News

Mama Alexandrei Măceşanu, întrebată dacă s-a simţit folosită de Alexandru Cumpănaşu: „Fără el nu eram aici”

05.09.2019 | 18:04
Mama Alexandrei Macesanu intrebata daca sa simtit folosita de Alexandru Cumpanasu Fara el nu eram aici

Mama Alexandrei Măceșanu a făcut primele declarații după ce a văzut raportul INML de la Mina Minovici care arată că ADN-ul din resturile umane găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă este al adolescentei de 15 ani. Întrebată dacă s-a simțit folosită în tot acest timp, pe durata desfășurării anchetei, de Alexandru Cumpănașu, acesta a spus că dacă nu era el  nu se știau multe lucruri.

Mama Alexandrei Măceșanu a vorbit despre candidatura lui Cumpănașu la prezidențiale

„Nu. Îi mulțumim din tot sufletul pentru tot sprijinul! Dacă nu era el, nu eram astăzi unde suntem, vă spun sincer. Dacă nu era cazul Alexandrei, nu se știa nimic nici despre cazul Luizei.  (…) Alexandru Cumpănașu nu s-a folosit de noi. Prin ce anume să se folosească? Nu ne deranjează. Poate să candideze. Îl susținem și vom lupta alături”, a declarat mama Alexandrei, scrie antena3.ro.

mama Alexandrei Măceșanu
Mama Alexandrei Măceșanu nu crede că resturile din butoi erau ale fetei sale. Sursa foto: Antena 3

Familia fetei cere contraexpertiză în străinătate

Mama fetei dispărute pe 24 iulie, despre care fostul mecanic auto și taximetrist de ocazie Gheorghe Dincă susține că a omorât-o după ce ar fi violat-o, spune că a refuzat să predea actul de identitate al fetei, aceasta fiind una din procedurile standard necesare pentru a declara moartea fetei în mod oficial. De asemenea, familia tinerei din Olt își dorește o contraexpertiză genetică a resturilor umane găsite în casa criminalului din Caracal.

„Da, parcă mi-o imaginez.. Zi de zi îmi imaginez cum copilul meu vine s-o îmbrățișez. Poate e doar viziunea mea, dar.. inima mea așa îmi spune. Cu toate că după ce am citit.. vă dați seama că nu e ușor să citești un act în care să se spună că s-au găsit cutare, cutare cutare”, a mai spus mama Alexandrei, vizibil îndurerată,  la postul de știri Antena 3.