Fotbal intern

Mama lui Cristi Neamţu: “Pentru mine, Marius Şuleap este un criminal!”

19.09.2018 | 15:12
Mama lui Cristi Neamtu Pentru mine Marius Suleap este un criminal
Mama lui Cristi Neamţu se uită la tabolul în care fiul său este în echipa Universităţii Craiova

Mama lui Cristi Neamţu: “Pentru mine, Marius Şuleap este un criminal!” Ioana Ciubotă, mama lui Cristi Neamţu, fostul portar al Universităţii Craiova, a mărturisit pentru FANATIK.RO că indiferent de ce spune omul care l-a accidentat pe Cristi Neamţu, în 2002, în cantonamentul din Cipru, este la această oră un criminal.

FANATIK.RO a prezentat în exclusivitate declaraţiile fostului fotbalist Marius Şuleap, 39 de ani, cel care l-a accidentat, în 2002, pe Cristi Neamţu în cantonamentul Universităţii Craiova din Cipru. Ulterior din cauza loviturii încasate fotbalistul oltenilor, cel care se anunţa unul dintre cei mai buni portari ai Ştiinţei, a intrat în comă timp de şase zile, iar apoi a decedat în cele din urmă într-un spital din Nicosia.

Mama lui Cristi Neamţu doreşte aflarea adevărului. “Îl rog pe Şuleap să spună tot ce ştie, nu minciuni”

Mama lui Cristi Neamţu a dorit să intervină după declaraţiile date de Marius Şuleap, pentru FANATIK.RO, mărturisându-ne că nici la această oră fostul fotbalist nu spune adevărul. “Este incredibil! Nu îmi vine să cred ce a putut să vă spună acest om. Nu l-am văzut în viaţa mea. Vă rog să mă credeţi. Îl ştiu doar din poze. Nu a venit la nici o înmormântare aşa cum v-a spus. V-a mintit acest individ. De ce minte? Nu îi este ruşine? Eu nu sunt supărată pe Gigi Neţoiu. Omul m-a ajutat cît a putut. Apoi şi Mititelu, iar după ce Universitatea Craiova a intrat în faliment nu am mai primit ajutor de la club o lungă perioadă de timp.

Spune că l-am făcut criminal? În faţă nu l-am făcut criminal pentru că nu l-am văzut niciodată în viaţa mea. Dar îl fac acum criminal din tot sufletul meu.Pentru mine Marius Şuleap este criminalul fiului meu. El m-a omorît copilul. Cristi era singurul meu sprijin. Era puterea mea, viaţa mea, aerul meu. Acest Şuleap mi-a nenorocit copilul, dar m-a terminat şi pe mine pe viaţă. Îl fac şi acum criminal şi o spun cu tărie ca să audă o ţară întreagă. Şuleap este un criminal! Dacă el nu îmi lovea copilul Cristi nu murea. Şuleap nu curaj să mă sune sau să dea ochii cu mine?

Mama lui Crsiti Neamţu alături de tabolul în care este fiuu ei
Mama lui Cristi Neamţu alături de tabolul în care este fiul ei, fostul portar al Universităţii Craiova

Eu îi transmit doar atat lui Şuleap: să vină în faţa mea şi să îmi spună adevărul. Nu minciuni. Acolo în Cipru s-a întâmplat ceva necurat, iar o parte dintre colegii lui de la Universitatea Craiova, după ce au plecat de la Gigi Neţoiu, mi-au spus că lucrurile nu au stat aşa cum le-am aflat eu, aşa cum mi-au fost spuse. Li s-a interzis atunci să îmi spună adevărul. Îi rog pe Şuleap, dacă are pic de bărbăţie în el, şi pic de deminitate, să vină în faţa mea şi să îmi spună adevărul. Vreau doar adevărul. V-a minţit de v-a rupt. Cristi nu i-a pus nici o piedică aşa cum el v-a spus. El a spus adevărul doar atunci când a afirmat că la terenul de antrenament nu era doctorul echipei şi salvarea, este singurul adevăr care vi l-a spus”, a încheiat în lacrimi mama fostului portar al Ştiinţei, Cristi Neamţu.

Marius Şuleap în duel cu Buga pe vremea în care era fotbalist.