Life

Maria Ciobanu, imagine după ce s-a zvonit că are probleme medicale. Ce schimbare a suferit cântăreața

Maria Ciobanu, fotografiată după ce s-a spus că nu stă bine cu sănătatea. Cum arată în prezent artista de muzică populară.
21.10.2023 | 14:15
Maria Ciobanu imagine dupa ce sa zvonit ca are probleme medicale Ce schimbare a suferit cantareata
Maria Ciobanu, fotografiată după ce s-a spus că nu stă bine cu sănătatea. Cum arată în prezent artista. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu apare într-o imagine după ce s-a zvonit că are probleme medicale. Ce schimbare a suferit cântăreața care s-a retras de pe scena muzicală și s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, unde locuiește fiica sa, Camelia.

Maria Ciobanu, fotografiată după ce s-a spus că nu stă bine cu sănătatea. Cum arată în prezent artista

Maria Ciobanu a fost fotografiată după ce s-a spus că nu stă bine cu sănătatea. Cum arată în prezent artista despre care un apropiat preciza recent că nu poate sta o perioadă lungă în picioare și că obosește foarte repede.

ADVERTISEMENT

Renumita interpretă de muzică populară, ajunsă la vârsta de 86 de ani, pare să se simtă excelent. Mai mult, și-a făcut o schimbare de look care i se potrivește de minune. Are părul mai scurt, dar a rămas la fel de frumoasă.

Continuă să apară cu zâmbetul pe buze, se machiază și are grijă să aibă o ținută impecabilă, la fel ca atunci când cânta la spectacole și evenimente în România. Din fotografie nimic nu trădează faptul că s-ar confrunta cu probleme.

ADVERTISEMENT

O duce extraordinar în Statele Unite ale Americii și primește un venit în valoare de 1.000 de dolari care îi asigură traiul zilnic. Nu se gândește să revină prea curând în țară, însă își dorește să fie condusă pe ultimul drum în pământ românesc.

Maria Ciobanu și soțul său, Mircea Câmpeanu
Maria Ciobanu și soțul său, Mircea Câmpeanu, în SUA. Sursa foto: Facebook

Maria Ciobanu, fără probleme medicale

Maria Ciobanu nu are probleme medicale, așa cum s-a vehiculat. Vestea a fost făcută publică de fiul său, Ionuț Dolănescu, care s-a arătat deranjat că nu au fost verificate informațiile care o dau drept bolnavă pe artistă.

ADVERTISEMENT

„Mama este bine, vorbesc zilnic cu dânsa la telefon, este la Los Angeles. Mulțumim lui Dumnezeu că este bine, sănătoasă la aproape 86 de ani. Îmi pare rău că nimeni nu verifică informațiile.

Chiar mai devreme am vorbit cu sora mea de la Paris, reputata soprană Leontina Văduva. Și era oarecum descumpănită, tristă că apar tot felul de tâmpenii despre ea. Nu scrii că a murit Maria Ciobanu și…

ADVERTISEMENT

Dar ea e bine, sănătoasă, v-am mai spus. Din fericire o mai țin și memoria, și mintea…”, a mărturisit Ionuț Dolănescu pentru cancan.ro. Cântăreața de muzică populară vine în țară aproape în fiecare an.

ADVERTISEMENT