Fotbal international

Marcus Rashford, la fel ca Dodel Tănase! Perla zilei după calificarea lui Manchester United în Cupa Ligii Angliei: ”Obiectivul a fost să luăm cele 3 puncte”. VIDEO

31.10.2019 | 08:09
Marcus Rashford la fel ca Dodel Tanase Perla zilei dupa calificarea lui Manchester United in Cupa Ligii Angliei Obiectivul a fost sa luam cele 3 puncte VIDEO
ADVERTISEMENT

Atacantul lui Manchester United, Marcus Rashford, a oferit perla zilei după ce și-a calificat echipa în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei. Internaționalul englez a înscris în meciul cu Chelsea Londra ambele goluri ale formației pregătite de Ole Gunnar Solskjaer, primul din penalty și al doilea cu un șut de excepție dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri.

Marcus Rashford, perla zilei după ce a calificat-o pe Manchester United în Cupa Ligii Angliei

Marcus Rashford a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren la meciul Chelsea Londra – Manchester United din optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei, dar la finalul jocului a oferit perla zilei. ”Obiectivul a fost să luăm cele 3 puncte”, a spus atacantul care și-a făcut un cadou superb cu o zi înainte de împlinirea a 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Marcus Rashford thinks Manchester United got 3 points in the Carabao Cup ??

Gepostet von Football Daily am Mittwoch, 30. Oktober 2019

Și fotbalul românesc a avut jucători care au oferit declarații asemănătoare, după întâlniri în care nu se acordau puncte. ”Acum e nevoie de concentrare maximă contra Poloniei, vrem să facem un meci bun şi să luăm cele 3 puncte”, afirma Cristian Tănase înaintea unui meci amical al naționalei împotriva ”leșilor”. De asemenea, Mihai Pintilii vorbea despre puncte după victoria ”tricolorilor” în meci amical împotriva Turciei: ”A fost o luptă, important e că am câştigat cele trei puncte”.

Orașul Manchester poate avea derby în sferturile Cupei Ligii

Manchester United s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, după ce a învins Chelsea Londra pe Stramford Bridge, scor 2-1. Marcus Rashford a fost eroul ”diavolilor roșii” reușind o dublă. Cele opt echipe calificate în sferturi sunt Everton, Manchester City, Leicester City, Colchester, Oxford United, FC Liverpool, Aston Villa și Manchester United.

ADVERTISEMENT