Fotbal international

Mainz – Bayern Munchen 1-2. Bavarezii urcă pe locul 2 în Bundesliga. Video

27.10.2018 | 18:23
Mainz  Bayern Munchen 12 Bavarezii urca pe locul 2 in Bundesliga Video

Meciul Mainz – Bayern Munchen s-a disputat sâmbătă, de la ora 16:30, în etapa a noua din Bundesliga. Paritda a putut fi urmărit în format live video pe FANATIK.RO. Campioana en-titre a plecat mare favorită, deși a venit după o serie de rezultate surprinzător de slabe. Mainz – Bayern Munchen s-a terminat 1-2, iar bavarezii au urcat pe locul 2 în Bundesliga, la 4 puncte distanță de liderul Borussia Dortmund.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE 18.23 / Fluier final! Mainz – Bayern Munchen s-a terminat 1-2. Oaspeții urcă pe locul 2 în campionat.

Clasament Bundesliga
Clasament Bundesliga

UPDATE, ora 18.05 / Bayern conduce cu scorul de 2-1 prin golul marcat de Alcantara.


UPDATE, ora 17.40 / Mainz revine în joc prin golul marcat de Boetius în minutul 48.


UPDATE, ora 17.10 / Goool, Bayern! Goretzka deschide scorul pentru gruparea bavareză.


UPDATE, ora 16.30 / S-a dat startul în partida Mainz – Bayern Munchen. Alexandru Maxim e rezervă pentru gazde.


La sfârșitul lunii septembrie și începutul lui octombrie, bavarezii au avut patru meciuri de coșmar, o remiză și două înfrângeri în campiont plus un rezultat de egalitate cu Ajax acasă în Champions League. Însă, campioana en-titre dă semne de revenire după 3-1 la Wolfsburg și 2-0 la Atena cu AEK. Elevii lui Niko Kovac se află pe un surprinzător loc 4 în clasamentul din Bundesliga, la patru puncte în urma liderului Borussia Dortmund, în timp ce Mainz se află abia pe poziția 12.

Vezi ONLINE TV pe Telekom Sport 2 Mainz – Bayern Munchen din Bundesliga LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Golurile și cele mai importante faze din întâlnirea Mainz – Bayern Munchen vor putea văzute în format live video pe FANATIK.RO, meciul fiind transmis în direct de postul de televiziune Telekom Sport 2. Echipa internaționalului român Alexandru Maxim are o serie îngrijorătoare de rezultate negative în Bundesliga. FSV Mainz a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie și fără gol marcat. De altfel, este formaația cu cele mai puține goluri înscrise în acest start de sezon, 4 în opt etape, dar în schimb cu doar 8 goluri încasate are cea mai bună apărare alături de Borussia Dortmund, Werder Bremen și Hertha Berlin.

Arjen Robben este felicitat de Franck Ribery după un gol marcat în meciul cu Mainz din sezonul precedent
Arjen Robben este felicitat de Franck Ribery după un gol marcat în meciul cu Mainz din sezonul precedent

La meciul de sâmbătă, Niko Kovac nu se va putea baza pe cei trei francezi din lot, Franck Ribery, Kingsley Coman și Corentin Tolisso, cu toții accidentați, dar nici pe olandezul Arjen Robben- suspendat. Lista absenților de la Mainz este încă și mare, Rene Adler, Gerrit Holtmann, Ridle Baku, Robin Quaison, Niko Bungert și Emil Berggreen fiind accidentați.