News

Maria Ciobanu a luat decizia! Motivul pentru care se întoarce în România

26.03.2019 | 17:08
Maria Ciobanu a luat decizia Motivul pentru care se intoarce in Romania
Maria Ciobanu a luat decizia! Motivul pentru care se întoarce în România

Maria Ciobanu s-a săturat de viața petrecută peste Ocean și a luat decizia să se întoarcă în România. Există și un motiv pentru care cântăreața s-a hotărât să revină în țara noastră după doi ani, potrivit Antena Stars.

De ce se întoarce Maria Ciobanu în România

Imediat ce a ajuns în Statele Unite ale Americii, Maria Ciobanu a renunațat să mai cânte, considerând că o pauză este mai mult decât binevenită. Prezentă la un eveniment în metropola americană Los Angeles, îndrăgita interpretă a recunoscut că vocea ei nu mai e aceeași.

Pe de altă parte, dorul de casă își spune cuvântul și Maria Ciobanu își va petrece Paștele în România. Și fiica ei, Camelia, a vorbit recent despre întoarcerea defintivă în țara noastră. „Totdeauna las o parte din mine în România, trebuie să mergem unde ne-a creat universul, nu e exclus să ne reîntoarcem definitiv”, a spus Camelia Ciobanu.

Maria Ciobanu se întoarce în România. Ea trăiește de câțiva ani în Statele Unite ale Americii
Maria Ciobanu se întoarce în România. Ea trăiește de câțiva ani în Statele Unite ale Americii

Ce le-a spus cântăreața fanilor din Statele Unite ale Americii

La evenimentul din Los Angeles, Maria Ciobanu, care are 81 de ani le-a dat o veste proastă fanilor: vocea ei nu mai este într-o stare bună, așa cum o știau ei. „Dacă vreți să o cunoașteți pe Maria Ciobanu, vă rog să puneți CD-urile pe care le aveți. Azi, Maria Ciobanu nu mai cântă așa cum cânta. Ăsta e cursul vieții, dar vă mulțumesc din suflet pentru admirația voastră”, le-a spus Maria Ciobanu celor prezenți la spectacolul din Los Angeles.

Pe de altă parte, familia cântăreței de muzică populară a anunțat că aceasta are stări acute de oboseală și că nu mai poate sta în picioare. Vârsta își spune cuvântul și, cel mai probabil, interpreta va veni în România pentru a se putea odihni mai bine.