Life

Ce se întâmplă cu Maria Ciobanu. Ionuț Dolănescu, adevărul despre starea de sănătate a mamei sale

Ionuț Dolănescu a vorbit despre starea de sănătate a celebrei Maria Ciobanu. Ce se întâmplă, de fapt, cu mama acestuia?
11.07.2023 | 18:08
Ce se intampla cu Maria Ciobanu Ionut Dolanescu adevarul despre starea de sanatate a mamei sale
Ce se întâmplă cu Maria Ciobanu. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu s-a retras în Statele Unite cu ani în urmă. Acolo, ea și soțul ei au început o nouă viață. Care este însă starea de sănătate a acesteia? De-a lungul timpului au apărut numeroase zvonuri conform cărora artista s-ar afla în stare gravă.

În ce stare se află Maria Ciobanu

Într-un interviu acordat recent, Ionuț Dolănescu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre starea de sănătate a mamei sale. Maria Ciobanu nu a murit, așa cum se scrie, ci din contră se simte chiar foarte bine.

ADVERTISEMENT

Fiul acestuia spune că vorbește zilnic cu ea la telefon. Maria Ciobanu se află în Los Angeles, iar deși are aproape 86 de ani, este lucidă și se simte bine. Pe de altă parte, familia este dezamăgită de numeroasele informații din spațiul public.

La un moment dat s-ar fi scris inclusiv că artista ar fi murit, iar în realitate, ea este sănătoasă și are nimic. „Mama este bine, vorbesc zilnic cu dânsa la telefon, este la Los Angeles. Mulțumim lui Dumnezeu că este bine, sănătoasă la aproape 86 de ani.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că nimeni nu verifică informațiile. Chiar mai devreme am vorbit cu sora mea de la Paris, reputata soprană Leontina Văduva. Și era oarecum descumpănită, tristă că apar tot felul de tâmpenii despre ea.

Nu scrii că a murit Maria Ciobanu și… Dar ea e bine, sănătoasă, v-am mai spus. Din fericire o mai țin și memoria, și mintea…”, a dezvăluit Ionuț Dolănescu, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Când revine artista în România

Printre altele, artistul a fost interpretat dacă mama sa vine constant în România. Ionuț Dolănescu spune că acest lucru s-a întâmplat până acum anual, însă în 2023, planurile cel mai probabil vor fi date peste cap.

Se pare că soțul artistei, Mircea Câmpeanu a avut niște probleme de sănătate. Drept urmare, acesta ar putea să nu își permită un zbor de peste 12 ore. Bărbatul are la rândul său 84 de ani, iar un astfel de drum ar fi cam periculos, a adăugat Ionuț Dolănescu.

ADVERTISEMENT

Astfel, artistul nu știe sigur dacă mama sa va mai ajunge sau nu anul acesta acasă. Pe de altă parte, dacă nu se va întâmpla asta, el va merge personal să o viziteze în Los Angeles în perioada următoare. 

Cât despre activitatea celebrei Maria Ciobanu, Ionuț Dolănescu spune că mama sa nu mai că pe scenă. Pe de altă parte, aceasta mai cântă pentru familie, ori pentru anumiți români la diferite întruniri.

ADVERTISEMENT