Life

Marian Godină, critici pentru turiștii români care merg la mare: „Gălăgioși”

Marian Godină, critici pentru turiștii români care merg la mare. Ce a putut spune acesta despre conaționalii care merg la plajă în alte țări.
26.07.2023 | 11:24
Marian Godina critici pentru turistii romani care merg la mare Galagiosi
Marian Godină, critici pentru turiștii români. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Marian Godină a adus multe critici pentru turiștii români care merg în vacanță la mare. Ce a spus acesta despre compatrioții săi.

Marian Godină, critici pentru turiștii români. Ce spune despre cei care merg la plajă

Marian Godină este nemulțumit de atitudinea turiștilor români de la plajă. Polițistul chiar a făcut o listă cu modalități prin care compatrioții pot fi recunoscuți la plajă, fără prea mari eforturi.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că românii sunt foarte gălăgioși la plajă și se miră din orice lucru normal, cum ar fi când văd pești în apă.

„Sunt gălăgioși. Se miră des, ușor și, din nou, gălagios. Exemple: „Aute pești!! Aute ce de îs!” (ca și când ar fi ceva anormal să vezi pești în apă)”, a scris polițistul pe site-ul propriu.

ADVERTISEMENT

Celebrul polițist Marian Godină i-a acuzat pe români că își fac nevoile în mare. Deși bea multă apă sau bere, nu se duc niciodată și la o toaletă, a spus el.

„Au vezica urinară foarte rezistentă și pot sta doar pe plajă și în apă de dimineața până seara, fără să aibă nevoie la toaletă, asta deși consumă 3-4 beri la halbă”, a mai scris el.

ADVERTISEMENT

Marian Godină, numai cuvinte rele despre turiștii de la noi din țară

Marian Godină îi critică pe români și pentru invidia față de alții și spune că la plajă analizează toate afacerile din jur și profitul pe care ăl scot.

„Stând pe șezlong, românilor le iese spiritul antreprenor și exclamă: „bă, ce le merge ălora cu parapanta aia.” „Face aia ceva bani cu masajul ei.” „Îți iei trei ski-jeturi d-alea și le dai la închiriat, te-ai scos”, a spus Marian Godină.

ADVERTISEMENT

Polițistul i-a mai criticat pe români și pentru faptul că vorbesc foarte tare la plajă, ba chiar țipă adesea.

„Românii poartă conversații de la distanțe de peste zece metri, uneori discuții ample, nu doar simple întrebări și răspunsuri”, a mai notat Godină.

ADVERTISEMENT