Life

Maria Constantin, gânduri serioase cu noul iubit: “Da, ne-am mutat împreună”

21.10.2020 | 18:34
Maria Constantin ganduri serioase cu noul iubit Da neam mutat impreuna
ADVERTISEMENT

Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din industria muzicală românească. În vârstă de 33 de ani, frumoasa cântăreață a trecut prin două căsnicii eșuate, dar acum se pare că și-a găsit sufletul pereche.

Relația cu Marcel Toader a fost una tumultoasă pentru blondină, motiv pentru care aceasta a decis să fie rezervată în privința declarațiilor cu privire la viața personală și a fost foarte discretă în ceea ce privește noul ei iubit.

ADVERTISEMENT

Recent, Maria Constant a acordat un interviu în care a vorbit în premieră despre noua ei relație, preferând, însă, să nu facă publică identitatea actualului ei iubit.

Maria Constantin, gânduri serioase cu noul iubit: “Da, ne-am mutat împreună”

Se pare că solista de muzică populară, Maria Constantin, iubește din nou, după două căsnicii eșuate. Artista s-a afișat la un eveniment monden alături de noul iubit și a mărturisit că cei doi s-au mutat împreună.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină pare mai fericită ca oricând alături de actualul partener, însă a declarat că nu dorește să îi dezvăluie identitatea, acesta nefiind o persoană publică. După relația cu Marcel Toader, cântăreața a fost implicată în diverse scandaluri, motiv pentru care a decis să fie discretă în legătură cu viața personală.

,,S-a observat că sunt într-o relație. El nu este persoană publică și cu siguranță dacă a fost un caz asemănător în viața mea, nu va mai exista, pentru că a fost destul de complicată acea perioadă în care eram atât de expusă. De aceea, am început să-mi țin viața privată deoparte, să nu afle lumea”, a afirmat Maria Constantin în platoul emisiunii “Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT

Vedeta a oferit informații despre profesia actualului ei iubit, despre care a mărturisit că a mai fost căsătorit. În plus, ca urmare a experiențelor neplăcute din trecut, Maria Constantin a afirmat că acordă mai multă atenție anumitor aspecte din cadrul relației, pentru a nu mai fi dezamăgită.

,,El este pe real, ca meserie. Suntem apropiați ca vârstă. Nu face sală, dar niciodată nu am fost atrasă de bărbații care au mușchi și sunt foarte bine conturați. Gătește. Îi place să facă de toate. Locuim împreună. Da, a mai fost căsătorit, dar nu vreau să dau detalii despre lucrul acesta. Acum sunt atentă la încredere și tot ceea ce construim împreună”, a continuat ea.

ADVERTISEMENT

În plus, artista a dezvăluit că își dorește copii și o familie fericită, dar încă nu a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit. În privința nunții, interpreta a spus că își dorește ca evenimentul să fie restrâns.

„Nu a existat nicio cerere în căsătorie, las totul să decurgă frumos. Nu exclud posibilitatea, pentru că dacă lucrurile merg bine, până la urmă ăsta e sensul vieții. Îmi doresc o familie, îmi doresc copii. Dacă va fi să se întâmple la un moment dat, nu știu dacă mi-aș dori o nuntă mare. Mi-aș dori să fie ceva restrâns, cu prietenii apropiați”, a spus Maria Constantin.

 

 

ADVERTISEMENT