News

Mama Elodiei Ghinescu, despre eliberarea fostului ginere: “Nu-l voi ierta vreodată. E un om rău, cu suflet negru”

După aproape un deceniu de închisoare, Cristian Cioacă, principalul suspect în dispariția Elodiei Ghinescu, a fost eliberat condiționat.
22.08.2023 | 17:51
Mama Elodiei Ghinescu despre eliberarea fostului ginere Nul voi ierta vreodata E un om rau cu suflet negru
Cristian Cioacă, acuzat în cazul Elodiei Ghinescu, a ieșit din închisoare. Foto: Colaj Fanatik/Capturi Video.
ADVERTISEMENT

După o perioadă de aproape un deceniu petrecută în închisoare, Cristian Cioacă, fostul polițist acuzat în cazul dispariției și presupusei ucideri a avocatei Elodia Ghinescu, a fost eliberat condiționat din închisoare. Decizia a fost luată de către judecători, generând un val de reacții negative.

Mama Elodiei Ghinescu, declarații sfâșietoare

Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă acum mulți ani, iar cazul a fost în centrul atenției publice și al justiției timp îndelungat. Mama Elodiei, Emilia Ghinescu a fost indignată de decizia judecătorilor. Ea a fost puternic afectată de această veste cumplită și a exprimat nemulțumirea și furia sa în fața presei.

ADVERTISEMENT

În fața jurnaliștilor, Emilia Ghinescu a lansat acuzații grave la adresa fostului său ginere, afirmând că acesta este un om extrem de rău și că a ascuns adevărata sa față de toți. Ea a subliniat că în ciuda faptului că au trecut ani de zile, familia nu a reușit să afle ce s-a întâmplat cu fiica lor și că rămășițele Elodiei nu au fost găsite nici până în prezent.

“Nu înțeleg cum au putut lua o asemenea hotărâre. Omul acesta e un criminal, a săvârșit o faptă foarte gravă față de un seamăn al său, căruia i-a luat viața cu cinism, cu brutalitate. Nu-i voi uita niciodată rânjetul de pe buze din sala de judecată.

ADVERTISEMENT

Omul acesta a fost un milog în pușcărie, ca să poată duce o viață liniștită, dar adevărata lui față numai Dumnezeu i-o cunoaște. Foarte puțini oameni știu cum arată Cristian Cioacă pe interior. E un om rău, foarte rău!”, a afirmat Emilia Ghinescu pentru cancan.

Cristian Cioacă a ieșit din închisoare

De-a lungul timpului, familia Ghinescu a susținut că Cristian Cioacă este principalul suspect în dispariția Elodiei și că el ar fi responsabil pentru moartea acesteia. Decizia de eliberare condiționată a stârnit furie și indignare în rândul celor apropiați Elodiei, care consideră că justiția nu a fost făcută în acest caz.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Cristian Cioacă a ieșit din închisoare, povestea aceasta rămâne marcată de mister și controverse, iar familia Elodiei Ghinescu continuă să lupte pentru a afla adevărul și a aduce la lumină rămășițele dispărute ale fiicei lor.

“N-o să mă caute niciodată Cristian Cioacă! Nu e prost și nu va face asta, fără niciun fel de dubiu. Dar să știe că nu-l voi ierta vreodată. Și pe lumea cealaltă dacă îl întâlnesc, nici acolo și nici măcar atunci nu-l voi ierta. Nu există ființă umană precum Cioacă. Nu mai am nicio speranță că mai este vreo șansă să mai recuperez trupul fiicei mele. Dar mi-aș dori din tot sufletul să nu mai plâng la o cruce cu un sicriu gol.

ADVERTISEMENT

Mi-au scris oameni din Codlea care l-au recunoscut și care mi-au garantat că cel mai probabil a ars-o în din Codlea…a pus și benzină, să fie sigur că nu mai rămân urme. Ce om de pe planeta asta asta ar face așa ceva?! Te mai cerți, te mai bați poate, dar nicio persoană umană, fie ea proastă sau deșteaptă nu ar face așa ceva. Cristian Cioacă e un om rău, cu suflet negru. Doar iadul iadului cred că-l va primi!”, a adăugat mama Elodiei Ghinescu.

 

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României