Life

Marcel Pavel și soția lui sunt căsătoriți de 28 de ani, dar ascund un lucru extrem de important

11.08.2020 | 20:19
Marcel Pavel si sotia lui sunt casatoriti de 28 de ani dar ascund un lucru extrem de important
Marcel Pavel și soția lui sunt căsătoriți de 28 de ani, dar ascund un lucru extrem de important
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel și Violeta Șmîșleaeva sunt căsătoriți de 28 de ani, dar nu s-au cununat religios. Acest lucru, însă, nu i-a îmăiedicat să își întemeieze o familie frumoasă și fericită.

Artistul este convins că, într-o zi, va veni și momentul în care se vor cununa în fața lui Dumnezeu așa cum spune tradiția. Se pare că Violeta a fost cea care nu a dorit să ajungă în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Marcel și Violeta au trei copii, doi băieți Sasha și Richard, și o fată, Ioana Iuvenalia, nume dat după bunicul ei din partea mamei. Violeta Șmîșleaeva este o fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova.

Motivul pentru care Marcel Pavel nu s-a cununat religios cu soția lui

Marcel Pavel și Violeta Șmîșleaeva s-au căsătorit în 1992, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului.

ADVERTISEMENT

”Într-adevăr, nu am făcut şi cununia religioasă, a fost alegerea soției mele, pe care o respect, însă încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu, în taină, alături doar de câteva persoane foarte dragi nouă”, a mărturisit Marcel Pavel pentru revista VIVA!

Violeta este originară din Rusia şi a venit în România în 1992 cu baletul. Așa l-a cunoscut pe Marcel Pavel, iar după patru luni de tatonări au decis să înceapă o relaţie.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins şi de atunci a început viaţa mea aici.

Iniţial, părinţii mei s-au supărat, le-a fost greu că am plecat aşa departe de ţară, dar apoi au devenit înţelegători. Au avut încredere în mine şi m-au lasat să-mi aleg destinul”, a povestit Violeta pentru Viva.ro

ADVERTISEMENT