Marcel Ciolacu dă de pământ cu președintele Klaus Iohannis: „O țară nu se conduce la noroc”

Bogdan Solomon   
în HotNews
13/10/2020, 23:24
Marcel Ciolacu dă de pământ cu președintele Klaus Iohannis: „O țară nu se conduce la noroc”
Marcel Ciolacu critică în termeni extremi de duri declarațiile președintelui Klaus Iohannis. Sursa foto: hepta.ro

Într-un mesaj publicat marți, 13 octombrie, la scurt timp după conferința de presă susținută de președintele Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu îi atrage atenția acestuia că „fatalismul mioritic nu ține loc de măsuri concrete” și devoalează secretul care se ascunde, de fapt, în spatele luptei cu pandemia de coronavirus.

Este vorba despre norocul „împrumutat” de la păcănelele pe care Guvernul se încăpățânează să nu le închidă, în ciuda faptului că toate celelalte activități au de suferit din cauza creșterilor alarmante ale bilanțului infectărilor.

Să ne aşteptăm, dacă avem noroc, fiindcă nu depinde deloc de noi, dacă avem noroc şi se găseşte un vaccin viabil, atunci să ne aşteptăm la o îngrădire şi cu ajutorul vaccinului a acestei pandemii. Mult mai bine este să ne bazăm pe noi, să purtăm mască, să păstrăm distanţa şi să ne ocupăm de igienă”, a declarat șeful statului în momentul în care a fost chestionat cu privire la o eventuală amânare a alegerilor parlamentare.

Marcel Ciolacu reacționează dur după declarațiile lui Klaus Iohannis

În postarea sa, liderul PSD reamintește, totodată că în Parlament au fost adoptate între timp o serie de legi „așteptate de întreaga societate”, precum cea care acordă stimulente financiare profesorilor și personalului auxiliar. „Vom lupta în continuare pentru siguranța locurilor de muncă! Pentru un trai mai bun! Pentru investiții în oameni, nu în păcănele”, dă asigurări social-democratul.

În sfârșit, președintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: NOROCUL! Ca la păcănelele atât de dragi Guvernului Său! Fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu ține loc de măsuri concrete.

Nu poți să stai doar cu ochii pe data alegerilor și să privești de la Cotroceni cum totul se prăbușește în jurul tău. Cred cu tărie că viitorul depinde doar de noi, de fiecare dintre noi, nu de noroc.

De aceea, astăzi în Parlament PSD a votat o serie de legi așteptate de întreaga societate:

  • Acordarea stimulentelor pentru profesori și personalul auxiliar (din fonduri europene)
  • Pachetul minim de servicii – o lege esențială făcută în colaborare cu UNICEF, prin care copiii fără posibilități vor primi o șansă în viață pe care nimeni nu le-a dat-o până acum (din fonduri europene)
  • Respingerea ordonanței criminale și ANTINAȚIONALE prin care Guvernul PNL a încercat, din nou, să vândă avuția națională – perlele economiei românești – CEC, Hidroelectrica, Eximbank și tot ce a mai rămas românesc și profitabil
  • Confiscarea extinsă a averilor – toți cei care nu vor putea justifica de unde au acumulat averi colosale le vor pierde fără drept de apel.

O țară nu se conduce la NOROC! Vom lupta în continuare pentru siguranța locurilor de muncă! Pentru un trai mai bun! Pentru investiții în oameni, nu în păcănele!”, a scris Marcel Ciolacu pe contul personal de Facebook.

Închide ×