Life

Majda de la Survivor România, declarații despre al doilea copil: „Sunt extrem de fericită”

Majda de la Survivor România a făcut declarații despre cel de-al doilea copil.
07.06.2021 | 09:14
Majda de la Survivor Romania declaratii despre al doilea copil Sunt extrem de fericita
ADVERTISEMENT

Majda Aboulumosha, fosta Faimoasă de la Survivor România, a făcut declarații despre cel de-al doilea copil. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Mihai, partenerul ei.

Actrița mai are un copil dintr-o relație anterioară și nu exclude posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară. În plus, fetița ei ar fi foarte fericită si aibă o surioară sau un frățior.

ADVERTISEMENT

Majda de la Survivor România, declarații despre al doilea copil

Majda Aboulumosha a vorbit despre posibilitatea de a mai avea un copil. Actrițea formează un cuplu cu Mihai și este foarte fericită în acest moment.

Fosta concurentă de la Survivor România are o fetiță dintr-o relație anterioară și ar vrea să devină mamă pentru a doua oară în viitor.

ADVERTISEMENT

Majda nu a spus nimic sigur, însă nici nu exclude un al doilea copil, mai ales că și fetița ei ar fi încântată de prezența unui nou membru în familie.

Îndrăgita actriță ar vrea un copil și este hotărâtă să nu forțeze lucrurile. În acest moment, Majda a declarat că este liniștită și fericită cu ce are.

ADVERTISEMENT

„Mi-a zis și la patru ani și acum de curând (n.r. fiica ei). Nu spun niciodată nu, eu iubesc foarte mult copiii și dacă vreodată o să se întâmple lucrul acesta în viața mea o să fie primit cu brațele deschise, sunt convinsă de asta, dar las lucrurile să se întâmple exact în voia lor.

Eu sincer îmi mai doresc un copil, dar dacă e să se întâmple, dacă nu o să se întâmple nu înseamnă că nu sunt fericită cu ce am. 

ADVERTISEMENT

Mi se pare un lucru mare să spui «sunt împlinit», sunt extrem de fericită, nu știu, lucrurile astea mi se par mari sau nu știu dacă un om este complet pentru că și cel mai bogat om, și cel mai fericit care zice lucrurile acestea au pe undeva o lipsă și atunci eu sunt liniștită.

Pentru mine, liniștea înseamnă iubire. Sunt liniștită și este cel mai important”, a declarat Majda pentru Antena Stars.

Majda, alături de fiica ei
Majda, alături de fiica ei. Sursa foto: Facebook

Ce spune Majda despre nunta cu partenerul ei

Majda nu a fost niciodată căsătorită, dar nu se teme să ajungă în fața altarului alături de Mihai, iubitul ei. Actrița nu exclude acest lucru pe viitor, dar nu știe când se va întâmpla.

Fostei concurente de la Kanal D i-ar plăcea să îmbrace rochie de mireasă și  precizat că nu trebuie să fie neapărat una albă.

„Eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă până acum, dar nu văd de ce mi-ar fi teamă. E doar o rochie albă sau, după preferințe, poate fi chiar și roz”, a declarat Majda, potrivit spynews.ro.

În prezent, Majda se ocupă de creșterea fiicei ei, Jacqueline , care se înțelege de minune cu Serena, fata iubitului ei.

ADVERTISEMENT