Fotbal intern

Mangia nu caută alibi după U Craiova-Poli Iaşi 0-0! “Un punct, peste zero”

24.07.2018 | 00:23
Mangia nu cauta alibi dupa U CraiovaPoli Iasi 00 Un punct peste zero

Mangia nu caută alibi după U Craiova-Poli Iaşi 0-0. Antrenorul oltenilor a vorbit la finalul meciului din Bănie, în care oltenii au pierdut două puncte. Italianul a susţinut că nu este vorba de nicio criză la echipă, în condiţiile în care jucătorii lui au evoluat mai bine decât formaţia pregătită de Flavius Stoican.

“Dacă ne gândim ce s-a întâmplat înainte de meci, un punct e mai bun decât nimic. Nu este nicio criză. În Supercupa României am jucat mai bine decât CFR, azi a fost la fel. Jucătorii au încercat să dea totul, dar trebuie să muncim mai mult şi să fructificăm şansele. Nu vreau să caut un alibi, ne-am pregătim, apoi a trebuit să aşteptăm 45 de minute până să înceapă meciului. Se discuta dacă se va mai juca sau nu. Ei au schimbat sistemul normal, aşa cum fac toate echipele care joacă împotriva noastră, şi a trebuit să încerc să surprind. Dacă eram suporter al Craiovei aş fi încercat să încurajez echipa. I-am simţit alături şi apreciez ceea ce au făcut până acum”, a declarat Devis Mangia.

Mangia nu caută alibi după U Craiova-Poli Iaşi 0-0

Mangia nu caută alibi după U Craiova-Poli Iaşi 0-0, dar se gândeşte şi la meciul din turul trei preliminar din Europa League“Sezonul trecut ne-a picat cel mai greu adversar din urna noastră, la fel s-a întâmplat şi acum. Şansele sunt 80-20 pentru Leipzig. Dacă cineva îmi spune că va trece Hacken atunci spun şi eu că şansele sunt 50-50. Nu putem să vorbim despre lupta la titlu acum. Vrem să fim mai buni de la meci la meci”, a mai precizat antrenorul oltenilor.

Tags: