News

Maria Grapini, scandal la TV: “Mințiți cu nerușinare! Vă voi da în judecată”

Autor: Alexandra Chivu | 05.05.2019 | 21:41
Maria Grapini, scandal la TV: “Mințiți cu nerușinare! Vă voi da în judecată”
Maria Grapini, scandal la TV Sursă foto: hepta.ro

Maria Grapini, candidatul PSD al alegerilor europarlamentare 2019, a fost implicată într-un scandal la TV. Oficialul a susținut, ferm și plin de supărare, că îl dă în judecată pe Sebastian Burduja(PACT).

Maria Grapini, scandal la TV

Disputa a pornit din punctul în care Burduja a făcut referire la numărarea buletinelor de vot în cazul Laurei Codruța Kovesi în Comisia LIBE din Parlamentul European. În comisia de numărare a voturilor a fost Grapini, care, la prima numărătoare, a greșit în defavoarea fostei șefe DNA. Maria Grapini a fost acuzată că a încercat să măsluiască votul, europarlamentarul negând totul. Scandalul a avut ca spațiu platoul emisiunii ”Subiectiv”, de la Antena 3, realizată de Răzvan Dumitrescu. Întregul conflict a pornit de la întrebarea lui Burduja: „Cum de revendicați un nou mandat de europarlamentar din moment ce ați subtilizat voturi la numărarea votului pentru Kovesi?”.

Plină de furie și nedreptate, Maria Grapini a răspuns: „Mințiți cu nerușinare! A fost o înscenare a olandezei! Faceți o acuzație și vă voi da în judecată pentru acest lucru. Doamna din Olanda a smuls buletinele de vot pentru a face o scenă. Știm bine de ce Olanda este supărată pe noi. Dumneavoastră credeți că acolo, cu camerele de luat vederi, cu Monica Macovei în față, se putea subtiliza vreun vot?! Am numărat voturile, nu am subtilizat nimic. Nu mai mințiți! Pentru aceste acuzații vă voi da în judecată. Tânăr și mincinos!”.

Maria Grapini, scandal la TV: “Mințiți cu nerușinare! Vă voi da în judecată”
„Mințiți cu nerușinare! Vă voi da în judecată”
Sursă foto: captură video antena3

Candidata PSD, scandal cu președintele PPE, Manfred Weber

Recent, europarlamentarul s-a aflat în plin scandal și cu președintele PPE, Manfred Weber. Politicianul l-a somat pe acesta să nu se amestece în situația internă a României. Mai clar, șeful Comisiei Europene a susținut că UE ar trebui să sancționeze prin intermediul fondurilor europene țările membre care nu respectă normale statului de drept, făcând referire și la țara noastră. Comentariul oficialului a provocat revoltă în gândurile europarlamentarului, care nu s-a obținut de la a-și spune părerea.

„După ce a intervenit brutal și fără nici un drept în procesele în derulare din România cerând guvernului României să sisteze procese în derulare, Weber, pretendent la șefia Comisiei Europene din partea grupului popularilor, cere tăierea fondurilor europene pentru Romania. Domnule Weber nu ajunge Brexit? Nu ajunge că în Franța crește partidul doamnei Le Pen? Vreți să distrugeți UE? Consider că este inadmisibil, chiar dacă este campanie, ca un lider de grup politic să inducă teme false care pot influiența decizia cetățenilor europeni!”, a scris Grapini pe Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!