bebeluș că aia din reclamele la Pampers, dar, nou-născuții nu seamănă cu bebelușii din reclame… Au trecut 12 ani în care am avut parte de momente de fericire totală, momente de disperare cruntă și momente de derută”, a mai spus fosta vedetă TV.

ADVERTISEMENT

Magda Vasiliu, sinceră când vine vorba despre ”meseria de mamă”

Magda Vasiliu a recunoscut, cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, că a fi mamă a fost mai complicat decât ar fi crezut, dar satisfacțiile sunt pe măsură. ”Nimeni nu te învață să fii mamă. Înveți pe propria piele, câteodată greșești, altădată faci lucrurile într-o manieră absolut perfectă, în mod instinctiv.

Sunt situații în care mă simt depășită, sunt situații în care îl simt pe Vlad complet dependent de mine și situații în care îl simt că vrea să fie singur, să facă totul după voința lui”,  precizat fosta vedetă TV.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, a mai explicat Magda Vasiliu, maturizarea fiului ei, ajuns la 12 ani deja, a făcut-o să descopere alte lucruri la băiețelul pentru care a sacrificat totul. ”Sunt fericită că în ciuda tuturor greutăților am ajuns să serbăm 12 ani.

Nu există copil perfect și nici mama perfectă. Noi doi însă avem o relație aparte, foarte profundă. Ne înțelegem din priviri și ne simțim unul pe celălalt. Are momente de răzvrătire adolescentină, e obraznic de multe ori… dar știu că mă iubește și-l iubesc în cel mai firesc mod cu putință”, a mai scris Magda Vasiliu pe contul ei de socializare.

ADVERTISEMENT

Magda Vasiliu și-a sacrificat cariera pentru fiul ei

Magda Vasiliu a decis, acum mai bine de cinci ani, să se mute în Italia, alături de fiul ei, cel care a fost diagnosticat cu cancer osos. La acea vreme, prezentatoarea știrilor de la Prima TV a renunțat la cariera ei pentru a se stabili acolo unde fiul ei a fost cotat cu șanse la vindecare.

Gestul ei, de înțeles pentru orice părinte, a fost urmat și de vești bune, iar fiul Magdei Vasiliu s-a vindecat și sa recuperat cu succes în urma tratamentelor anticancer făcute în Italia.

Anul trecut însă, în viața Magdei Vasiliu a intervenit o altă problemă: divorțul. Căsătorită în 2015, fosta prezentatoare de la Prima TV a decis să pună punct mariajului cu Cosmin Stoian. “În momentul de față sunt o femeie singură, dar nu văd ceva senzațional în asta.

La fel ca oricare alt om, nu te poți înțelege cu cineva, vine un moment când țelurile se schimbă și, probabil, când treci prin atît de multe lucruri prin care am trecut noi, se întâmplă asta. Am decis de comun acord să mergem amândoi pe drumul nostru. Este o decizie luată cu maturitate pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”, a dezvăluit Magda Vasiliu, primăvara trecută, în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de...
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de o lume întreagă EXCLUSIV
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane....
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane. Comoara uitată în sertarele românilor
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”