Life

Maria Chițu de la Survivor România, noi dezvăluiri despre iubit. “Eu sunt în centrul atenției”

Maria Chițu de la Survivor România iubește din nou. Fosta războinică a făcut dezvăluiri despre bărbatul care îi este alături.
27.08.2021 | 21:14
Maria Chitu de la Survivor Romania noi dezvaluiri despre iubit Eu sunt in centrul atentiei
Maria Chițu de la Survivor România, noi dezvăluiri despre iubit. "Eu sunt în centrul atenției"
ADVERTISEMENT

Maria Chițu a vorbit despre noul ei iubit. Fosta războinică l-a cunoscut în avion atunci când se întorcea din Republica Dominicană.

Blondina spune că acesta a ajutat-o să-și revină și și-a dat seama că se poate sprijini pe el în orice situație.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt în centrul atenției și el mă ascultă”, a glumit Maria Chițu, atunci când a fost întrebată cum este iubitul ei.

Maria Chițu de la Survivor România, noi dezvăluiri despre iubit. “Eu sunt în centrul atenției”

Maria Chițu și-a găsit liniștea în brațele noului iubit. S-au întâlnit în avion, atunci când războinica se întorcea din Republica Dominicană. Din prima clipă au știut că sunt făcuți unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

“Ne cunoaștem doar de o lună jumătate nu știu cum vor evolua lucrurile. Deocamdată nu mă gândesc neapărat la o familie când ne cunoaștem doar de o lună și jumătate. Dar ne înțelegem foarte foarte bine. Este un tip foarte spontan.

Îmi e dor de el mereu. Din experiența mea în relații, mereu în prima lună apăreau discuții, certuri sau conflicte, dar cu el nu a fost cazul”, a povestit Maria Chițu în emisiunea WOW Zodiac.  

ADVERTISEMENT

Fosta războinică a dezvăluit faptul că iubitul ei a avut multe greutăți anul acesta, dar acum lucrurile s-au aranjat.

“Eu mă plictisesc repede într-o relație dar nu e cazul acum. Sunt norocoasă că m-am întâlnit cu el”, a mai spus blondina.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt în centrul atenției”, a mai glumit Maria.

În cadrul emisiunii, Maria a declarat că mereu își va revedea foștii colegi de la Survivor cu mare plăcere, mai puțin pe Zanni, cu care nu a avut o relație extrem de bună.

“Nu sunt apropiată de nimeni. Dar m-am mai întâlnit cu unii dintre băieți. Cu Adelina nu am mai ținut legătura, Elenei i-am dat mesaj, dar nu știu dacă este numărul ei. Cred că dacă dorea să ținem legătura găsea ea o variantă”, a mai spus fosta concurentă de la Survivor.

Maria Chițu își dorește să se angajeze

Fosta concurentă de la Survivor România își dorește să se angajeze cât mai repede pentru a-și putea ajuta familia. Visul ei cel mare este însă acela de a-și deschide o școală de dans.

ADVERTISEMENT