Premier League

Manchester City-Chelsea 6-0. Set pentru trupa lui Guardiola! Video

10.02.2019 | 19:46
Manchester CityChelsea 60 Set pentru trupa lui Guardiola Video

Meciul Manchester City – Chelsea s-a jucat duminică, 10 februarie, în cadrul etapei a 26-a din Premier League. ”Cetățenii” au reușit o prestație de excepție și s-au impus cu un neverosmil 6-0. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


FINAL DE MECI. Trupa lui Guardiola a făcut instrucție cu Chelsea pe Etihad Stadium și a urcat pe primul loc în clasamentul din Premier League, la egalitate cu Liverpool care are un meci mai puțin disputat.

Min. 80 GOOOL MANCHESTER CITY! Raheem Sterling duce scorul la 6-0!

Min. 56 GOOOL MANCHESTER CITY! Aguero transformă un penalty și duce scorul la 5-0.

Min. 25 GOOOL MANCHESTER CITY! Gundogan duce scorul la 4-0!

Min. 19 GOOOL MANCHESTER CITY! Sergio Kun Aguero a semnat dubla, după o gafă în apărarea lui Chelsea.

Min. 12 GOOOL MANCHESTER CITY! Sergio Kun Aguero dublează avantajul lui City cu un gol superb.

Min. 4 GOOOL MANCHESTER CITY! Raheem Sterling a deschis scorul!

UPDATE, ora 18:00  A început meciul. 

UPDATE, ora 17:45 S-au anunțat echipele de start la derby-ul etapei a 26-a din Premier League. Leroy Sane și Gabriel Jesus sunt doar rezerve la City, în timp ce Gonzalo Higuain va fi din nou titular la Chelsea. 

Echipele de start la Manchester City – Chelsea

Manchester City a urcat, în urma acestui succes, în fața lui Everton, în fotoliul de lider, la egalitate de puncte cu FC Liverpool, dar cu golaveraj superior și cu un meci în plus. Practic doar cele două se pot bate pentru titlu, pentru că Tottenham, deși nu este nici ea departe, nu pare a avea capacitatea de a duce trena unei curse atât de lungi și de dure. Chelsea, echipa care vine în această etapă la Manchester, a ocupat locul 4 până în această etapă, dar tăvălugul Manchester United nu se mai oprește și cu victoria de la Londra, cu Fulham, a luat locul londonezilor, căzuți pe 5.

Manchester City – Chelsea Live Stream Online pe Telekom Sport

Confruntarea de pe Ettihad Stadium, Manchester City – Chelsea, are loc duminică, 10 februarie, de la ora 18:00 în etapa 26 din Premier League. Acest meci deosebit de interesant, în care se vor afla față în față doi dintre cei mai buni atacanți argentinieni, Sergio Aguero, respectiv Gonzalo Higuain, va putea fi vizionată în România doar pe canalul Telekom Sport. De asemeni, puteți accesa site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Manchester City - Chelsea. Sergio Aguero va fi cel mai mare pericol pentru poarta lui Chelsea
Manchester City – Chelsea. Sergio Aguero va fi cel mai mare pericol pentru poarta lui Chelsea

Cele două echipe nu au probleme majore de lot înaintea acestui meci. De la City vor lipsi Kompany și probabil Mendy, dar există soluții viabile ca înlocuitori, de la Chelsea nici atât, deci ne așteptăm la un meci în care să vedem toată artileria grea de ambele părți. Maurizio Sarri știe cum joacă echipa lui Guardiola și din meciul tur, dar și din dubla de anul trecut din grupele Champions League. Cota la pariuri este de 1,50 pentru City la victorie, 7 pentru londonezi și 4,50 la egal.